• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar doktor size hangi ilaçlardan verdi?bana sadece folikasit verdi adı da FOLBİOL. elevit i duyuyordum daha önceleri hamile arkadaşlarımdan.acaba benim kullandığımda nasıl bir folikasit?kullanan var mı???

bende folbiol kullanıyorum doktorum başka bi ilaca gerek görmedi şimdilik..

Ayy iyiyim diye diye nazar değdirdim sanırım kendime:59:
Az önce fecii bir mide bulantısının ardından ne yazık ki istifra ettim:25:
Ne kötü bir şey,inşallah devam etmez:18:

ben aşermeyi özellikle canının bişey istemesinden ziyade birşeylerden tiksinme olarak algılıyorum. mesela çikolata ve tatlı ve de balık benim hayatımın vazgeçilmezleriydi şimdi görmek bile istemiyorum, biri yanımda bahssedince midem ağzıma geliyo. ayrıca limon ve turşuya acaip düştüm geçen pazar bir koca tabak turşuya banamısın demedim sildim süpürdüm valla

Arkadaşım benim doktorum turşu yeşik zeytin ekşili ve aşırı tuzlu şeyler yeme demişti erken dönemler için mi dedi bilmiyorum ama bunu dedi istersen doktora bir danış arkadaşım

Ayy iyiyim diye diye nazar değdirdim sanırım kendime:59:
Az önce fecii bir mide bulantısının ardından ne yazık ki istifra ettim:25:
Ne kötü bir şey,inşallah devam etmez:18:

ooo canim baslamis senin bulantilar Allah yardimcin olsun :emir_bebek: bende de arada bulanti oluyo ama cok rahatsiz edici degil ama midemde cok eksime oluyo. olmusmuydu sende ?

ooo canim baslamis senin bulantilar Allah yardimcin olsun :emir_bebek: bende de arada bulanti oluyo ama cok rahatsiz edici degil ama midemde cok eksime oluyo. olmusmuydu sende ?

Hoşgeldin canım:71:
Başladı mı bilmiyorum canım,inşallah anlık bir şeydir.
Ama 6.haftaya girdik artık normal sanırım:26:
Daha önce çok az oluyordu,rahatsız etmiyordu.
Az önce birden fena oldum,şimdi iyiyim gene:nazar:
Ekşime olmuyor canım ama geçen gece yatarken birden bi tuhaflık oldu midemde.
Böyle yanma gibi:24:
Ben daha önce yaşamadığım için böyle şeyler pek de bilmiyorum.

ii aksamlar arkadaslar.
doktorum bana da folik asit verdi ama ben ılacı alınca kotu oldum.
midemde karnımda agrılar basladı.artık almıyorum

Arkadaşım benim doktorum turşu yeşik zeytin ekşili ve aşırı tuzlu şeyler yeme demişti erken dönemler için mi dedi bilmiyorum ama bunu dedi istersen doktora bir danış arkadaşım

Yeşil zeytin mi:26:
Ben çok severim,kahvaltıda yerim 4-5 tane.
Neden yasak ki acaba:44:

ii aksamlar arkadaslar.
doktorum bana da folik asit verdi ama ben ılacı alınca kotu oldum.
midemde karnımda agrılar basladı.artık almıyorum

İyi akşamlar canım.
Hamilelikten önce kullandın mı folik asit?
Çok önemli gebelikte,sen gene de danış doktoruna:26:

Hoşgeldin canım:71:
Başladı mı bilmiyorum canım,inşallah anlık bir şeydir.
Ama 6.haftaya girdik artık normal sanırım:26:
Daha önce çok az oluyordu,rahatsız etmiyordu.
Az önce birden fena oldum,şimdi iyiyim gene:nazar:
Ekşime olmuyor canım ama geçen gece yatarken birden bi tuhaflık oldu midemde.
Böyle yanma gibi:24:
Ben daha önce yaşamadığım için böyle şeyler pek de bilmiyorum.

Hosbuldum canim benim sagol :71:
evet normal canim cogu hamilelikte oluyomus.
ya ogreniyoruz iste :emir_bebek::nazar:

Yeşil zeytin mi:26:
Ben çok severim,kahvaltıda yerim 4-5 tane.
Neden yasak ki acaba:44:

Yeşil zeytin derken o da bir nevi turşu şeklinde ya çağrışım yaptım emin ol bilmiyorum belkide tuzlu olduğu içindir fazla tuzlu sosis salam sucuk yeme kola kahve içme çayı da çok azalt yada açık iç dedi şimdilik bunları dedi

Yeşil zeytin derken o da bir nevi turşu şeklinde ya çağrışım yaptım emin ol bilmiyorum belkide tuzlu olduğu içindir fazla tuzlu sosis salam sucuk yeme kola kahve içme çayı da çok azalt yada açık iç dedi şimdilik bunları dedi

Hımm anladım..
Bizim normal evde yapılıyor,abartmadığım müddetçe sorun yoktur sanırım.
Elimizden geldiğince her şeyi yapıyoruz zaten bebişler için:55:

eksi yiyecekler zararli mi :44:
bende cikolata hastasiydim fakat simdi canim tatli seyler degil aksine eksi seyler cok istiyo :49:

Lara fazla ciyaklayınca annene söyle kusura bakmasın öyle acil çıktım sizden
hem o bugün kızmaz bozulmaz de miiii???

yok canım annemde diyo kadıncağız bi oturamadı, Lara huysuzdu belli diyoooo... daha sewedik diyoooo:nazar::nazar: şokta olduğu için kusura bakcak bi durum yoktu yaniii, sen kusura bakma

arkadaşlar benim kasık bölgemde ağrılar oluyo sancı şeklinde arada bir giriyo. adet sancısından braz daha kötü. böyle ağrılar çeken var mı?

Back