valla olurr canımmm bırakalımmm yaa köt oldum aladım valla biras önce nasıll:2:
düşük tehlikesini atlatıyoruz allahın izniyle canım....şimdilik yolunda hayırlısı inşallah
onlar concord neo ile cok benziyo zaten. Güzel bir secim yapmissin. Haklisin da port bebe cok sacma, oto koltugu ayni islevi goruyor zaten.
Canım bunların ne kadar zararlı olduğunu anlatmalısın gerekirse tepkini koy ben çok çektim. O yüzden eşime evlenirken dedim bizim eve ne içki ne sigara girmeyecek. Zaten sigara içmezde içki içtiyse 40 yılda bir oda ayrı yatarız. Bendeki hassasiyet çok fena çünkü. Evimde sigara yakamaya kalkana balkonu gösteriyorum ister kızsın ister küssün ben hastayım kardeşim hele şimdi birde çocuk var öyle düşüncesizlik eden olursa çatır çatır söylerim lafımı esirgemem. Hatta çocuk olduktan sonra kolayıda eve sokmamayı düşünüyorum. O kola bağımlılığı yüzünden kuzenim bademcikten çekiyor midesi delinme aşamasında. aman diyim kızlar herşeyin doğalı... Allahın yarattığından daha temiz ne var?
slm kızlar ayyyyyyy ne çok kaynatmışınız okuyamaya cesaret edemedim valla bitmez çünkü
cuma günü ikili test sonucunu götürdüm dr a çok şükr Allaha çok güsel sonuçlar dedi darısı sizlerin başına kızlar inş yüreğinizi hep ferah tutun
bu arada doğum 20 ağustos olucak aman beni kovmayın sakın
saol canımm.portakal yiyemiyorum.midemi bulandırıoyor.:26:
iyiyim cnm turşu yedim tuutamadım kendımı bide çekırdek
canım nerden aldırcan eşine okadar uygunsa bende getirtirim bebek arabasını
ben içmiyorum ama Aytuğ Kolankaya'yı dinlemiştim, sigara içen anneler ha sigara içmişsin ha bebeğinizin ağzını çalışan bir arabanın egzozuna dayamışsın fark yok demişti.
bunu düşünün çok bence kesin çözüm gibi ne dersiniz
aaaaaaaa nıye okadar erken canım aramızda 3 gun var ben 2 eylul dıyorum tabı orası bellı olmazda 20 agustos cok erken geldı bana:44:
Damlacım bahsettiğin bebek arabası bu mu?
tatlişkom amerikadan bakıcak. Amerikada wallmart diye bi mağaza var onun web sitesinden de bakmıştık biraz araştırdım ikili seti 600 dolara geliyor. İmkanınız varsa getirtin çok fark koyuyolar türkiye de maalesef. Ben gittiğimde mothercare deki bebek badileri 1,5 dolara satılıyordu hamile değilim diye almadım çok pişmanım. Şimdi tek tek eşimi mağazaları gezdirip bundan al bundan al diyorum bakalım neler gelicek.
Bu arada eşim 4 gün sonra gidiyor kızlar koca bir hamileliği sizlerle başbaşa geçiricem. gidiyor diye herzaman üzülürdük ama bu defa ayrılmak çok zor olucak ağustosa kadar ayrıyızbilmeyenler için eşim gemi kaptanı sefere çıkıyor
tatlişkom amerikadan bakıcak. Amerikada wallmart diye bi mağaza var onun web sitesinden de bakmıştık biraz araştırdım ikili seti 600 dolara geliyor. İmkanınız varsa getirtin çok fark koyuyolar türkiye de maalesef. Ben gittiğimde mothercare deki bebek badileri 1,5 dolara satılıyordu hamile değilim diye almadım çok pişmanım. Şimdi tek tek eşimi mağazaları gezdirip bundan al bundan al diyorum bakalım neler gelicek.
Bu arada eşim 4 gün sonra gidiyor kızlar koca bir hamileliği sizlerle başbaşa geçiricem. gidiyor diye herzaman üzülürdük ama bu defa ayrılmak çok zor olucak ağustosa kadar ayrıyızbilmeyenler için eşim gemi kaptanı sefere çıkıyor
ah canım benim eşim o kadar düşüncesizdirki anlatsam bitiremem tuvalette içme dedim yüz kere penceresini kapatıyoruz büyük örümcek giriyor çünkü kapalı kapalı orda bi içiyor sabah işe gidiyor ben kalkıyorum tuvalete bi giriyorum nasıl duman nasıl koku anlatamam çıkmıyor kokusuda oğlumda rahattım eşim yoktu doğurana kadar annemlerdeydim görev için şırnaktaydı ama şimdi burnumun dibinde eşimin ailesi ben benim ailem neler neler dediysek olmadı olmuyor söz dinlemiyor eşimin bi huyu vardı herşeye he tamam der arkanı dön aynı devam öyle bi karakterdir sinir oluyorum oğlumda şimdi babayı örnek alıyor ben baba olucam sigara içicem diyor iyice sinir oluyorum
evet tatlım bu araba ama aparatsız hali bu.
kıslaaarr utanarak yerin dibine girerek soruyorumm??
sigara içeniniz var mı hala ???????
inşallah canım...canım çok sevindim maşallah bebişeinşallah test sonuçlarında iyi çıkacak
Bende portakal yiyemiyorum ilk haftalar her sabah içerdim suyunu şimdi yanına yanaşamıyorum. Mandalina falan işte. Bide hakikaten kivi süper bişey. Bu kadar iştahla yediğimi hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?