2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen kola bile icmiyorum ben de. sigara kadar zararlıymış o da gerçekten.

haklısın canımmm bebiş içinnn ... yazık o ufacık yerde düşününce çok kızıom kendime ama durduramıom resmen aşeriom sigaraya(

Aklına sigara geldikce kocaman patlayan bir sakız at agzina. soyle falim gibi cat cat catlayan bisi olsun. ay ben sinir olurum gerci ama sen yap bak kesin etkili olur o an sigara icme istegini azalmasinda.

benimki düşüncesizin teki yanımda içiyor çocuğunda yanında içiyor mutfakta içiyor sadece bizde ordaysak çekinmiyor yakmaya ne kavgalar ettim neler neler ama olmadı bıraktıramadım kendinide bizide yakıyor her seferinde kaçıyorum eğer ayaktaysam yaktığında çocuğuda yanıma çekmeye çalışıyorum gelsin diye hava soğuk ya ondan yemiyor balkonda içmek havalar ısınınca çıkar

ben de tiryakiydim....çocuk düşündüğümüz de azalttım.hamile kaldığımda hiç içmedim...içmek bile istemedim hala kokusu burnuma vurunca sinir oluyorum.midem bulanıyor...eşim içiyor ama ben hamile kaldığımda ne evimizde içti ne de içtiğini gördüm...köşe bucak saklıyor bende kaçıyor....lütfen canım bırak olur mu...

Kızlar ben de bir şey paylaşmak istiyorum.
Geçenlerde okumuştum.
Haftada 4 kez elma yemek,bebeği daha sonra oluşabilecek alerjik hastalıklardan koruyormuş.
Ben bunu duyduğumdan beri günde 1 elma yemeye özen gösteriyorum.
Sizlere de tavsiye ederim

Aklına sigara geldikce kocaman patlayan bir sakız at agzina. soyle falim gibi cat cat catlayan bisi olsun. ay ben sinir olurum gerci ama sen yap bak kesin etkili olur o an sigara icme istegini azalmasinda.

yemiin ederim şuan çok kötü oldum bi benmişim acımasızca davranan kendini düşünenn çok kötü oldum bencilin tekiymişim ben.. elimden geleni yapıcam kızlar sağolun çok kötü hissettim kendimi

Evet ben de kalkıyım yiyeyim aciktim zaten :) Sagol paylasim icinnn.

yemiin ederim şuan çok kötü oldum bi benmişim acımasızca davranan kendini düşünenn çok kötü oldum bencilin tekiymişim ben.. elimden geleni yapıcam kızlar sağolun çok kötü hissettim kendimi
ben resmen sigara bağımlısıyım canım ama bıraktım ilk kzıımda tiksinmedim ama içmedim kızım doğduğunda sağlık problemleri vs ler derken yine başladım ama tekrar hamile kaldım ve inan günde 2 pakete kadar içerdim çok streslşi olduğumda trafikte yoğun olduğumda falan ama bıraktım işte sende yapabilirsin

Aynen kola bile icmiyorum ben de. sigara kadar zararlıymış o da gerçekten.

kolayı ne kadar istiyorum bir bilsen canım çekiyor yine de bir yudum almıyorum ağzıma....

evet bu etkili olabilir....ay canım çekti....sakız şimdi olsa da kimse yok ben de çat çat patlatsam..

biz kolya bir ara bağımlı gibiydik sonra hamile kalmayı bıle etkılediğini duyduğumuz günden beri yaklaşık 2 yıldır kola bile içmiyoruz bende eşimde o sa sadece gazoz içiyo benim canım çekmesin diye
meyve suyu içiyorum oda organik ve annemin kış için hazırladıklaırndan
biraz daha zorla kendini canım baktın canın çekiyo meyve ye başka bişeylerle oyalan eşindedn rıca et yanında içmesin

Ben de hemen bi elma yiyeyim. Eşim de ben de alerji deposu gibiyiz. Bebişimde olsun istemem Canım sigara konusunda sana bir örnek vereyim. Annem bana hamileyken içmemiş ama kardeşime hamileyken içmiş. Kardeşimde şu anda pigment bozukluğu var. Dikkat et derim.

evet duydum esraqtcım...ben de hergün yiyorum....ben kivi çok tüketiyorum resmen aşeriyorum ya...

kızlar elma mıde bulantısınada bıre bır ben çok yıyorum elma bıde ayva gamzeli olur derler

kızlar elma mıde bulantısınada bıre bır ben çok yıyorum elma bıde ayva gamzeli olur derler

içiyomusun yoksa hemen bırakmalısın öslem bebişini düşün tatlım

öslem çocuğn akciğerlerine zarar veriyorsun. İlerde astıma kadar giden akciğer sonuçları yaşarsın. Benim annem içmezmiş ama pasif içiciymiş babamdan dolayı o zaman bilinç nerde tabi. E doğduktan sonra bir odada soba yanıyor tabi kışın nereye çıkacaksın babam bizim yanımızda sigara içiyormuş. Sigaranın zararını anlayana kadar bu böyle devam etti ama çok geç opldu. Babam oda dışında sigara içmeye başladığında ben 7 yaşımdaydım tıkanıklıktan başımı kaldıramıyodum. Annem yazık su kaynatırdı başımda. Sürekli boronşitle uğraşıyodum. O yüzden şimdide hamilelik dönemimde faranjitle boğuşuyorum Sigara içme içenlerdende bucak bucak kaç!!!

Canım ben de aynı senin gibiyim günde iki tane kivi yiyorum iş yerinde. Böle rafadan yumurta yer gibi çay kaşığıyla oyarak yiyorumm

ben abartıyorum canım ya....5-6 tane yiyorum sonrada acı çekiyorum ağzım yanıyor. köyden aldım...taze taze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…