• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

üzülmek demeyelimde, biraz burukluk oluyor tabi,
bu benim ikinci hamileliğim çevremde de arkadaşlarım var, benden 1 hafta önce yada geride ama sadece 1 hafta, onların karnı baya belli oluyor, kıyaslama yapmayıda sevmem ama onları görünce tuhaf oluyor insan.

evet canım o tuhaflık bendede oluyor otobüse bindiğimde hamile olduğumu anlamıyorlar ve yer vermiyorlar bir an önce büyüsede belli olsa diyorum bende :1:

ceessssssssssssssssssss hamileliğini sata göre söle demişsin ama bnm bugün 3ay bitti ama dr usg ye göre hamileiğini söle ve ona göre davran dediği için daha 2 li teste bile 2 haftam var offffffffffffffff ne güzel bugün herşey bitmiş olcaktı:((

canım sende doktor düzgün beye gidiyordun değilmi?
Ben bu gün randevu aldım 26 şubat için
ayyy adam cumartesileri full oluyor
randevu almak çok zor

ben geçen hafta cumartesi gittim ama 2 hafta önceden aldım randevumu o yüzden sıkıntı olmadı yarında gidecem testlerimin sonuçlarını göstercem ama galiba idrar enfeksiyonu var

ceessssssssssssssssssss hamileliğini sata göre söle demişsin ama bnm bugün 3ay bitti ama dr usg ye göre hamileiğini söle ve ona göre davran dediği için daha 2 li teste bile 2 haftam var offffffffffffffff ne güzel bugün herşey bitmiş olcaktı:((

Ya iste doktorlar arasinda tutum degisebiliyor. benim bebegim 4-5 gün onden gidiyor ama doktorum her zaman SAT'a gore hamilelik yasina bakariz, sen de oona gore dusun demisti. Ben de sana, buna dayanarak Sat'a gore soyle dedim. Ama senin doktorun ne dediyse tabi ona gore davran sonucta.

arkadaşlar hanı duyuyoruzya 41. hafta hala domadı falan dıye işte bu ılerı gerı durumundan ama bız sat a gore solemelıymısız drum oyle dedı sen bununla kafanı karıstırma sat neyse onu bıl yeter dedı
benım dr ck seker ya dedımkı endıselenıyorum bısey olursa dıye dıyokı keyfını cıkar gerıne gerıne gez soyle o tur durumları bıze bırak bızım ısımız sen dusunme dedı ben bı bebeğimi kaybettığım için kıymetlımız bu bebek merak etme herşey yolunda dıyo

aman dikkat, belini zorlama çok tehlikeli. :45: Ben koltukları sürüyerek temizlik yapıyodum onuda yasakaldı doktor :( Bide faranjitim iyice azdı hergün silmesem rahat edemiyorum napıcam bilmiyorum :( :43:

bende evde olduğum hergun halı fırcalayan bı tıptım sımdı camlar leş arkadaşın yardımcısı gelıcek haftaya sağolsun ben gelırım sen dıkkat et dedı ben öyle işte üstten yapıyom gene yavaş yavaş

Arkadaşlar 12.haftadan sonra artık en hızlı büyüme sürecine giriyormuşuz.
Bebekler bu haftadan sonra inanılmaz hızlı büyüyorlarmış.
Amniyon sıvısı şu anda 40 ml iken,20.haftada 400 ml olacakmış:53:

ben geçen hafta cumartesi gittim ama 2 hafta önceden aldım randevumu o yüzden sıkıntı olmadı yarında gidecem testlerimin sonuçlarını göstercem ama galiba idrar enfeksiyonu var

Çok geçmiş olsun.
Sen 2.li testini ne zaman yaptıracaksın,ben fiyat almadım hiç
merak ediyorum aslında ne kadardır acaba?:26:

esrant gerçekten uygunmuş..
hangi ildesin acaba?
sat a göre herşey baz alınır diye biliyorum bende ama benim geç yumurtlama olduğu için 2 hafta geç duyduk kalp atışını..
doktorumda ona göre ileri aldı beklenen doğum tarihini.. e zaten sezeryan olcağı için kafadan 2 haftada önce.. oyüzden kafam karışıyor benim..

Back
X