Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bbende öyle çok kilo almısım gibi hissediyorum.ama benim iştahım acayip acıldı habire yiyorum.migde bulantımda yok ya ohhhh yi babam yiiiiii
Merhaba Lightlife hoşgeldin :) Nasılsın? Bebiş nasıl?
Kızlar doktorlarınız ilişki için bişi dedilermi ??
acayip halsizlik acıkma boğazımda yanma ve miğde bulantısı var bende.. progesteran kullanıyorum onun etkisimi yoksa hamileliktenmi bulanıyor anlamadım sizler ne durumdasınız?
acayip halsizlik acıkma boğazımda yanma ve miğde bulantısı var bende.. progesteran kullanıyorum onun etkisimi yoksa hamileliktenmi bulanıyor anlamadım sizler ne durumdasınız?
doktor bana yasak dedi.ama nezamana kadar bilmiyorum![]()
bbende öyle çok kilo almısım gibi hissediyorum.ama benim iştahım acayip acıldı habire yiyorum.migde bulantımda yok ya ohhhh yi babam yiiiiii
Banada yasak demişti ne zamana kadar bende bilmiyorum cuma günü gideceğim belki yine bişi söyler gerçi yasak olmasıda pek bi işime geliyor![]()
ben kullanıyorum vajinadan ama 120 grlıktan hiç bi etikisi yok bana![]()
günde kaç kere alıyosun ben 3 kere hap olarak alıyorum 100 mg dan.. belki ben mg olarak daha fazla alıyorumdur bilemedim valla :26:
hoşbuldum çiğdem sende hoşgeldinvalla pek iyi sayılmam geçen çarşamba kanamam geldi doktor kese iyi dedi progestan verdi ama şimdi de sürekli yatar durumdayım :) Allah yardımcımız olsun sen nasılsın?
günde kaç kere alıyosun ben 3 kere hap olarak alıyorum 100 mg dan.. belki ben mg olarak daha fazla alıyorumdur bilemedim valla :26:
aynen benimde işime geliyo böylesi..