• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım, gebelikte dikkat etmemiz gerekenlerin başında kabız olmamak geliyor, ben de geçen hamileliğimde bu yüzden hemoroid oldum.
sabah miden bulanıyorsa gün içinde incir, kayısı ve kuru erik yiyebilirsin.ve ne kadar çok su içersen o kadar faydasını görürsün..
benim doktorum geçen sene kendine bir saat belirle tuvaletin gelse de gelmese de o saatte tuvalete git ve otur bir süre sonra hep aynı saatte ve düzenli çıkmaya başlayacaksın dedi. düzenli yapınca dedikleri doğru, bu sene gayet iyi gidiyorum. tavsiye ederim.

canım deniycem dediklerini muhakkak...çünkü çok kötü durumdayım..Büyük abdesti yaparken kanama olmaya başladı çok korktum...zaten öncedende problem vardı şimdi bebek var diye ıkınmaya korkuyorum oda iyice arttırdı kabızlığı...ilerki aylarda zaten artarmış kabızlık şimdiden çok sıkı önlem almalıyım...

merhaba ben de dün kan testinde hamile olduğumu öğrendim :)
sat 12 aralık, yaşım 33, perşembe tekrar kan testi vereceğim, benim daha evvel dış gebelik geçmişim olduğundan tetikte olmam gerekiyor.
inşallah minik kuzum bu kez doğru yerdedir ;)

allah herkesin yardımcısı olsun :nazar:

Yeni gelen anneciklere HOŞGELDİNİZZZZZZ:49:
Güzel haberler alan anneciklere GÖZÜNÜZ AYDINNNN:49:
Güzel haberler için gün sayan anneciklere KOLAY GELSİNNNNN:49:
diyorum. Ben de son gruptayım, perşembe akşamı "pıt pıt" dinlemeye gidiyorum, umarım duyarım...

inş güzel haberlerle gelirsin canım..bende yarın ilk kontrolüme gitcem inş bi sorun cıkmaz heyecanlıyım ama korkuyorum da:nazar:

canım seninde yeni mi başladı...benimde dün gece başladı aynı senin durumundaydım...bütün gece oturur vaziyette uyudum..bütün gece kusarsam banyoya nasıl yetişirim diye düşündüm bi yandan da...

desene senin bebiş duydu seni basladı belirtileri.mide bulantısıda cok kötü oluyo ya ben normalde bile dayanamıyorum Allah yardımcın olsun canım

canım deniycem dediklerini muhakkak...çünkü çok kötü durumdayım..Büyük abdesti yaparken kanama olmaya başladı çok korktum...zaten öncedende problem vardı şimdi bebek var diye ıkınmaya korkuyorum oda iyice arttırdı kabızlığı...ilerki aylarda zaten artarmış kabızlık şimdiden çok sıkı önlem almalıyım...

lila5cim aynı durumdayız benimde hamilelikten önce az bir zorlnmamda kanama oluyodu şimdide dedigin gibi kabızlık sikayetleri arttı ıkınmakta yok napcaz bilmem :44:

bulantı bende de yok, ama ben de iştahsızım gerçekten sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum canım acaip turşu istiyo sadece hep severdim ama bu kez aklımdan çıkmıyo:) daha çok yolumuz var allah sağlık versin hepimize inşallah.

Doktorunuza bir danışın isterseniz bana turşu yeme demişti ama kalp atışlarını duyana kadar mı hep mi demek istedi yemediğim için sorma gereği duymadım :68:

Arkadaşlar beş haftalık hamileyim ve iki aylık evliyim eşim sürekli ilişki istiyor bana da doktorum kalp atışlarını duyana kadar ilişki yasak dedi ne yapıcam bilmiyorum bir sorun olurmu? :( :69:

Arkadaşlar beş haftalık hamileyim ve iki aylık evliyim eşim sürekli ilişki istiyor bana da doktorum kalp atışlarını duyana kadar ilişki yasak dedi ne yapıcam bilmiyorum bir sorun olurmu? :( :69:

Bana da aynısını dedi doktor...Biz yasağa uyuyoruz bebişim daha önemli...sonra bişy olursa kendini kötü hissedersin...

