2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geçen gün annem ne yapmış unuttum anlatmayı. Başıma tuz serpmiş, bilirmisiniz bilmiyorum hamile kadının başına tuz serpilip beklenir en önce ağzını tutarsa kız burnunu tutarsa erkek olurmuş. Allah allah daha erken heralde dedi neye dedim ne bilim önce ağzını tuttun sonra burnunu dedi bi garip oldum :44: kızıma hamileyken de yapmıştı ağzımı ellemişim ozaman. Şimdi merakla ikinciyi yapmasını bekliyorum aslında pek inanmıyorum ama ne bilim insan yine de merak ediyo. Varmı aranızda bu testi duyan yapan

arkadaslar bende 6+2 oldum sabahları uyandıgımda karnımda kasıklarımda agrı oluyo 10dk falan sürüyo sonra geciyo sizdede böyle oluyomu

kızlar geçen gün annem ne yapmış unuttum anlatmayı. Başıma tuz serpmiş, bilirmisiniz bilmiyorum hamile kadının başına tuz serpilip beklenir en önce ağzını tutarsa kız burnunu tutarsa erkek olurmuş. Allah allah daha erken heralde dedi neye dedim ne bilim önce ağzını tuttun sonra burnunu dedi bi garip oldum :44: kızıma hamileyken de yapmıştı ağzımı ellemişim ozaman. Şimdi merakla ikinciyi yapmasını bekliyorum aslında pek inanmıyorum ama ne bilim insan yine de merak ediyo. Varmı aranızda bu testi duyan yapan

valla bizim burlarda yapmazlar bunu ama ben de netten duymuştum böyle bir şeyi.yoksa seninki bu sefer ikiz mi bi kız bi oğlan hem ağzını hem brununa dokunduğuna göre :52:

arkadaslar bende 6+2 oldum sabahları uyandıgımda karnımda kasıklarımda agrı oluyo 10dk falan sürüyo sonra geciyo sizdede böyle oluyomu

Evet canım bende de oluyor...senle aynı haftadayım 6+2...sanırım uyunınca ordaki kaslar gerilmeye başlıyor...çünkü gün içinde hareketliyken olmuyor ama çok oturmuşşsam yada uzanarak tv seyretmişşsem ayağa kalkınca aynen karnım kasıklarım sancılanıyor??
Canım sende bulantılar başladı mı???

Listedeki düzenlemeleri yaptım.
Bilgilerini eksik gönderen arkadaşlarda soru işaretleri var.
Eğer gönderirlerse tüm bilgilerini düzenlerim.

Eeee nasılsınız kızlar:61:
Biz 7.haftamızı doldurduk:nazar:
Büyük gün,randevu yarın:18:

Merhabalar bende yeni geldim aranıza henüz 3,5 haftalık hamileyim ama Eylül'de doğum olacak allahın izniyle :)

Listedeki düzenlemeleri yaptım.
Bilgilerini eksik gönderen arkadaşlarda soru işaretleri var.
Eğer gönderirlerse tüm bilgilerini düzenlerim.

Eeee nasılsınız kızlar:61:
Biz 7.haftamızı doldurduk:nazar:
Büyük gün,randevu yarın:18:

herkese merhaba,

esracım benim de bugün 7+4 bakalım.
bizim büyük gün bugün bakalım akşama randevumuz var, kalp atışlarını geçen hafta içi dinlemiştik, yani 6+0 da iken, bakalım bugüne neler olmuş, e biraz heyecan var tabi, ama esas heyecan aletin olduğu yere yatınca başlıyo benim, ultrason cihazından hoşlanmıyorum ama yapcaz, bir an önce karından muayene başlasa da rahatlasam, tedirgin oluyorum ama napalım, bugün yeni doktorumuza başlıyoruz hayırlısı bakalım...

herkese merhaba,

esracım benim de bugün 7+4 bakalım.
bizim büyük gün bugün bakalım akşama randevumuz var, kalp atışlarını geçen hafta içi dinlemiştik, yani 6+0 da iken, bakalım bugüne neler olmuş, e biraz heyecan var tabi, ama esas heyecan aletin olduğu yere yatınca başlıyo benim, ultrason cihazından hoşlanmıyorum ama yapcaz, bir an önce karından muayene başlasa da rahatlasam, tedirgin oluyorum ama napalım, bugün yeni doktorumuza başlıyoruz hayırlısı bakalım...

