Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar bende cuma günü kalp atışlarını duydum bebişimin 6+0 dım duyduğumda çok güzel bir duygu..2 hafta sonra bi dahaki kontrolüm sanki zaman hiç geçmiyecekmiş gibi :)
Selam kızlar bende cuma günü kalp atışlarını duydum bebişimin 6+0 dım duyduğumda çok güzel bir duygu..2 hafta sonra bi dahaki kontrolüm sanki zaman hiç geçmiyecekmiş gibi :)
Lila tebrik ederim gözün aydın
Karagözler ve Puiko sizleri de tebrik ederim kızlar.çok sevindim.ben de kalp atışı için gün sayıyorum.siz ne zaman duydunuz kalp atışını?ben bugun 6 artı 2yim
iyiyim bende cok sukur:)
yeni ogrendık hamile oldugumu 1 hafta once .cooooooooook mutluyummmm.:2:
AMIN arkadasım hepimizi işl.yardımcımız olsun rabbım işlhayırlı olsun arkadaşım çok güzel bi haber allahım tamamına erdirsin inşallah
dtekinle dmlonr un sesleri çıkmıyor bu aralar nerelerdesiniz kızlaaar
yaaaa ne güzelllllll o zaman inşallah bu hafta içi gidersem duyabilirim rabbim nsaip ederse çok sabırsızım.kayıpların için çok üzgünüm.çok geçmiş olsun allah bu seferkini bağışlar inşallah canım.kalbini ferah tutmaya çalış rabbim cömerttir.tahlil falan verdi mi peki bu seferki kontrolünde?
hosbulduk
su an 7+6 haftalik hamileyim
kalp sesini duymak icin bu cuma gidecegim cok heyecenliyim
biraz da korkuyorum ya bir aksilik cikarsa diye
:18:
Darısı başımıza:) Ne güzel anlatmışsın....
selencim hayırlı olsun
crl si ne kadar ölçüldü bebişin hatırlıyomusun?
evet ya beklemek ne kadar zor ismis
gunleri sayiyorum resmen
biz doktora gittigimizde 5 hatfalıktı.sadece keseyi gorduk.2 hatta sonraya randevu verdi doktor 1 haftamız gectı cok heyecanlıyım.rabbım hepimize yardım etsın meleklerimizi korusun işl.
inşallah canım hepimizinkini bağışlasın..
tahlil verdi ama dr.'um özel hastanede ve orda yaptırmam halinde 800tl olan rakamı özel gebelik check-up paketi yapmışlar 400tl civarına gelirmiş sigortalı olduğum halde %20'sini ödesem de rakam çok yüksek..dr'um dedi ki devlet hastanesinde yaptır, bedava..peki dedim gittim devlet hastanesine ordaki dr'da dışardan tahlil getirdim diye bozuldu ki hasta kabulde sordum evet dışardan tahlil yapıyoruz sadece dr'un görmesi gerek dediler..
neyse dr baktı ne kadar gereksiz tahliller istenmiş ben bunları kabul etmiyorum tam kan sayımı ve tam idrar yeter dedi..
oysa benim dr'um kan şekeri, tiroid, kreatinin,toksoplazma vb mikrobik tahlileri istemişti ki gereksiz olduğunu düşünmüyorum ama devletteki kadın iptal etti..
biz de arada kaldık sabah tekrar gidicem ama eksik tahlil yaptır mıyım bilmiyorum
Teşekkür ederim arkadaşım hatırlamıyorum inan ama ultrason çıktısında yazan bişise işten çıkıp eve gittiğimde bakarım bende merak ettim şimdi :)
slm kızlar .....
benim bugün randevum vardı doktorda gittim degerim 1632cıktı gecen hafta salı 155,3 cıkmıştı.
fakat keseyi göremedik bu normal mı aranızda öyle olan varmı korkuyorum cok tekrar boşgebelik olacak diye?????????
carşamba tekrar kan verecegim ve kontrol olacagım ne olur dua edin benim icinde