canım, gebelikte dikkat etmemiz gerekenlerin başında kabız olmamak geliyor, ben de geçen hamileliğimde bu yüzden hemoroid oldum.
sabah miden bulanıyorsa gün içinde incir, kayısı ve kuru erik yiyebilirsin.ve ne kadar çok su içersen o kadar faydasını görürsün..
benim doktorum geçen sene kendine bir saat belirle tuvaletin gelse de gelmese de o saatte tuvalete git ve otur bir süre sonra hep aynı saatte ve düzenli çıkmaya başlayacaksın dedi. düzenli yapınca dedikleri doğru, bu sene gayet iyi gidiyorum. tavsiye ederim.
Yeni gelen anneciklere HOŞGELDİNİZZZZZZ
Güzel haberler alan anneciklere GÖZÜNÜZ AYDINNNN
Güzel haberler için gün sayan anneciklere KOLAY GELSİNNNNN
diyorum. Ben de son gruptayım, perşembe akşamı "pıt pıt" dinlemeye gidiyorum, umarım duyarım...
Merhabalarrrr
Biz de duyduk miniğimin kalp atışlarını
Harikaydı harikaaaaa
Tam 1 cm olmuş benim meleğimmmm
canım seninde yeni mi başladı...benimde dün gece başladı aynı senin durumundaydım...bütün gece oturur vaziyette uyudum..bütün gece kusarsam banyoya nasıl yetişirim diye düşündüm bi yandan da...
canım deniycem dediklerini muhakkak...çünkü çok kötü durumdayım..Büyük abdesti yaparken kanama olmaya başladı çok korktum...zaten öncedende problem vardı şimdi bebek var diye ıkınmaya korkuyorum oda iyice arttırdı kabızlığı...ilerki aylarda zaten artarmış kabızlık şimdiden çok sıkı önlem almalıyım...
bulantı bende de yok, ama ben de iştahsızım gerçekten sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum canım acaip turşu istiyo sadece hep severdim ama bu kez aklımdan çıkmıyo:) daha çok yolumuz var allah sağlık versin hepimize inşallah.
Arkadaşlar beş haftalık hamileyim ve iki aylık evliyim eşim sürekli ilişki istiyor bana da doktorum kalp atışlarını duyana kadar ilişki yasak dedi ne yapıcam bilmiyorum bir sorun olurmu?
Arkadaşlar beş haftalık hamileyim ve iki aylık evliyim eşim sürekli ilişki istiyor bana da doktorum kalp atışlarını duyana kadar ilişki yasak dedi ne yapıcam bilmiyorum bir sorun olurmu?
kızlar bu akşam doktoruma gittim..ama kalp atışını duyamadıkdaha 5.5 haftalık oldugundan cumartesi tekrar gidicez...bu arada tiroid değerlerim çok çıktı,endokroloji dr.a acil gitmen lazım dedi..aynı durumda olan var mı? surekli lac mi kullanicam napilir bilmiyorum hic... moralim bozuldu cok.....
canım seninde yeni mi başladı...benimde dün gece başladı aynı senin durumundaydım...bütün gece oturur vaziyette uyudum..bütün gece kusarsam banyoya nasıl yetişirim diye düşündüm bi yandan da...
kızlar benim asıl problemim baş ağrısı..
son bir haftadır özellikle akşamları (aynen şimid olduğu gibi) başımın ağrısından çok çekiyorum.
sanki kaşlarımda tonlarca ağırlık var ve onlar gözlerimin üzerine çöküyor gibi.
daha önce nadiren başım ağrırdı şimdi hormonlardan mı böyle bilemedim.
sizde durum nasıl?
Merhabalarrrr
Harikaydı harikaaaaa
Merhabalarrrr
Harikaydı harikaaaaa
günaydın hanımlar..
belizberkin bizim seninle SAT ımız aynı galiba..dr.un sana ne kadarlık dedi?bana 5+1 demişti cmt.günü..kalp atışlarını da 2 hafta sonraya dedi ama çok sabırsızım bu haftasonu başka bi dr.a gitsemmi kalp atışları için diye düşünüyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?