Aramızda 4 gün var demek ki:61:
Sen vajinal mı muayene oluyorsun canım?
Bir de neden böyle her hafta gidiyorsun:26:

bende geçen hafta vajinal ultrason oldum..karından değil...yarın buyuk gun..kalp atışını duyucaz inşallah,dua edin arkadaşlar,çok heyecanlıyızzzzzzz....ultrasonu nasıl yapcak bilmiyorum,her seferinde bende tedirgin oluyorum niyeyse...

sat 30 kasım ama doktorum 4.5 hafta demişti geçen hafta bana..o sebeple yaptığım aşağıdaki bebiş ticker ı 7 hf diyor..bakalım yarın kesinleşsin değiştiririm onu da :) geceleri heyecandan uyuyamıyorum..size de öyle oluyor mu?bir de beslenme uzmanına gittiniz mi?

sat 30 kasım ama doktorum 4.5 hafta demişti geçen hafta bana..o sebeple yaptığım aşağıdaki bebiş ticker ı 7 hf diyor..bakalım yarın kesinleşsin değiştiririm onu da :) geceleri heyecandan uyuyamıyorum..size de öyle oluyor mu?bir de beslenme uzmanına gittiniz mi?

Ben şimdilerde rahat uyuyorum çünkü sürekli uykum oluyor:1:
Beslenme uzmanına gitmedim ben,doktor yönlendiriyor zaten.
Gerek var mı ki?

Aramızda 4 gün var demek ki:61:
Sen vajinal mı muayene oluyorsun canım?
Bir de neden böyle her hafta gidiyorsun:26:

yoo her hafta gitmiyorum, bu ikinci gidişim olacak
ilk defa geçen hafta içi 6+0 iken gitmiştim, bu hafta farklı doktora başlayacağım için gidiyorum, perinatoloji uzmanı bi doktor bulmam gerekiyodu biraz zaman aldı uygun doktoru bulmam o yüzden bugün gidiyorum, bu doktor ha deyince ulaşılabilen bi doktor değil o yüzden o ne zaman müsaitse hemen randevu aldım ki sürekli hastası olabileyim diye, bundan sonraki tüm herşey onunla devam etcek inşallah...
bu arada ben evet vajinal muayene oldum, siz karından mı oldunuz, benim bildiğim 12 haftadan sonraki muayeneler karından yapılıyo ama öncesi anne adayı sabırsız ise vajinalde n görülebiliyo..

Merhaba Arkadaşlar
Bende Sat 25 kasım
Allahın izniyle Eylül annesi olacağım :) Bizde yarın doktora gidip kalp atışlarını duyacağız inşallah
İsteyen herkesin kucağının dolması dileğiyle...

yoo her hafta gitmiyorum, bu ikinci gidişim olacak
ilk defa geçen hafta içi 6+0 iken gitmiştim, bu hafta farklı doktora başlayacağım için gidiyorum, perinatoloji uzmanı bi doktor bulmam gerekiyodu biraz zaman aldı uygun doktoru bulmam o yüzden bugün gidiyorum, bu doktor ha deyince ulaşılabilen bi doktor değil o yüzden o ne zaman müsaitse hemen randevu aldım ki sürekli hastası olabileyim diye, bundan sonraki tüm herşey onunla devam etcek inşallah...
bu arada ben evet vajinal muayene oldum, siz karından mı oldunuz, benim bildiğim 12 haftadan sonraki muayeneler karından yapılıyo ama öncesi anne adayı sabırsız ise vajinalde n görülebiliyo..

Hımm anladım canım..
Ben karından oldum muayenemi.
İlk gittiğimde 5+1 'dik.
Doktor vajinal demedi bile,direkt olarak karından baktı ve gördük keseyi.
Demek ki doktordan doktora değişiyor..

bende geçen hafta vajinal ultrason oldum..karından değil...yarın buyuk gun..kalp atışını duyucaz inşallah,dua edin arkadaşlar,çok heyecanlıyızzzzzzz....ultrasonu nasıl yapcak bilmiyorum,her seferinde bende tedirgin oluyorum niyeyse...

doktora her gidişin büyük gün olacak yoncacım, her bir gün büyük gün bundan sonrasında ve o heyecan hiç bitmiyo zannetmeki azalıyo sonra sonra, kimbilir belki herkeste aynı olmaz....

merhaba hanımlar..
bizde cmt gittik çok şükür kesemizi gördük dr.5+1 dedi..aslında son adetim 3 aralık hesaplamalarda farklı çıkıyo ama neye göre hesaplanıyo biliyomusunuz?birde ben folik asiti almayı unutuyorum bazen farkedince çift yutmanın zararı olur mu ki?

Canım senin bulntılar var mı???

Canım senin bulntılar var mı???

valla ben şaşırıyorum...ne bulantı var ne bişi...sadece arkadaşların dediği gibi sabah çok acıkmış kalkıyorum :) midem kazınıyor...hemen bişiler yemem gerekiyor..sık acıkıyorum...biraz uyku hali var...o kadar...internette okuduğum yazılarda zaten 3.ayda kesiliyormuş bulantı...sonra mı başlıcak?hiç mi başlamıcak?bende anlamadım :) kişiye göre dğeişiyor sanırım...ama 7 değil 5 hf oldu sanırım benim bebiş...yarın kalbini duyucaz :)

Back