• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aş ermeyi çözemedim gitti:1:
E ben hamile olmadan önce de ara ara canım bir şeyler isterdi
Şimdi de istiyor,normal yani:1:

ben aşermeyi özellikle canının bişey istemesinden ziyade birşeylerden tiksinme olarak algılıyorum. mesela çikolata ve tatlı ve de balık benim hayatımın vazgeçilmezleriydi şimdi görmek bile istemiyorum, biri yanımda bahssedince midem ağzıma geliyo. ayrıca limon ve turşuya acaip düştüm geçen pazar bir koca tabak turşuya banamısın demedim sildim süpürdüm valla

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sağolun kızlar yaaaa...ben hala atlatamadım şoku bakalım...:27:

e anacım bu şok atlatılacak gibi değil ki yane

nassı becerdiniz yahu anlat da tecrübe kazanalım çift yumurta mı tek yumurta mı, hatırladığın şeyler var mı, ya da gördüğün rüyalar filan ay çok ilginç anlatsana yahu

kızlar ya ben şu anda 6+0 ım.dün tv de aniden yılan görünce inanılmaz korkuyla sıçradım benim fobim var.çok korktum ani tepkiden kasıklarımda sancı hissettim ve bir ıslaklıkla gittim baktım ki hafif lekelenme olmuş,bugünde su gibi çok az pembemsi oldu,sancı hala var,sizce normal mi bir sıkıntı var mıdır,yarın sabah doktora gideceğim ama bana ne tavsiye edersiniz,birşey yoktur değil mi bebişimde,çok korkuyorum morale ihtiyacım var:2::18:

Lara fazla ciyaklayınca annene söyle kusura bakmasın öyle acil çıktım sizden
hem o bugün kızmaz bozulmaz de miiii???

ben aşermeyi özellikle canının bişey istemesinden ziyade birşeylerden tiksinme olarak algılıyorum. mesela çikolata ve tatlı ve de balık benim hayatımın vazgeçilmezleriydi şimdi görmek bile istemiyorum, biri yanımda bahssedince midem ağzıma geliyo. ayrıca limon ve turşuya acaip düştüm geçen pazar bir koca tabak turşuya banamısın demedim sildim süpürdüm valla

selamlar bayanlar benim fasülyem 5 eylül gibi geliyor inş..
aa aynen .. bende çikolata manyagıydım şimdi sabahları eşime bile yedirtmiyorum,midem bulanıyor...
ben salatalık yiyorum bol bol.. bir de kırmızı lahana..
bir de demincek canım lokum istedi.. ilk defa tatlı olarak onu istedim..
hatta şuan deli gibi istiyorum..
ve ben güzel beslenemiyorum.. herşeyi kusuyorum.. ama salatalık kırmızı lahana idare ediyoruz.. herkes kilo alır ben zayıflıyorum.. ama enerjim bu hafta süper.. yemekte yapamıyorummm.. en çok midemi bulandıran deterjan kokuları...
ayy döktüm içimi :)):1:

kızlar ya ben şu anda 6+0 ım.dün tv de aniden yılan görünce inanılmaz korkuyla sıçradım benim fobim var.çok korktum ani tepkiden kasıklarımda sancı hissettim ve bir ıslaklıkla gittim baktım ki hafif lekelenme olmuş,bugünde su gibi çok az pembemsi oldu,sancı hala var,sizce normal mi bir sıkıntı var mıdır,yarın sabah doktora gideceğim ama bana ne tavsiye edersiniz,birşey yoktur değil mi bebişimde,çok korkuyorum morale ihtiyacım var:2::18:

yoktur bişey arkadaşım canını sıkma, hafif lekelenmeler filan gayet normal.
madem fobin var böyle şeyler seyretme hamileyken

Ayaklarını uzat bol bol dinlen arkadaşım yarın doktorun en iyisini söyler belki progestan verir düşük önleyici olarak hiç stres yapma inşallah güzel haberlerle gelirsin..

Canım içini ferah tut.
Uzan dinlen..
İnşallah bir şey yoktur.

canım aynıyız tarih olarak. 6+0 ...
bebişim bende hafif lekelenir gibi kanama gördüm hemde 3 - 4 gün.. alerjim var benim ev akarına..
hapşırırken zorlamaktan olmuş dedi.. her hangi bir problem yok dedi.. yani ufak tefek şeylerle bişi olmaz dedi..kanama fazla olursa kork dedi..arada lekelenme zorlamalardan olabilir dedi.. ama önlem almak için de önerilerde bulundu..biz de şimdi onları yapıyoruz..
yani bişii yoktur..olumlu düşün canım benim..

