canım her eline aldığında küçük minoşun aklına gelsin...ozamn inan elinden atacaksın.bunu ona yapmamalıyım diye düşün....bize muhtaç o...
yediklerimizden içtiklerimizden besleniyor...hakkımız yok inan kötülük edemeyiz.
çok istememe rağmen kola ve cips yemiyorum....korkuyorum...lütfen canım bırak onu...bebeğin sana muhtaç
Bebegin icin bırakıcaksan bu mereti ne icin bırakacaksın onu düşün.
haklısın canımmm bebiş içinnn ... yazık o ufacık yerde düşününce çok kızıom kendime ama durduramıom resmen aşeriom sigaraya (
içiyor evet yanımda pek içmiyor ama zorladı beni çokk ne güsel bi kaç gün içmedim yine tek tük başladım.. anlaşılan bu konuda yalnızımm nası bırakçam bebişi düşünüom içim cızz ediyor ama hep aklıma geliyoor(
içiyor evet yanımda pek içmiyor ama zorladı beni çokk ne güsel bi kaç gün içmedim yine tek tük başladım.. anlaşılan bu konuda yalnızımm nası bırakçam bebişi düşünüom içim cızz ediyor ama hep aklıma geliyoor(
Aklına sigara geldikce kocaman patlayan bir sakız at agzina. soyle falim gibi cat cat catlayan bisi olsun. ay ben sinir olurum gerci ama sen yap bak kesin etkili olur o an sigara icme istegini azalmasinda.
Kızlar ben de bir şey paylaşmak istiyorum.
Geçenlerde okumuştum.
Haftada 4 kez elma yemek,bebeği daha sonra oluşabilecek alerjik hastalıklardan koruyormuş.
Ben bunu duyduğumdan beri günde 1 elma yemeye özen gösteriyorum.
Sizlere de tavsiye ederim
ben resmen sigara bağımlısıyım canım ama bıraktım ilk kzıımda tiksinmedim ama içmedim kızım doğduğunda sağlık problemleri vs ler derken yine başladım ama tekrar hamile kaldım ve inan günde 2 pakete kadar içerdim çok streslşi olduğumda trafikte yoğun olduğumda falan ama bıraktım işte sende yapabilirsinyemiin ederim şuan çok kötü oldum bi benmişim acımasızca davranan kendini düşünenn çok kötü oldum bencilin tekiymişim ben.. elimden geleni yapıcam kızlar sağolun çok kötü hissettim kendimi
Aynen kola bile icmiyorum ben de. sigara kadar zararlıymış o da gerçekten.
Aklına sigara geldikce kocaman patlayan bir sakız at agzina. soyle falim gibi cat cat catlayan bisi olsun. ay ben sinir olurum gerci ama sen yap bak kesin etkili olur o an sigara icme istegini azalmasinda.
Kızlar ben de bir şey paylaşmak istiyorum.
Geçenlerde okumuştum.
Haftada 4 kez elma yemek,bebeği daha sonra oluşabilecek alerjik hastalıklardan koruyormuş.
Ben bunu duyduğumdan beri günde 1 elma yemeye özen gösteriyorum.
Sizlere de tavsiye ederim
Evet ben de kalkıyım yiyeyim aciktim zaten :) Sagol paylasim icinnn.
evet duydum esraqtcım...ben de hergün yiyorum....ben kivi çok tüketiyorum resmen aşeriyorum ya...
içiyomusun yoksa hemen bırakmalısın öslem bebişini düşün tatlım
Canım ben de aynı senin gibiyimgünde iki tane kivi yiyorum iş yerinde. Böle rafadan yumurta yer gibi çay kaşığıyla oyarak yiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?