• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Esrant ben senin Kasım topiğinden bir yazını hatırlıyorum
"Eşimi ikna etsemde bende size katılsam" yazmıştın hamiş kalma topiğinde
Gördümkü çoktan o aşamayı geçmişsin,çok sevindim
Allah bebeğini sana bağışlasın

Evet canım ama Kasım ayı değildi,daha önceydi.
Eşim o zamanlar hazır hissetmiyordu ama şimdi maaşallahı var,benden hazır:1:

slm kızlar .....

benim bugün randevum vardı doktorda gittim degerim 1632cıktı gecen hafta salı 155,3 cıkmıştı.
fakat keseyi göremedik bu normal mı aranızda öyle olan varmı korkuyorum cok tekrar boşgebelik olacak diye?????????
carşamba tekrar kan verecegim ve kontrol olacagım ne olur dua edin benim icinde :14:

slm cnm senle satlarımız aynı ve benimde ilk önce 63 sona 240 cuma günü de 1380lerde çıktı değerim doktorum çok ii ilerlio dedi ben ona güvendim içim rahat keseyi bende göremedim inş çarşamba yada cuma görücem sen içini rahat tut.dualarım seninle:nazar:

kızlar çok ciddi bir konumdayım....yazıp yazmamak arasında kaldım. ama sizlerde annesiniz, önce maşşallahları alyım.... :)))))
3 tane kesemiz var bizim..... sürekli yatıcam bu hafta ve pazartesi yine doktora gidicem.

:nazar::nazar::nazar:maşallahh tebrik ederim.sağlıkla kucagına alırsın inşalllah.

arkadaşlar anlatsanıza biraz ne var ne yok, kendinizi nasıl hissediyorsunuz
benim mide bulantıları beni kusturmuyor ama sürekli kendini hissettiriyor özellikle sabahları hiç hoş uyanmıyorum, bi de bu saatler yoğunlaşıyo, tatlıdan ve balıktan nefret ettim yiyemiyorum, ayvayla bi de patatesle bastırmaya çalışıyorum, bu arada gaz küpü oldum adeta....

bende kusamıyorum zaten normaldede ben kolay kusmam ama benim çok ilginç ben rüyada görüyorum sonrada midem bulanıyor o gün rüyamda tavuk suyu gördüm şimdi tavuktan çok midem bulanıyor giddikçe artıyor belirtiler mesela burnum kokulara karşı çok hassaslaştı

kızlar çok ciddi bir konumdayım....yazıp yazmamak arasında kaldım. ama sizlerde annesiniz, önce maşşallahları alyım.... :)))))
3 tane kesemiz var bizim..... sürekli yatıcam bu hafta ve pazartesi yine doktora gidicem.

:nazar: :nazar: :nazar:
Allah yardımcın olsun canım hem çok hoş bir mucize hemde zor.
Umarım bu yorucu ve muhteşem yolda yavrucaklarınla mutlu ve sağlıklı bir şekilde buluşursunuz.

Aaaaa bu arada ben senide hatırladım sende bizim topikteydin adını yazmıştım senin
Allahım ya hamiş kalmış hemide 3 tane

:nazar: :nazar: :nazar:

Canım benim tebrikler:nazar:
Kocaman bir MAAŞALLAAHHHHHH:nazar:

dün akşamda rüyamda kürt böreği gördüm ben evlenmeden önce istanbuldaydım istanbulda ki arkadaşlar bilir ankarada yok

tebrikler cnm:nazar::nazar::nazar:

slm cnm senle satlarımız aynı ve benimde ilk önce 63 sona 240 cuma günü de 1380lerde çıktı değerim doktorum çok ii ilerlio dedi ben ona güvendim içim rahat keseyi bende göremedim inş çarşamba yada cuma görücem sen içini rahat tut.dualarım seninle:nazar:

:nazar: sagol cnm inşallah sende bende görürüz kesemizi :nazar:

Aş ermeyi çözemedim gitti:1:
E ben hamile olmadan önce de ara ara canım bir şeyler isterdi
Şimdi de istiyor,normal yani:1:

Esrant caım ben ilk sayfada listeye baktımda.
Liste kaymışmı?benmi göremedim bir yardımcı olsana canım

Back