2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bakıyorumda bugün aranızda baya kaynattım benim kuzucuk uslu bugün rahatım kendi kendine oynuyor eşimde nöbette bugün yok yemek derdimde yok katıldım aranıza gidiyorum bugün bakalım

Tesekkurler ama bebeklerimizin sansi bizler gibi anneleri olmalari. Baksana daha dogmadan burdan herseylerini konustuk bile. Allah saglik versin onlara...

doğru söylüyorsun ilk yaşadığımız olağanüstü olaydan habersiz geçirmiyoruz herşeyi öğreniyoruz ve ona göre yaşıyoruz...

evet canım balıkesirde oturuyorum ama merkezdeyim merkez çok güzel değildir ilçeleri güzeldir özellikle denizi olan yerleri yolunuz düşerse beklerim kızlar her zaman

canım, benim annem de gönenli biz hersene yazın ordayız çoluk çocuk bu sene iki kere gittim
gidince 1ay kalıyoruz harika biyer çocuklar eve gelmek istemiyor tabiikii bende ama balıkesiride biraz gördüm güzel biyer

aaa süper benim gibi yer sıkıntısı olana özellikle çok kullanışlı gözüküyor sağol tatlım paylaşım için

bi bırakaadımmm tek tük ama içiyorummm tiksineyim diye yalvardım olmadıı çook kızıyorum kendimeee ama olmuyor çok suçlu hissediom kendimi naapçam yaa

canım eşin içiyormu o içiyorsa işin çok zor onu gördükçe canın çekiyodur içmiyorsa işin kolay benim eşim içiyor malesef sinir oluyorum bende içiyordum bıraktım çok zorlandım hala zorlanıyorum eşimi gördükçe azap gibi içmese aklıma gelmiyecek görünce hep aklımda zor duruyorum ya

bi bırakaadımmm tek tük ama içiyorummm tiksineyim diye yalvardım olmadıı çook kızıyorum kendimeee ama olmuyor çok suçlu hissediom kendimi naapçam yaa

senı korkutmak istemem canım ama gerçekten çok zararlı bbeğine allah korusun
eşinde içiyorsa eğer senın yanında içmesin o bıle zararlı

Özlemcim sigara içmek,tiryakilik nedir,nasıldır hiç bilmem.
Hiç kullanmadım hayatımda..
Ama lütfen sen de şimdiden zorla kendini bırakmak için..

içiyor evet yanımda pek içmiyor ama zorladı beni çokk ne güsel bi kaç gün içmedim yine tek tük başladım.. anlaşılan bu konuda yalnızımm nası bırakçam bebişi düşünüom içim cızz ediyor ama hep aklıma geliyoor(

canım her eline aldığında küçük minoşun aklına gelsin...ozamn inan elinden atacaksın.bunu ona yapmamalıyım diye düşün....bize muhtaç o...

yediklerimizden içtiklerimizden besleniyor...hakkımız yok inan kötülük edemeyiz.

çok istememe rağmen kola ve cips yemiyorum....korkuyorum...lütfen canım bırak onu...bebeğin sana muhtaç

Bebegin icin bırakıcaksan bu mereti ne icin bırakacaksın onu düşün.

Özlemcim sigara içmek,tiryakilik nedir,nasıldır hiç bilmem.
Hiç kullanmadım hayatımda..
Ama lütfen sen de şimdiden zorla kendini bırakmak için..

işte içmesem bende kızardım anlayamazdım içince de zor oluyor ama çabalayacağım bebiş için başka şeyler bulmak gerek oyalanmak için..

kızlar bu arada diş kontrolüne gitmediyseniz muhakkak gidin. ben bu haftasonu gittim duyduğum karşısında şok oldum. dişetlerim çekilmeye başlamış. her ay kontrole gideceğim hamilelik boyunca. bir de ısırarak elma ile havuç ye dedi doktorum. elma diş fırçalama yerine geçermiş, havuç da diş etlerine masaj yaparmış. aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…