selamlar bayanlar benim fasülyem 5 eylül gibi geliyor inş..
aa aynen .. bende çikolata manyagıydım şimdi sabahları eşime bile yedirtmiyorum,midem bulanıyor...
ben salatalık yiyorum bol bol.. bir de kırmızı lahana..
bir de demincek canım lokum istedi.. ilk defa tatlı olarak onu istedim..
hatta şuan deli gibi istiyorum..
ve ben güzel beslenemiyorum.. herşeyi kusuyorum.. ama salatalık kırmızı lahana idare ediyoruz.. herkes kilo alır ben zayıflıyorum.. ama enerjim bu hafta süper.. yemekte yapamıyorummm.. en çok midemi bulandıran deterjan kokuları...
ayy döktüm içimi :)):1:

oooh ne iyi ettin valla
onun için diyorum film seyreder gibi forumda izleyici kalmayın herkes eteğindekini döksün ki hem rahatlayalım hem bilgilenelim normalmiyiz anormalmiyiz kendimizi yalnız hissetmeyelim
bu mevsimde güzel salatalık nerden buluyosun bilmiyorum ama ben de kocişten közde patates istedim şimdi yolda onu bekliyorum, patates çok iyi geliyo mide bulantısına

oooh ne iyi ettin valla
onun için diyorum film seyreder gibi forumda izleyici kalmayın herkes eteğindekini döksün ki hem rahatlayalım hem bilgilenelim normalmiyiz anormalmiyiz kendimizi yalnız hissetmeyelim
bu mevsimde güzel salatalık nerden buluyosun bilmiyorum ama ben de kocişten közde patates istedim şimdi yolda onu bekliyorum, patates çok iyi geliyo mide bulantısına

tabi organik değildir ama.. çengelköyden alıyoruz :)) oranın salatalıkları süperr oluyor yaz gibi değil ama idare ediyoruz...
aa patatesi ben deneyeyim o zaman..
lokumu çok güzel hayal ediyorum.. eşim beni istemeye geldiğinde adapazarından getirmişlerdi..o tat geldi ağzıma.. ama umutsuzum da :S aynı tadı yakalamak zor..

tabi organik değildir ama.. çengelköyden alıyoruz :)) oranın salatalıkları süperr oluyor yaz gibi değil ama idare ediyoruz...
aa patatesi ben deneyeyim o zaman..
lokumu çok güzel hayal ediyorum.. eşim beni istemeye geldiğinde adapazarından getirmişlerdi..o tat geldi ağzıma.. ama umutsuzum da :S aynı tadı yakalamak zor..

yok yok ben tatlının herbir türünden tiksinç oldum
ama patates olayı bir harika, ha bir de ayva da iyi geliyo aklında olsun

bir diğer küçük tavsiye de kesinlikle mevsimi olmayan meyve ve sebzeleri yemeyin arkadaşlar
mevsinminde olup olmadığını nasıl anlayabiliriz bilmiyorsak
manava ya da pazara gittiğimizde en ucuz şeyler ne ise bilin ki onun mevsimidir pahalılardan uzak durun hem hormonludur hem de kesenize zarar

bu arada çiğ köfteden ve az pişmiş etten de uzak durun zaten doktorunuz söylemiştir ama gene de paylaşalım bildiklerimizi

Evet mevsim meyveleri önemli.
Ama onu da abartmamak gerekiyor.
Günde 3 adet meyve yeterliymiş,o da öğünler arasında..

merhaba kızlar. ben de bugün itibarıyle 6 hafta 3 günlük hamileyim:) anne olucamı bilmek çok güzel. bebişim içimde büyüyor:) ama son günlerde midem çok rahatsız. yediklerim ağzıma gelecekmiş gibi hissediyorum sürekli. bir de hiç bitmeyen ağız sulanması. hazımsızlığım da cabası. sanki hiç bir yediğimi sindiremiyorum. ne zaman geçicek bunlar:2:

maleseff salatalıktan ayrı kalamıyorum :(( onu istisna olarak kabul ettim..ekmekte yiyemediğimden o tok tutuyor..
ben meyve de yiyemiyorum yahu .. elma armut ayva sevmezdim ama şimdi portakalda yiyemiyorum..
ama günde bir kere sıkıyorum..
ben zaten hamilelikten önce tatlı yemezdim :)) sadece çikolata ve puding yerdim hemde çılgınca aşkla yerdimm.. onlar gitti hayatımdan..
lokumda en son 2 yıl önce yemiştim :)) ama şimdi dakikalarr geçmiyorr... ama az kaldı gelmesine......

ben bir de akşamları ıhlamur içiyorum.. tüm stresimi alıyor rahat uyuyorum..çarşamba sınavlarım başlıyor.. onlar uyutmuyor.. fakat ben bu sallama ıhlamurdan kullanıyorum.. zararlı mıdır.. kilo ile mi alsam ????

merhaba kızlar. ben de bugün itibarıyle 6 hafta 3 günlük hamileyim:) anne olucamı bilmek çok güzel. bebişim içimde büyüyor:) ama son günlerde midem çok rahatsız. yediklerim ağzıma gelecekmiş gibi hissediyorum sürekli. bir de hiç bitmeyen ağız sulanması. hazımsızlığım da cabası. sanki hiç bir yediğimi sindiremiyorum. ne zaman geçicek bunlar:2:

hoşgeldin cansucum ve de hamileliğin hayırlı uğurlu olsun
hemen hemen aynı sayılırız maalesef rahatsızlıklarımız en azından 12. hafta bitene kadar devam edecekmiş genelde ondan sonra bitiyormuş ama tabi her hamilelik kendine özgü olabiliyo.
napalım biz de birbirimize destek olmaya çalışcaz burdan...
bu arada bebişin kalp atışlarını duymaya gittin mi? neler hissettin?

Arkadaşlar henüz çok yeniyiz ama
karnınızın alt kısmında şişkinlik,sertlik falan hissediyor musunuz?
Bende henüz hiçbir şey yok..

Back