Canım hoşgeldin;
Bebişin hayırlı olsun oooo sen daha şoku atlatamadın demekki
Dur bir kendine gelde sevinçten köşe,köşe olmaya başlarsın
başak burcu gibi var mı yahu?
titiz, temiz, güvenilir, sırdaş, ailesine düşkün, ayakları yere sağlam basan, dost,mantıklı....
yengeç olup ta napcaktın sulu göz yengeç, durmadan herşeye alınır ve ağlar gereksiz duygusallıklarla geçirir ömrünü boş boy bir yengeçi çekse çekse ancak bir balık çekebilir çünkü onda da hemen hemen aynı özellikler vardır iki duygusal kafa kafaya verip hayıflana hayıflana geçirirler bir ömrü, ve de ağlayarak tabi keşkelerle.....
Hehhh şimdi oldu şu durumları falan göremiyordum ben
Bu arada bende bebeğimin kesesini gördüm onuda not etsen balım çok sevinirim.
canım bizimde bebekler 4 haftayı yeni btirmiş çıktı. bir tanesi 5+1. doktor ondan bile şüpheli...söyledi acık acık... ama keselerimiz var ve kanama olma ihtimali 1 tanesinde var dedi...bende sağlık olsun dedim. yaşamış olduklarımdan sonra bunlar üzmez beni. sende sıkılma canım, inanki herşeyde bir hayır var... progestan başlattı ki kan değerime iyi dedi. iğneye gerek yok dedi az önce. onun dılında pazartesi gidicez yine o zaman belli olur tam olarak...
günaydın kızlar pek bi keyifsizim pazar gecesi hafif bi kanamam oldu tabi hemen acile gittim idrara baktılar kanama yoktu doktorumu aradılar iki tane igne yaptılar dündemuayneye gittim doktor çok gergindi ilaç mümessili ile tartışıp bi yandanda beni muayne ediyordu biraz kanamam oldu dedim üstten ultrasonla bakerken ne azı çok kanaman olmuş dedi sonra alttan baktı kese saglammış düşük için ilaç verdi bir tabe daha igne verdi çok moralim bozuldu
beni de ekleyin yaş 21 sat 25 kasım kilo 56 şehir antalya tahmin doğum tarihi 3 kasım (doktorum öyle dedi) kesemizi gördük kalp atışını da gördük ama duyamadık daha
günaydııın şimdi 32 kişi görünüyor eylül annesi doğumdan sonra azalacak göreceksiniz hep öyle oluyor(
Günaydın canım nasılsın
Bi doğuralım da sonrası gelir,gelmezse de önemli değil
inş. canım benim içinde o kadar önemli değil bebekler öyle çok zaman alıyorki inanamazsınız makyajmış saç taramaymış hele kuaföre gitmek bir lüks yemek yapmak bile zor benim 2.yi yapma sebebimde bu alıştım şimdi bu hayata rahata geçmeden yapıyım dedim sonra fabrikayı kapatıcam açmamak üzere
kızlar kesemi gördüm bugün şükürçok mutluym...drum 5+4 dedi 1hafta geriden geliyomuş o da benim adetimin düzensiz oluşundanmış şimdilik bi problem yok herşey yolunda dedi 2 haftasonra kalp atışlarını duyucam inş.bi dahaki kontrolde yeniden doğum tarihini ayarlayalım dedi sanırım 10 gün falan kayıcak ileriye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?