2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla olurr canımmm bırakalımmm yaa köt oldum aladım valla biras önce nasıll:2:

üzme kendini canım en azından sen vicdanlısın bunu gururla söyleyen anneler tanıyorum.

düşük tehlikesini atlatıyoruz allahın izniyle canım....şimdilik yolunda hayırlısı inşallah

Hep iyi olursunuz inşallah :)

slm kızlar ayyyyyyy ne çok kaynatmışınız okuyamaya cesaret edemedim valla bitmez çünkü

cuma günü ikili test sonucunu götürdüm dr a çok şükr Allaha çok güsel sonuçlar dedi darısı sizlerin başına kızlar inş yüreğinizi hep ferah tutun

bu arada doğum 20 ağustos olucak aman beni kovmayın sakın

onlar concord neo ile cok benziyo zaten. Güzel bir secim yapmissin. Haklisin da port bebe cok sacma, oto koltugu ayni islevi goruyor zaten.

Evet bende zaten ikisi arasında kaldım hep bakarken. Etrafımda hiç portbebe taşıyan görmedim ben eskiden vardı onlar. Belki bide kanguru alırım ama o da sadece yazın kullanılır gerek olur mu bilmiyorum.

ah canım benim eşim o kadar düşüncesizdirki anlatsam bitiremem tuvalette içme dedim yüz kere penceresini kapatıyoruz büyük örümcek giriyor çünkü kapalı kapalı orda bi içiyor sabah işe gidiyor ben kalkıyorum tuvalete bi giriyorum nasıl duman nasıl koku anlatamam çıkmıyor kokusuda oğlumda rahattım eşim yoktu doğurana kadar annemlerdeydim görev için şırnaktaydı ama şimdi burnumun dibinde eşimin ailesi ben benim ailem neler neler dediysek olmadı olmuyor söz dinlemiyor eşimin bi huyu vardı herşeye he tamam der arkanı dön aynı devam öyle bi karakterdir sinir oluyorum oğlumda şimdi babayı örnek alıyor ben baba olucam sigara içicem diyor iyice sinir oluyorum

aaaaaaaa nıye okadar erken canım aramızda 3 gun var ben 2 eylul dıyorum tabı orası bellı olmazda 20 agustos cok erken geldı bana:44:

saol canımm.portakal yiyemiyorum.midemi bulandırıoyor.:26:

Bende portakal yiyemiyorum ilk haftalar her sabah içerdim suyunu şimdi yanına yanaşamıyorum. Mandalina falan işte. Bide hakikaten kivi süper bişey. Bu kadar iştahla yediğimi hatırlamıyorum.

iyiyim cnm turşu yedim tuutamadım kendımı bide çekırdek

canım nerden aldırcan eşine okadar uygunsa bende getirtirim bebek arabasını

tatlişkom amerikadan bakıcak. Amerikada wallmart diye bi mağaza var onun web sitesinden de bakmıştık biraz araştırdım ikili seti 600 dolara geliyor. İmkanınız varsa getirtin çok fark koyuyolar türkiye de maalesef. Ben gittiğimde mothercare deki bebek badileri 1,5 dolara satılıyordu hamile değilim diye almadım çok pişmanım. Şimdi tek tek eşimi mağazaları gezdirip bundan al bundan al diyorum bakalım neler gelicek.

Bu arada eşim 4 gün sonra gidiyor kızlar koca bir hamileliği sizlerle başbaşa geçiricem. gidiyor diye herzaman üzülürdük ama bu defa ayrılmak çok zor olucak ağustosa kadar ayrıyız bilmeyenler için eşim gemi kaptanı sefere çıkıyor

eksik kilolu olacaklarını duymuştum bende kalp sesini duyana kadar yalan gibi gelmişti bana ama kalp sesini duyduktan sonra daha çok içime batıyor

Yalnız mı kalacaksın canım,ne kadar kalacak ki eşin?
Umarım ailen falan yanındadır..

allah kavuştursun tatlım sende bizle ve bebeğinle paylaşırsın yaşadıklarını

Ne diyim allah vicdan versin belliki farkında değil verdiği zararın. Yoksa insan çocuuğna bile isteye zarar vermez tabi. Bide askerse zor tabi ona dediğini kabullendirmen. İnşallah bırakır canım umudunu yitirme böyle şeyler belli olmaz bakarsın şak diye bırakmış

kıslaaarr utanarak yerin dibine girerek soruyorumm??
sigara içeniniz var mı hala ???????

canım biliyorsun ilk ben sormuştım 1 ay önce bu soruyu n eyapacağız diye ben içmiyorurm 1,5 aydır aklıma gelmiyor ama benim eşimde içmiyor. Bu hafta sonu kız kardeşimdeydim o içer sigara onden bir kaç fırt aldım ama inan birşey anlamadım ben kendi kendine içmemeye başladım nasıl oldu bilmiyorum ama birde içersem herkes beni çok ayıplar dedim kendi kendime bebeğimin ne suçu var tek suçu annesi sigara bağımlısımı olması dedim hayata 1-0 yenik başlamasın tatlım zaten herşeyde hormon var bari en azından bebeğin genlerinde nikotin olmasın ama kendine sürekli kız tatlım hatta acımasız ol o zaman içmiyon ben diyeyim sana

canım çok sevindim maşallah bebişe inşallah test sonuçlarında iyi çıkacak
inşallah canım...
Bende portakal yiyemiyorum ilk haftalar her sabah içerdim suyunu şimdi yanına yanaşamıyorum. Mandalina falan işte. Bide hakikaten kivi süper bişey. Bu kadar iştahla yediğimi hatırlamıyorum.

aynen ben hiç sevmezdim biliyormusun...içindeki çekirdekler midemi bulandırırdı hiç eve almazdım...şimdi tek geçerim valla...

Canım Allah kolaylık versin. Zaman hızlıca ve kolayca geçer ins sizin için. İns bebişine bisssürü süper şeyler getirir eşin

selam arkadaşlar bende allah kısmet ederse eylül annesi olacağım sata göre 9 eylül çıkıyor allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…