daha yeni evlisiniz anlayıs beklemek zor olacak eşinden ama cocuk sahibi olmak kolay degil doktorunu dinle derim bence.cogumuz aynı durumdayız çünkü:17:

kızlar bu akşam doktoruma gittim..ama kalp atışını duyamadık :43: daha 5.5 haftalık oldugundan cumartesi tekrar gidicez...bu arada tiroid değerlerim çok çıktı,endokroloji dr.a acil gitmen lazım dedi..aynı durumda olan var mı? surekli lac mi kullanicam napilir bilmiyorum hic...:43: moralim bozuldu cok.....

kızlar bu akşam doktoruma gittim..ama kalp atışını duyamadık :43: daha 5.5 haftalık oldugundan cumartesi tekrar gidicez...bu arada tiroid değerlerim çok çıktı,endokroloji dr.a acil gitmen lazım dedi..aynı durumda olan var mı? surekli lac mi kullanicam napilir bilmiyorum hic...:43: moralim bozuldu cok.....

canim moralini bozma doktorun alman gereken dozu ayarlar ve her ay takibini yapar.. problem olmuyor ..gebelikte bu ilaclarin kullanilmasinin bir sakincasi yok hatta bebegin buna ihtiyaci var... canini sikma boyle dogum yapacak olan ilk kisi sen olmayacaksin:3: ben de hergun 1,5 kullaniyorum. ins. saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz bunlari kafana takp kendini gereksiz strese sokma... bebegini dusun:emir_bebek::emir_bebek: ve gulumse

canım seninde yeni mi başladı...benimde dün gece başladı aynı senin durumundaydım...bütün gece oturur vaziyette uyudum..bütün gece kusarsam banyoya nasıl yetişirim diye düşündüm bi yandan da...

Lilacım, söyleye söyleye çağırdın canım ya, keşke bulantısız geçirseydin:(

kızlar benim asıl problemim baş ağrısı..
son bir haftadır özellikle akşamları (aynen şimid olduğu gibi) başımın ağrısından çok çekiyorum.
sanki kaşlarımda tonlarca ağırlık var ve onlar gözlerimin üzerine çöküyor gibi.
daha önce nadiren başım ağrırdı şimdi hormonlardan mı böyle bilemedim.
sizde durum nasıl?

İlk zamanlar benim de baş ağrılarım vardı, normalde hiç başım ağrımaz. Yavaş yavaş geçti...

Merhabalarrrr:16:
Biz de duyduk miniğimin kalp atışlarını:21:
Harikaydı harikaaaaa:69:
Tam 1 cm olmuş benim meleğimmmm:69:

Çok sevindim, darısı bizlerin başına...

Merhabalarrrr:16:
Biz de duyduk miniğimin kalp atışlarını:21:
Harikaydı harikaaaaa:69:
Tam 1 cm olmuş benim meleğimmmm:69:

çok sevindim esrant benimde yarın randevum ama 5 gündür bişey yokken dün gece pembe akıntı oldu yine sancı falan yok neyseki 1cm melegine çok sevindim Allahım tamamına erdirsin

günaydın hanımlar..
belizberkin bizim seninle SAT ımız aynı galiba..dr.un sana ne kadarlık dedi?bana 5+1 demişti cmt.günü..kalp atışlarını da 2 hafta sonraya dedi ama çok sabırsızım bu haftasonu başka bi dr.a gitsemmi kalp atışları için diye düşünüyorum :18:

bu arada ben dün radyasyona karşı koruyucu atlet aldım biraz tuzlu ama değer diye düşündüm..
ön karın kısmı gümüş telleriyle kaplıymış ve radyasyonu geri yansıtıyomuş..

merhaba arkadaşlar hepinizi tebrik ederim öncelikle bende allah nasip ederse eylül annesi olucam aranıza katılmak istiyorum :) tahmini doğum tarihi 2 eylül sat 26 kasım cumartesi 7+1 di doktora ilk o zaman gittim allaha şükür kalp atışı başlamış sesini duyamadık ama ultrasonda gördük :) pıt pıt ediyodu :) şuan 7 mm ufacık gelişimi haftasıyla uyumlu hiç bi sorun yok dedi çok şükür...bir dahaki randevum 19 şubat...

Son düzenleme:
günaydın hanımlar..
belizberkin bizim seninle SAT ımız aynı galiba..dr.un sana ne kadarlık dedi?bana 5+1 demişti cmt.günü..kalp atışlarını da 2 hafta sonraya dedi ama çok sabırsızım bu haftasonu başka bi dr.a gitsemmi kalp atışları için diye düşünüyorum :18:

Benim SAT 4 Aralık, doktorum bişey demedi henüz. Ben SATa göre sayıyorum:6+4 bugün.

Back