• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok mutluyum

benim başka topikte bir arkdaşım vardı hatta dün konuştuk 2 senedir bebişi olmuyor ve hiç sorun yoktu gece çok üzgündü bende neden olmuyor diye neyse ben ovulasyon testi ile hamile kalmıştım ilk denememde onada tavsiye ettim oda almıştı bu sabah gebelik testi silik çizgi halinde çıktı 2 senedir ilk defa böle bir sonuç aldı çok mutlu olduk ya sizlerlede paylaşmak istedim.

Kızlar çok mutluyum

benim başka topikte bir arkdaşım vardı hatta dün konuştuk 2 senedir bebişi olmuyor ve hiç sorun yoktu gece çok üzgündü bende neden olmuyor diye neyse ben ovulasyon testi ile hamile kalmıştım ilk denememde onada tavsiye ettim oda almıştı bu sabah gebelik testi silik çizgi halinde çıktı 2 senedir ilk defa böle bir sonuç aldı çok mutlu olduk ya sizlerlede paylaşmak istedim.

ayy çok güzel bir duygu yaşıyordur şimdi oo. inşallah sonuç pozitiftir.ve sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşur.

Kızlar çok mutluyum

Ayyy ne güzel. :nazar:
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
24 ay boyunca hayal kırıklığı yaşamak ne zordur kim bilir

ayy çok güzel bir duygu yaşıyordur şimdi oo. inşallah sonuç pozitiftir.ve sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşur.

hiç sorma inanamıyor hemen kendimi kaptırmayayım diyor uçuyor resmen aynı geçen ay bizim yaşadığımız gibi. allah tamamını nasip etsin inşallah :nazar:

inş canım hepimizin hep sağlıklı olsun bebeklerimiz iyi sağlıklı olsun tek isteğim bu :nazar::nazar::nazar:

iyi haberler alırsın canım merak etme bence çoğumuzda iyi haberler alıp sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alacağız o gün geldiğinde bu yazdıklarımızı okuruz ve sıkı sıkı sarılırız kucağımızdaki meleklere

iyi haberler alırsın canım merak etme bence çoğumuzda iyi haberler alıp sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alacağız o gün geldiğinde bu yazdıklarımızı okuruz ve sıkı sıkı sarılırız kucağımızdaki meleklere

ayyy inş canım ne güsel hayaller bunalr o günler çabuk gelsin yaaa:18::18:

Selam kızlar dün akşam 4 de bebişimi gördüm usg de sanki ellerini başının altına koymuş yan yatmış uyuyordu :) Tocamanda tafası var :))

Bende listeye eklenmek istiyorum esrant yok gerçi ama :68:

Yaşım 27, SAT 21 Aralık, bugün itibariyle USG ye göre 8+5, doğum 25 Eylül'e gerilemiş (git gide geriye gidiyoruz hayırlısı bakalım :) İçimdende ERKEK geçiyor ama gözümüde pembelerden alamıyorum :))
Eşim oğluşum diye seviyor akşamları. Öyle güzel seviyorki inşallah önce sağlıklı, hayırlı evlat olsun sonra rabbim izin verirse erkek olmasını diliyorum :)) :81:

sorma ben 7 ayda mahvolmuştum benim bebeğim olmayacak diye ortalıkta dolaşmıştım. rabbim kimseye aratmasın

Canım sende doktor Düzgün beye gidiyordun değilmi?
Ben bu gün randevu aldım 26 Şubat için
Ayyy adam cumartesileri full oluyor
randevu almak çok zor

arkadaşlar 2 li test üçlü test sonuç olumsuz çıkarsada moralinizi bozmayın çünkü bu testler istatistik testler kan aldıkları zaman yaş kilo durumunuza bakılıyor bide bebeğinizin ense ölçüsü falan işte mesela sizin yaşınızda aynı kiloda aynı kan sonuçları çıkan anne adaylarında zeka geriliği çocuk doğurma oranına bakılıyor o oranlar zaten sistemlerde kayıtlı eğer aynı özelliklere sahip 500 kadında 1 zeka geriliği olan bebek doğmuşsa olasık düşük oluyor sizin için ama 250 kadında 1 görülmüşse risk oluyormuş ve altında rakamlarda o yüzden bunlar istatistik sonuçlar kesin tanı değil

merhaba arkadaşlar
insanın kendi kendine nazar değdirmesi bu olsa gerek..
hamileliğin başından beri hiç midem bulanmadı diye seviniyordum şuan içim bi fena:50:
sat a göre 10 usg ye 8 haftalığız soranlara hangisini söylicemi bilmiyorum:52:

benim de geriye gidiyo, önce 3 eylül dediler muhtemel doğuma şimdi de 31 ağustos dediler. sanırım ben de ağustos annelerinden olcam ama yine de bu forumda kalcam.

merhaba arkadaşlar
insanın kendi kendine nazar değdirmesi bu olsa gerek..
hamileliğin başından beri hiç midem bulanmadı diye seviniyordum şuan içim bi fena:50:
sat a göre 10 usg ye 8 haftalığız soranlara hangisini söylicemi bilmiyorum:52:

Sata gore soylemen gerekiyor.

Back
X