yemiin ederim şuan çok kötü oldum bi benmişim acımasızca davranan kendini düşünenn çok kötü oldum bencilin tekiymişim ben.. elimden geleni yapıcam kızlar sağolun çok kötü hissettim kendimi![]()
ne yazıkki bir sen degilsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemiin ederim şuan çok kötü oldum bi benmişim acımasızca davranan kendini düşünenn çok kötü oldum bencilin tekiymişim ben.. elimden geleni yapıcam kızlar sağolun çok kötü hissettim kendimi![]()
ben abartıyorum canım ya....5-6 tane yiyorum sonrada acı çekiyorum ağzım yanıyor. köyden aldım...taze taze.
Canım ben de aynı senin gibiyimgünde iki tane kivi yiyorum iş yerinde. Böle rafadan yumurta yer gibi çay kaşığıyla oyarak yiyorumm
![]()
ne yazıkki bir sen degilsinastıma yakalandıgımda bile bırakamadım şimdi gebeliktede öyle gündüz aramıyorum ama akşamları dayanamıyorum sonrada içime batıyor haksızlık ettigim için gel beraber bırakalım
Ohh ne güzel afiyet olsun canımbende de azcık ağrı oluyo ağzımda ama olsun dayanamıyorum.
![]()
dmlonr ordasın ama sesin çıkmıyor bugün,nasılsın canım?
aynı ben
ben de kaşık kaşık yiyorum günde iki tane süper oluyor
geldim canım o kadar çok yazılmış ki oku oku bitmedi valla o yüzden sessiz sessiz duruyodum
iyiyiz canım Allaha şükür yarın doktora gidicez sonuçlarımızı göstermeye, egzamayı da gidince sorarım artık çok fena kaşınıyo gece eşim elimi tutmuş kaşımıyım diye ama dayanamıyorum
bu arada ces bebişin arabasını almışsınız hayırlı olsun canım concord galiba güzel bi seçim olmuş. Güle güle kullansın meleğimiz. Ben de arabasını seçtim ama henüz almadım büyük ihtimalle eşime yurt dışından aldırıcam çünkü burda 2500 tutan set orda 600 dolar. Deliriyorum fiyat farklarını gördükçe.
mymel çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim tatlım bol bol dinlen
valla olurr canımmm bırakalımmm yaa köt oldum aladım valla biras önce nasıll:2:
geldim canım o kadar çok yazılmış ki oku oku bitmedi valla o yüzden sessiz sessiz duruyodum
iyiyiz canım Allaha şükür yarın doktora gidicez sonuçlarımızı göstermeye, egzamayı da gidince sorarım artık çok fena kaşınıyo gece eşim elimi tutmuş kaşımıyım diye ama dayanamıyorum
bu arada ces bebişin arabasını almışsınız hayırlı olsun canım concord galiba güzel bi seçim olmuş. Güle güle kullansın meleğimiz. Ben de arabasını seçtim ama henüz almadım büyük ihtimalle eşime yurt dışından aldırıcam çünkü burda 2500 tutan set orda 600 dolar. Deliriyorum fiyat farklarını gördükçe.
sana da canım.afiyet olsunn![]()
![]()
Sagol evet concord neo 2011 ,sen hangi modeli begendin.
dmlonr hoşgeldin cnm
ben geldim kızlar
süprizim gayet iyi....kanama azaldı....
doktor her şey yolunda dedi...veeeeeeeee
bebeğimin hareketlerini gördüm.nasıl kıpırdıyor anlatamam....çok duygulandım.
3 ayın bitene kadar dinlen istersen dedi...kendimi yormayacakmışım.2li test için 10-15 mart arası çağırdı...
ay kızlar çok mutluyum![]()
bende maxi cosi quinny buzz modelini seçtim ama ikili set olarak alıcam. puset ve ana kucağı. Ana kucağı arabaya da takılıyo zaten. Port bebe olanı almıycam sanırım. Çok kullanıcağımı sanmıyorum. Pembesine ölüp bitiyorum ama hayırlısı bakalım ne renk kısmet olucak
hoşbulduk tatlımmmm nasılsınn?
benimki düşüncesizin teki yanımda içiyor çocuğunda yanında içiyor mutfakta içiyor sadece bizde ordaysak çekinmiyor yakmaya ne kavgalar ettim neler neler ama olmadı bıraktıramadım kendinide bizide yakıyor her seferinde kaçıyorum eğer ayaktaysam yaktığında çocuğuda yanıma çekmeye çalışıyorum gelsin diye hava soğuk ya ondan yemiyor balkonda içmek havalar ısınınca çıkar![]()
kızlar çok haklı ortak bir yöntem bulalım mesela sigara canımız istediginde ultrason görüntülerine bakalım sigarayı nerde içiyorsak(ben hep mutfakta içerim)oraya yazılar yazalım senin aklına gelen ne var
bende maxi cosi quinny buzz modelini seçtim ama ikili set olarak alıcam. puset ve ana kucağı. Ana kucağı arabaya da takılıyo zaten. Port bebe olanı almıycam sanırım. Çok kullanıcağımı sanmıyorum. Pembesine ölüp bitiyorum ama hayırlısı bakalım ne renk kısmet olucak
hoşbulduk tatlımmmm nasılsınn?