Evet anne adayımız çok:)
Daisypath adresinden yapabilirsin çizelgeni canım.
Siteye girersen yönlendirir seni..
teşekkür ederim bilgiler için geç döllenme olduğunu dr.nerden anladı ki?boyutundan falan mı acaba?merak ediyo insan:) ben folic plus kullanıyorum 400 mcg lık tabletlerden bugüne kadar hep unuttuğumdan günde 1-2 yuttum inşallah bi zararı olmamıştır..[/ltrason görüntüsündeki verilerden anlıyo, mesela embriyonun crl si, gebelik kesesinin kaç mm olduğu yolk sacın durumu vs hepsinin belli standartları var, ona göre anlıyo haftasını olması gereken ile tahminler genelde uyar birbirine
folik asit hapı konusunda için rahat olsun 400 mcg liklerden kullanıyosan hiç bi zararı yok hatta bazı doktorlar ondan günde üç öğün filan verirler , düşün ki ben 5000 mg lık kullanıyorum uzun zamandır iştah açmasının dışında bi zararı yok, merak etme...
bende de hiç olmadı blantı..etraftan bulantı bebeğin gelişimini gösterir iyi bişeymiş diye duyuyorum dahada tedirgin oluyorum :18:
adacım seninki henüz daha çok yeni bulantım yok demek için erken
dur bakalım hele bi kalp atışlarını gör ondan sonra bulantılar başlar zaten genelde,
çok az hamile de kalp atışı öncesi bulantı vardır, genelde hep kalp atşıları ile birlikte başlar, seninki zaten 5. hafta yeni bitiyo anladığım kadarı ile daha bi dur bakalım, bir iki hafta sonra görüşürüz seninle,
maalesef insanı canından bezdiriyo bu bulantı ve iştahsızlık olayı, bana deseler inanmazdım hayatta en sevdiğim ç ikolata da dahil olmak üzere bütün tatlılar midemi kaldırıyo, düşün ki dondurma yiyemiyorum, balık adını bile ağzıma alamıyorum , tüylerim diken diken oluyo, saat 12 olmuş yyerimden kalkmak yemek yemek istemiyorum, ama karnım aç napcam bilmiyorum....
hadi ya..bende bi anormallik var diyodumdediğiniz gibi bakalım kalp atışlarından sonra nolucak boşuna telaşlanmayım o zaman ben..
geçen markette atıştırmalık diye satılan 40 gr.lık kuru üzüm,kayısı,erik,yabanmersini karışımı gördük tavsiye ederim azar azar yemeyi deneyin..aç karna daha çok bulanır mide..
hımm anladım canım..üzüldüm şimdi..annelik ne zor şeymiş..anneler hep der ya hani anne olunca anlarsın diye daha olmadan ne kadar zor olduğunu hissediyoruz..yanaklarımda bi anda tüyler çıktı hormonsal olduğunu biliyorum ama dr.uma söledim hani napim diye..demesin mi bebeğinden şikayet mi ediyosun doğmadan diye nası utandım
dün eşimle marketteki gıdaların etiketlerini inceliyoduk..bebeğin beynine zarar veriyomuş diye E330,aspartam,glutamat varsa almamaya çalışıyorum..öyle takmışım ki gece rüyamda sabaha kadar aspartam aradım durdum
Bu tür şeylere gerçekten de dikkat etmek gerekiyor.
Ama bu kadar çok titizlenmeye devam edersek yakında deliririz kesin
herkese slmmm.bişi diycem sizee 4 haftalık hamileyim fakat hiç bişli hissetmiyorum hemileligre dair.çok korkuyorum sanki hamile degilmişim gibi normal hayattayım.nezaman degişirim acaba bilen varmı:44:
herkese slmmm.bişi diycem sizee 4 haftalık hamileyim fakat hiç bişli hissetmiyorum hemileligre dair.çok korkuyorum sanki hamile degilmişim gibi normal hayattayım.nezaman degişirim acaba bilen varmı:44:
Merhaba..
Hiç endişe etme,daha çok yeni bebiş.
6. ya da 7. haftada falan bulantılar başlar genelde.
Bir hafta sonra yavaş yavaş halsizlik,uyku hali falan olur..
Hepsi yaşanır zamanı gelince
çokkkkkkkk tesekkürederim sana.enazından anormal bi durum yokkki sen böyle rahat konustun:)kesem bile gözüktü persenbe tekrar gitrcem .belki büyümüstür bebişim.saen kaç haftalıksın
tebrik ederim.inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza..
bende hiçbişi hissetmemiştim halada inanamıyorum kendini sıkma hiç zorda olsa akışına bırakmaya çalış..
maşallah maşallah hamişlerimiz cogalmış yaaaaa ne güzel.......
yeni hamişlerimiz aramıza hoşgeldiniz inşallah hep beraber saglıklı bir hamilelik geciririz..............
Hoşbulduk :) Amin inşallah Allahım herkese sağlıkla kucağına aldığı günleri görmeyide nasip e
hoşbuldukk.... yüce allahımdan duam bu yolda hiç free vermeden hepbirlikte yolu tamamlamakk.allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?