Hayır canım şimdi kontrol ettim,son aktivitesi 12 Şubatmış.
En son bebişinin kalp atışını duymuştu,sonra bilmiyorum..
Allahalaaahh??
aynıydık biz onla hafta olarak sürekli de giriyordu.. umarım iyidiir merak ettimmm iyice..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım şimdi kontrol ettim,son aktivitesi 12 Şubatmış.
En son bebişinin kalp atışını duymuştu,sonra bilmiyorum..
üzülmek demeyelimde, biraz burukluk oluyor tabi,
bu benim ikinci hamileliğim çevremde de arkadaşlarım var, benden 1 hafta önce yada geride ama sadece 1 hafta, onların karnı baya belli oluyor, kıyaslama yapmayıda sevmem ama onları görünce tuhaf oluyor insan.
keşke ben de kilo almamış olsaydım ve göbeğim de büyümemiş olsaydı :-((((
evet canım o tuhaflık bendede oluyor otobüse bindiğimde hamile olduğumu anlamıyorlar ve yer vermiyorlar bir an önce büyüsede belli olsa diyorum bende![]()
Kivim canım beni görsen hamile falan demezsinkarın dümdüz. İlerde şişicez zaten kocaman olcaz şimdi azıcık rahat olalım
![]()
yaaaaa ama benım face yookkkk
Allahalaaahh??
aynıydık biz onla hafta olarak sürekli de giriyordu.. umarım iyidiir merak ettimmm iyice..
ilahiii evett kimse anlayamıyor henüz ama o günlerde gelecek kıslarr
![]()
canım sende doktor düzgün beye gidiyordun değilmi?
Ben bu gün randevu aldım 26 şubat için
ayyy adam cumartesileri full oluyor
randevu almak çok zor
ceessssssssssssssssssss hamileliğini sata göre söle demişsin ama bnm bugün 3ay bitti ama dr usg ye göre hamileiğini söle ve ona göre davran dediği için daha 2 li teste bile 2 haftam var offffffffffffffff ne güzel bugün herşey bitmiş olcaktı(
ay bıraz temızlık yaptım yorulmuşum
aman dikkat, belini zorlama çok tehlikeli.Ben koltukları sürüyerek temizlik yapıyodum onuda yasakaldı doktor
Bide faranjitim iyice azdı hergün silmesem rahat edemiyorum napıcam bilmiyorum
![]()
![]()
ben geçen hafta cumartesi gittim ama 2 hafta önceden aldım randevumu o yüzden sıkıntı olmadı yarında gidecem testlerimin sonuçlarını göstercem ama galiba idrar enfeksiyonu var
Çok geçmiş olsun.
Sen 2.li testini ne zaman yaptıracaksın,ben fiyat almadım hiç
merak ediyorum aslında ne kadardır acaba?:26:
Arkadaşlar 12.haftadan sonra artık en hızlı büyüme sürecine giriyormuşuz.
Bebekler bu haftadan sonra inanılmaz hızlı büyüyorlarmış.
Amniyon sıvısı şu anda 40 ml iken,20.haftada 400 ml olacakmış![]()
Canım ben dün yaptırdım.
40 tl kan testi fiyatı,30 tl de normal muayene ücreti.
Çok az geldi bana,özel bir hastanede yaptırdım![]()