Esrant ben senin Kasım topiğinden bir yazını hatırlıyorum
"Eşimi ikna etsemde bende size katılsam" yazmıştın hamiş kalma topiğinde
Gördümkü çoktan o aşamayı geçmişsin,çok sevindim
Allah bebeğini sana bağışlasın
kızlar çok ciddi bir konumdayım....yazıp yazmamak arasında kaldım. ama sizlerde annesiniz, önce maşşallahları alyım.... :)))))
3 tane kesemiz var bizim..... sürekli yatıcam bu hafta ve pazartesi yine doktora gidicem.
slm kızlar .....
benim bugün randevum vardı doktorda gittim degerim 1632cıktı gecen hafta salı 155,3 cıkmıştı.
fakat keseyi göremedik bu normal mı aranızda öyle olan varmı korkuyorum cok tekrar boşgebelik olacak diye?????????
carşamba tekrar kan verecegim ve kontrol olacagım ne olur dua edin benim icinde
kızlar çok ciddi bir konumdayım....yazıp yazmamak arasında kaldım. ama sizlerde annesiniz, önce maşşallahları alyım.... :)))))
3 tane kesemiz var bizim..... sürekli yatıcam bu hafta ve pazartesi yine doktora gidicem.
arkadaşlar anlatsanıza biraz ne var ne yok, kendinizi nasıl hissediyorsunuz
benim mide bulantıları beni kusturmuyor ama sürekli kendini hissettiriyor özellikle sabahları hiç hoş uyanmıyorum, bi de bu saatler yoğunlaşıyo, tatlıdan ve balıktan nefret ettim yiyemiyorum, ayvayla bi de patatesle bastırmaya çalışıyorum, bu arada gaz küpü oldum adeta....
Evet canım ama Kasım ayı değildi,daha önceydi.
Eşim o zamanlar hazır hissetmiyordu ama şimdi maaşallahı var,benden hazır
slm cnm senle satlarımız aynı ve benimde ilk önce 63 sona 240 cuma günü de 1380lerde çıktı değerim doktorum çok ii ilerlio dedi ben ona güvendim içim rahat keseyi bende göremedim inş çarşamba yada cuma görücem sen içini rahat tut.dualarım seninle
canım çok çekti üstüne pudra şekeri dökülüyor
Alabileceğin bir yer yokmu?
Ben sana kargo yapayım burdan,ayyyy kıyamam ya
ben daha aş ermedim arada canım bişiler çekiyo ama sonra
vazgeçiyorum kararsızmıyım ne
sağol göndermiş kadar oldun
Esrant caım ben ilk sayfada listeye baktımda.
Liste kaymışmı?benmi göremedim bir yardımcı olsana canım
Aaaaa bu arada ben senide hatırladım sende bizim topikteydin adını yazmıştım senin
Allahım ya hamiş kalmış hemide 3 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?