• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slmmm.bişi diycem sizee 4 haftalık hamileyim fakat hiç bişli hissetmiyorum hemileligre dair.çok korkuyorum sanki hamile degilmişim gibi normal hayattayım.nezaman degişirim acaba bilen varmı:44:

canım herkeste aynı olmuyor bildiğim kadarıyla,ben suan 5 haftalıgım ama henüz bendede hiç bir belirti yok,sadece transferimden itibaren bir bel agrısı var ara ara okadar kesemizide bugun yeni gördük.10 gün sonra tekrar gidicem bakalım.hakkımızda hayırlısı.rabbim tamamına erdirsin.

Merhaba kızlar;
Sizlerin hamişliği nasıl gidiyor
Benim ufaktan bulantılarım var
Birde canım hiç yemek çekmiyor,yemek düşündüğümde miğdem bulanıyor
Yerken yiyorum ama zor işte
Çay,kahve,sigar bunların hepsinin tiryakisiydim şimdi hepsinden tiksiniyorum

canım herkeste aynı olmuyor bildiğim kadarıyla,ben suan 5 haftalıgım ama henüz bendede hiç bir belirti yok,sadece transferimden itibaren bir bel agrısı var ara ara okadar kesemizide bugun yeni gördük.10 gün sonra tekrar gidicem bakalım.hakkımızda hayırlısı.rabbim tamamına erdirsin.

amin canimiiççi.transfer derken aşılamylamı oldu tüp bebekmi:nazar:

merhaba kızlar;
sizlerin hamişliği nasıl gidiyor
benim ufaktan bulantılarım var
birde canım hiç yemek çekmiyor,yemek düşündüğümde miğdem bulanıyor
yerken yiyorum ama zor işte
çay,kahve,sigar bunların hepsinin tiryakisiydim şimdi hepsinden tiksiniyorum

merhaba tatlım,bizde henüz bir belirti yok,sen şimdi kac haftalık gebesin merak ediyoruz bizde bu belirtileri hissedicekmiyiz,kac haftalıkken basladı tiksintilerin?

Merhaba kızlar;

Aynı belirtileri ben de yaşıyorum:25:
İştahsızlık hat safhada..

Selam Kızlar herkes iyidir umarım benim bulantılarımda aşırı derecede devam ediyor iştahsızlığım yok ama ne yesem çıkarıyorum bi arkadaşa doktoru söylemiş bulantısı olanlar uygulayabilir sabah uyanır uyanmaz bir avuç beyaz leblebi ye ve üzerine yarım bardak su iç bulantıyı keser demiş çok rahatlatmış arkadaşım bende denedim ama pek işe yaramadı bende..

slm arkadaslar.nasılsınız?
ben hergun daha kotu oluyorum.dun tansıyonum 8 6 oldu.acile gittik.2 serum takdılar.
mide bulantısı hıc durmuyor.hicbırsey yiyemiyorum.
karnımda adet sancısına benzer sancılar oluyor.bu ne kadar devam edecek bılmıyorum:19:

merhaba tatlım,bizde henüz bir belirti yok,sen şimdi kac haftalık gebesin merak ediyoruz bizde bu belirtileri hissedicekmiyiz,kac haftalıkken basladı tiksintilerin?

Ben şu an 6+2 deyim bulantılarım,5 haftada başladı.

Aynı belirtileri ben de yaşıyorum:25:
İştahsızlık hat safhada..

Ewet ya,bende çok miğde bulantısı çekiyorum

Merhaba kızlar;

bende aynı durumda sayılırım ara ara mide bulantım oluyor ...
yemek yemek bile istemiyor canım hep midem böyle tuhaf kusacak gibi oluyorum ama gelmiyor ....
iştahsızım cok ama acımda cok tuhaf bir duygu.
birde bu aralar karnımda cok şiş var hemde cok sanki kac aylık hamileyim gibi duruyor göbegim
tamam göbek vardı bende az ama şimdi iyice şişmiş gibi ve bazende acayıp aff edersinsiniz ama gazım oluyor cok.
birde buaralar gögüslerim cok agrılaştı cok agrıyorlar acayıp hassaslaşmış gögüslerim.
aklıma geldikce bende paylaşırım belirtilerimi şimdilik bu kadar

psikolojim de bozuk buaralar valla......halen ara ara aglıyorum durduk yere öylesine eşim cok şaşırıyor,oda ne yapacagını bilemiyor o an üzülüyor aglama felan diyor ama elimde degil.birde gidikce genişlemeye başlıyorum sanki insan ister istemez korkuyor cok kilo alacagım diye

Göğüs hassasiyeti bende de var.
En çok da göğüslerimin dolgunluğuna şaşırıyorum.
Sanki benim değiller gibi:1:
Normaldi bedeni göğüslerimin,80 beden kullanıyordum iç çamaşırını.
Hala aynı ama oldukça dolgun ve sert duruyorlar.
Daha da büyümese bari:26:

Kilo alan var mı aranızda kızlar?
Gerçi henüz çok erken ve çoğumuzda iştahsızlık var.
Ama gene de merak ettim.

Göğüs hassasiyeti bende de var.
En çok da göğüslerimin dolgunluğuna şaşırıyorum.
Sanki benim değiller gibi:1:
Normaldi bedeni göğüslerimin,80 beden kullanıyordum iç çamaşırını.
Hala aynı ama oldukça dolgun ve sert duruyorlar.
Daha da büyümese bari:26:

benimkilerde sert olmuş işte elleyince sanki heran patlıyacak gibi oluyor

Back