pembedanaya kocaman bir alkış lütfen
tebrikler maşşallah maşşallah maşşallah
sağolun kızlar yaaaa...ben hala atlatamadım şoku bakalım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pembedanaya kocaman bir alkış lütfen
tebrikler maşşallah maşşallah maşşallah
Aş ermeyi çözemedim gitti
E ben hamile olmadan önce de ara ara canım bir şeyler isterdi
Şimdi de istiyor,normal yani
sağolun kızlar yaaaa...ben hala atlatamadım şoku bakalım...
ben aşermeyi özellikle canının bişey istemesinden ziyade birşeylerden tiksinme olarak algılıyorum. mesela çikolata ve tatlı ve de balık benim hayatımın vazgeçilmezleriydi şimdi görmek bile istemiyorum, biri yanımda bahssedince midem ağzıma geliyo. ayrıca limon ve turşuya acaip düştüm geçen pazar bir koca tabak turşuya banamısın demedim sildim süpürdüm valla
kızlar ya ben şu anda 6+0 ım.dün tv de aniden yılan görünce inanılmaz korkuyla sıçradım benim fobim var.çok korktum ani tepkiden kasıklarımda sancı hissettim ve bir ıslaklıkla gittim baktım ki hafif lekelenme olmuş,bugünde su gibi çok az pembemsi oldu,sancı hala var,sizce normal mi bir sıkıntı var mıdır,yarın sabah doktora gideceğim ama bana ne tavsiye edersiniz,birşey yoktur değil mi bebişimde,çok korkuyorum morale ihtiyacım var:2::18:
kızlar ya ben şu anda 6+0 ım.dün tv de aniden yılan görünce inanılmaz korkuyla sıçradım benim fobim var.çok korktum ani tepkiden kasıklarımda sancı hissettim ve bir ıslaklıkla gittim baktım ki hafif lekelenme olmuş,bugünde su gibi çok az pembemsi oldu,sancı hala var,sizce normal mi bir sıkıntı var mıdır,yarın sabah doktora gideceğim ama bana ne tavsiye edersiniz,birşey yoktur değil mi bebişimde,çok korkuyorum morale ihtiyacım var:2::18:
selamlar bayanlar benim fasülyem 5 eylül gibi geliyor inş..
aa aynen .. bende çikolata manyagıydım şimdi sabahları eşime bile yedirtmiyorum,midem bulanıyor...
ben salatalık yiyorum bol bol.. bir de kırmızı lahana..
bir de demincek canım lokum istedi.. ilk defa tatlı olarak onu istedim..
hatta şuan deli gibi istiyorum..
ve ben güzel beslenemiyorum.. herşeyi kusuyorum.. ama salatalık kırmızı lahana idare ediyoruz.. herkes kilo alır ben zayıflıyorum.. ama enerjim bu hafta süper.. yemekte yapamıyorummm.. en çok midemi bulandıran deterjan kokuları...
ayy döktüm içimi :))
oooh ne iyi ettin valla
onun için diyorum film seyreder gibi forumda izleyici kalmayın herkes eteğindekini döksün ki hem rahatlayalım hem bilgilenelim normalmiyiz anormalmiyiz kendimizi yalnız hissetmeyelim
bu mevsimde güzel salatalık nerden buluyosun bilmiyorum ama ben de kocişten közde patates istedim şimdi yolda onu bekliyorum, patates çok iyi geliyo mide bulantısına
tabi organik değildir ama.. çengelköyden alıyoruz :)) oranın salatalıkları süperr oluyor yaz gibi değil ama idare ediyoruz...
aa patatesi ben deneyeyim o zaman..
lokumu çok güzel hayal ediyorum.. eşim beni istemeye geldiğinde adapazarından getirmişlerdi..o tat geldi ağzıma.. ama umutsuzum da :S aynı tadı yakalamak zor..
merhaba kızlar. ben de bugün itibarıyle 6 hafta 3 günlük hamileyim:) anne olucamı bilmek çok güzel. bebişim içimde büyüyor:) ama son günlerde midem çok rahatsız. yediklerim ağzıma gelecekmiş gibi hissediyorum sürekli. bir de hiç bitmeyen ağız sulanması. hazımsızlığım da cabası. sanki hiç bir yediğimi sindiremiyorum. ne zaman geçicek bunlar:2: