• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız bakalım?
benimde kistim var hemde 8 cm :60: doktorum hamilelikte olur dedi biraz fazla büyümüş seninki ama zararlı değil dedi bebek büyüdükçe o küçülecek dedi sizde tasalanmayın..

benimde 5.5 cm kistim olusmus ben cok endişeliniyordum ama artık takmıyorum:)

Yeni gelen anneciklere HOŞGELDİNİZZZZZZ:49:
Güzel haberler alan anneciklere GÖZÜNÜZ AYDINNNN:49:
Güzel haberler için gün sayan anneciklere KOLAY GELSİNNNNN:49:
diyorum. Ben de son gruptayım, perşembe akşamı "pıt pıt" dinlemeye gidiyorum, umarım duyarım...

insallah guzel haberler getireceksin bize belizberkin :) bende cok sabırsızlanıyorum cuma gunu dinleyeceğim insallah bende..

Yeni gelen anneciklere HOŞGELDİNİZZZZZZ:49:
Güzel haberler alan anneciklere GÖZÜNÜZ AYDINNNN:49:
Güzel haberler için gün sayan anneciklere KOLAY GELSİNNNNN:49:
diyorum. Ben de son gruptayım, perşembe akşamı "pıt pıt" dinlemeye gidiyorum, umarım duyarım...

Ayyy hadi canım yaaa heyecanlandım bak inşallah... bende pazartesi gidiyorum....İnşallah bi sorun çıkmazda minik kelebeklerimzi duyarız...

kızlar 3 gündür takip ediyorum kendimi. sabaha karşı wc ye kalkınca, dayanamıyorum sanki tansiyonum düşüyo. hemen dönüyorum yatağa... hele bugün m,idem bile bulandı. kocişi kaldırdım kalk krem peynir sür bana bi dilim getir dedim. tuzlu bastırsın diye ama çok zor olduuuu yatışması midemin. vallahi mide bulantısı ve kusmadan korkuyorum bennnn:nazar:

canım seninde yeni mi başladı...benimde dün gece başladı aynı senin durumundaydım...bütün gece oturur vaziyette uyudum..bütün gece kusarsam banyoya nasıl yetişirim diye düşündüm bi yandan da...

amaan dert etiğin şeye bak canım..meleklerin gelince dünyaya peşlerine koşmaktan kilo milo kalmaz..
hem doktorlar 12 kiloyu normal karşılıyomuş ki doğumla birlikte bi kısmıda gidiyo onların kalanıda burda hep beraber "eylül anneleri diyet topiği" açar veiririz işte :1:

Aaaaa evet süper fikir........:))))

Dün söylemiştim ama tekrar yazayım kızlar sabahları uyanıldığında 1 avuç beyaz leblebi yiyip üstüne yarım bardak su içilirse bulantıyı kusmayı bayaa hafifletiyomuş doktor yatağın yanında bulundurun bunları demiş arkadaşıma ve çok işe yaramış bilginiz olsun..ben çook bi faydasını göremedim ama görenlerde var denemek isterseniz

Dün söylemiştim ama tekrar yazayım kızlar sabahları uyanıldığında 1 avuç beyaz leblebi yiyip üstüne yarım bardak su içilirse bulantıyı kusmayı bayaa hafifletiyomuş doktor yatağın yanında bulundurun bunları demiş arkadaşıma ve çok işe yaramış bilginiz olsun..ben çook bi faydasını göremedim ama görenlerde var denemek isterseniz

Yaaa bide benim kabızlık sorunum var...offf bi leblebi yersem way halime...söylemesi ayıp resmen yırtlıyorum yaaa offfffff........:9:
süt falan kayısıda içimi bayıyor sabahları zaten içim kalkıyor yenmiyorki onlarda....:26:

Yaaa bide benim kabızlık sorunum var...offf bi leblebi yersem way halime...söylemesi ayıp resmen yırtlıyorum yaaa offfffff........:9:
süt falan kayısıda içimi bayıyor sabahları zaten içim kalkıyor yenmiyorki onlarda....:26:

Haklısın bende her sabah zorlaya zorlaya 2 tane kayısı yiyorum yanında cevizle yiyorum birazda olsa iyi gidiyor ama sende zorlamaya çalış kabızlıkta iyi değil kabız olmamaya çalış dedi bana doktorum..sütte gaz fln yapar bnm bildiğim yaa hatta ben light süt içiyorum daha iyi oluyor

canım, gebelikte dikkat etmemiz gerekenlerin başında kabız olmamak geliyor, ben de geçen hamileliğimde bu yüzden hemoroid oldum.
sabah miden bulanıyorsa gün içinde incir, kayısı ve kuru erik yiyebilirsin.ve ne kadar çok su içersen o kadar faydasını görürsün..
benim doktorum geçen sene kendine bir saat belirle tuvaletin gelse de gelmese de o saatte tuvalete git ve otur bir süre sonra hep aynı saatte ve düzenli çıkmaya başlayacaksın dedi. düzenli yapınca dedikleri doğru, bu sene gayet iyi gidiyorum. tavsiye ederim.

kızlar benim asıl problemim baş ağrısı..
son bir haftadır özellikle akşamları (aynen şimid olduğu gibi) başımın ağrısından çok çekiyorum.
sanki kaşlarımda tonlarca ağırlık var ve onlar gözlerimin üzerine çöküyor gibi.
daha önce nadiren başım ağrırdı şimdi hormonlardan mı böyle bilemedim.
sizde durum nasıl?

kızlar benim asıl problemim baş ağrısı..
son bir haftadır özellikle akşamları (aynen şimid olduğu gibi) başımın ağrısından çok çekiyorum.
sanki kaşlarımda tonlarca ağırlık var ve onlar gözlerimin üzerine çöküyor gibi.
daha önce nadiren başım ağrırdı şimdi hormonlardan mı böyle bilemedim.
sizde durum nasıl?

Benim pek olmadı ama gebeliğin ilk dönemlerinde baş ağrısı oluyormuş benimde bi arkadaşımda oluyordu sürekli yakınıyordu belli bir zaman sonra geçmişti inşallah seninkide geçer bir an önce

slm kızlar nasılsınız?
kabuzluk bende de vardı doktorum bi ılac verdı yemekden sonra alacakmısım.
ılacı aldıkdan sonra 1 dun 1 defa aldıgım halde mıdemı bozdu
karnımda aşırı şişkinlik oldu.sonra almadım o ılacı.

Merhabalarrrr:16:
Biz de duyduk miniğimin kalp atışlarını:21:
Harikaydı harikaaaaa:69:
Tam 1 cm olmuş benim meleğimmmm:69:

kızlarrr cok kotuyumm
benım haylaz benı yormaya basladı bugun 2 kere cıkardım tum yedıklerımı ayakta duramadım resmen yaaa
ayyy neden bole oldum anlamıyorummm

Back