2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yemiin ederim şuan çok kötü oldum bi benmişim acımasızca davranan kendini düşünenn çok kötü oldum bencilin tekiymişim ben.. elimden geleni yapıcam kızlar sağolun çok kötü hissettim kendimi:(

ne yazıkki bir sen degilsin:(astıma yakalandıgımda bile bırakamadım şimdi gebeliktede öyle gündüz aramıyorum ama akşamları dayanamıyorum sonrada içime batıyor haksızlık ettigim için gel beraber bırakalım

ne yazıkki bir sen degilsin:(astıma yakalandıgımda bile bırakamadım şimdi gebeliktede öyle gündüz aramıyorum ama akşamları dayanamıyorum sonrada içime batıyor haksızlık ettigim için gel beraber bırakalım

valla olurr canımmm bırakalımmm yaa köt oldum aladım valla biras önce nasıll:2:

dmlonr ordasın ama sesin çıkmıyor bugün,nasılsın canım?

geldim canım o kadar çok yazılmış ki oku oku bitmedi valla o yüzden sessiz sessiz duruyodum :1:

iyiyiz canım Allaha şükür yarın doktora gidicez sonuçlarımızı göstermeye, egzamayı da gidince sorarım artık çok fena kaşınıyo gece eşim elimi tutmuş kaşımıyım diye ama dayanamıyorum :50:

bu arada ces bebişin arabasını almışsınız hayırlı olsun canım concord galiba güzel bi seçim olmuş. Güle güle kullansın meleğimiz. Ben de arabasını seçtim ama henüz almadım büyük ihtimalle eşime yurt dışından aldırıcam çünkü burda 2500 tutan set orda 600 dolar. Deliriyorum fiyat farklarını gördükçe.

mymel çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim tatlım bol bol dinlen

geldim canım o kadar çok yazılmış ki oku oku bitmedi valla o yüzden sessiz sessiz duruyodum :1:

iyiyiz canım Allaha şükür yarın doktora gidicez sonuçlarımızı göstermeye, egzamayı da gidince sorarım artık çok fena kaşınıyo gece eşim elimi tutmuş kaşımıyım diye ama dayanamıyorum :50:

bu arada ces bebişin arabasını almışsınız hayırlı olsun canım concord galiba güzel bi seçim olmuş. Güle güle kullansın meleğimiz. Ben de arabasını seçtim ama henüz almadım büyük ihtimalle eşime yurt dışından aldırıcam çünkü burda 2500 tutan set orda 600 dolar. Deliriyorum fiyat farklarını gördükçe.

Sagol evet concord neo 2011 ,sen hangi modeli begendin.

valla olurr canımmm bırakalımmm yaa köt oldum aladım valla biras önce nasıll:2:

kızlar çok haklı ortak bir yöntem bulalım mesela sigara canımız istediginde ultrason görüntülerine bakalım sigarayı nerde içiyorsak(ben hep mutfakta içerim)oraya yazılar yazalım senin aklına gelen ne var

çok teşekkür ederim canım....:16:

Hoşgeldin canım:1:
Hadi bakalım sor doktoruna da umarım uygun bir çözüm önerir..

Sagol evet concord neo 2011 ,sen hangi modeli begendin.

bende maxi cosi quinny buzz modelini seçtim ama ikili set olarak alıcam. puset ve ana kucağı. Ana kucağı arabaya da takılıyo zaten. Port bebe olanı almıycam sanırım. Çok kullanıcağımı sanmıyorum. Pembesine ölüp bitiyorum ama hayırlısı bakalım ne renk kısmet olucak :66:

dmlonr hoşgeldin cnm

hoşbulduk tatlımmmm nasılsınn?

ben geldim kızlar

süprizim gayet iyi....kanama azaldı....

doktor her şey yolunda dedi...veeeeeeeee

bebeğimin hareketlerini gördüm.nasıl kıpırdıyor anlatamam....çok duygulandım.

3 ayın bitene kadar dinlen istersen dedi...kendimi yormayacakmışım.2li test için 10-15 mart arası çağırdı...

ay kızlar çok mutluyum:66:

canım çok sevindim maşallah bebişe:nazar::nazar: inşallah test sonuçlarında iyi çıkacak

bende maxi cosi quinny buzz modelini seçtim ama ikili set olarak alıcam. puset ve ana kucağı. Ana kucağı arabaya da takılıyo zaten. Port bebe olanı almıycam sanırım. Çok kullanıcağımı sanmıyorum. Pembesine ölüp bitiyorum ama hayırlısı bakalım ne renk kısmet olucak :66:

onlar concord neo ile cok benziyo zaten. Güzel bir secim yapmissin. Haklisin da port bebe cok sacma, oto koltugu ayni islevi goruyor zaten.

benimki düşüncesizin teki yanımda içiyor çocuğunda yanında içiyor mutfakta içiyor sadece bizde ordaysak çekinmiyor yakmaya ne kavgalar ettim neler neler ama olmadı bıraktıramadım kendinide bizide yakıyor her seferinde kaçıyorum eğer ayaktaysam yaktığında çocuğuda yanıma çekmeye çalışıyorum gelsin diye hava soğuk ya ondan yemiyor balkonda içmek havalar ısınınca çıkar :43:

Canım bunların ne kadar zararlı olduğunu anlatmalısın gerekirse tepkini koy ben çok çektim. O yüzden eşime evlenirken dedim bizim eve ne içki ne sigara girmeyecek. Zaten sigara içmezde içki içtiyse 40 yılda bir oda ayrı yatarız. Bendeki hassasiyet çok fena çünkü. Evimde sigara yakamaya kalkana balkonu gösteriyorum ister kızsın ister küssün ben hastayım kardeşim hele şimdi birde çocuk var öyle düşüncesizlik eden olursa çatır çatır söylerim lafımı esirgemem. Hatta çocuk olduktan sonra kolayıda eve sokmamayı düşünüyorum. O kola bağımlılığı yüzünden kuzenim bademcikten çekiyor midesi delinme aşamasında. aman diyim kızlar herşeyin doğalı... Allahın yarattığından daha temiz ne var?

kızlar çok haklı ortak bir yöntem bulalım mesela sigara canımız istediginde ultrason görüntülerine bakalım sigarayı nerde içiyorsak(ben hep mutfakta içerim)oraya yazılar yazalım senin aklına gelen ne var

ben içmiyorum ama Aytuğ Kolankaya'yı dinlemiştim, sigara içen anneler ha sigara içmişsin ha bebeğinizin ağzını çalışan bir arabanın egzozuna dayamışsın fark yok demişti.
bunu düşünün çok bence kesin çözüm gibi ne dersiniz

iyiyim cnm turşu yedim tuutamadım kendımı bide çekırdek:56:

canım nerden aldırcan eşine okadar uygunsa bende getirtirim bebek arabasını

Back
X