• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızçeler iş yerinde pek giremez oldum int.evdede yorgunluktan vaktim olmuyor bişey paylaşmak istiyorum hamile olan bir arkadaşım tavsiyesi üzerine milupaya üye oldum başka bir arkadaşımda gebeliginde üyeymiş çok güzel el kitapçıkları gebelikle ilgili broşürler bebek ürünleriyle ilgili numuneler gönderiyorlarmış gebeligin ve bebegin bazı aylarında haberiniz olsun dedim ilk paketi gebeligin 4 ayında yolluyorlarmış

aaa sen de mi tarsuslusun??? her yerde karşıma çıkıyonuz yaaaaa kurtulamıycam şu tarsuslulardan :-))))) evet eşim de öle diyor ben de de kabızlık problemi var ama ben içemiyorum bi türlü.

ha ha yaşasın tarsuslular:66:ben ögrenciyken trabzonda bulamaz ailemden koliyle göndermelerni isterdim o kadar yani

ben daha hiç test yaptırmadım doktorum istememişti artık haftaya ister sanırım kan idrar testi falan.kan testini aç karnına mı yaptırmak gerek??

doktorun seni yönlendirir zaten ama bu kan testleri için aç karnına gitmen gerekiyor.
ilk kontrolünde ihmal etme sor lütfen

doktorun seni yönlendirir zaten ama bu kan testleri için aç karnına gitmen gerekiyor.
ilk kontrolünde ihmal etme sor lütfen

teşekkür ederim canım doktorumu beğenmediğim için yeni doktor arayışındayım bana vermediği bilgileri vermiş gibi davrandı en son gittiğimde.o da beni kıllandırdı işte.2li test için tekrar gidip doktoru değiştirmeyi düşünüyorum.

bilmem mi bende adliyenin orada oturuyordum uzun sokakta gezer duruduk diplomamı almaya gelicem bigün bakalım ne kadar degişmiş olacak

hangi yıllarda okudun..uzun sk trafiğe kapatıldı.
değişti buralar...diplomanı almaya geldiğinde görüşmek isterim.

günaydın güzel anneler ve melekleri...az önce annelik akademisi sayfasına girdim ve ücretsiz, sadece kargo ücreti ödemesi ile hamileyim kitabını için üye oldum.umarım güzel bir kitaptır ve sizlere de tavsiye ediyorumm:49:

bana geldi canım gayet güzel bi kitap

Benim kitabım geldi ama son sayfalarına bakmak gibi bir yanlış yaptım ve doğumu gösteren fotolar vardı bayılıcam sandım. Ben çok korkuyorum yaaa :43:

haha sorma biz onu eşimle birlikte gördük adamın gözleri yuvalarından fırlıyodu kapattım hemen sen bakma dedim :1:

herkese guzel gunleeeeeeeeer:42:

masaallah ne kadar kalabalikiz bugun....

cinsiyet tahminleri yapmaya baslamissiniz.ben ruyamda bebisi hep erkek goruyorum ama icime de sanki kiz olacakmis gibi geliyor:44:

neyse her ikisi de evlat :16:

hangi yıllarda okudun..uzun sk trafiğe kapatıldı.
değişti buralar...diplomanı almaya geldiğinde görüşmek isterim.

2007 dönmüştüm memlekete hala görüştügüm komşularım var kısmet olurda gelirsem bende mutlaka görüşmek isterim ne güzel olurdu düşüncesi bile heyecanlandırdı:52:

kızçeler iş yerinde pek giremez oldum int.evdede yorgunluktan vaktim olmuyor bişey paylaşmak istiyorum hamile olan bir arkadaşım tavsiyesi üzerine milupaya üye oldum başka bir arkadaşımda gebeliginde üyeymiş çok güzel el kitapçıkları gebelikle ilgili broşürler bebek ürünleriyle ilgili numuneler gönderiyorlarmış gebeligin ve bebegin bazı aylarında haberiniz olsun dedim ilk paketi gebeligin 4 ayında yolluyorlarmış

Hımmm nasıl bir şey ki acaba,bakalım hemen..
Sağol canım:71:

2007 dönmüştüm memlekete hala görüştügüm komşularım var kısmet olurda gelirsem bende mutlaka görüşmek isterim ne güzel olurdu düşüncesi bile heyecanlandırdı:52:

bayağı olmuş
değişti buralar..trafik tamamen tesine döndü her yeri yıkıyorlar.şehir merkezi artık adliye taraflarına kaydı....belediye valiliğe yakın bir yer yaptı...meydanı hep yıktılar....bir sürü şey var görmen lazım....
kısmen olur da gelirsen farkı göreceksin.

geldiğinde haberim olsun isterim...güzel olur

Back
X