Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izlemek için bilgisayarda bişi mi kurulu olması gerekyo. ben izleyemedim
20. Uluslararası İstanbul
Anne bebek çocuk ürünleri fuarı
17-20 Şubat 2011
Hall 9-10-11
ziyaret saatleri : 10.00 - 19.30
benim elimde davetiye var, hatta 4 tane fazla davetiyem var ama kime nasıl ulaştırayım ki?
geçen sene de gitmiştim bir sürü bakım ürünü toplamıştım, daha çok anne sağlığı için gerekli olanlardan
özelikle chicco deli gibi promosyon dağıtıyor bol bol göğüs pedi, çatlak kremi toplayın gitsin :)
fikir edinmek adına güzel ama genelde toptancıya yönelik sadece bebe odası, arabası, puseti, oto koltuğu vb. ürünler parekende satılıyor
ayyyyyyy i,şalalhhh iaşaşlhhhh.ben diyorumki eger bos gebelik olsa hamilelik belirtilerm devam edermi.gögsüm acıyoo.migdem sabahları hafif bulanıyo.tansiyonum 15 halim yok.yani içimde hep bi umut var.ama gecen hafta henüz bebegi göremedim diyince vçok üzüldümm![]()
kızlar hepinize iyi akşamlar. Biz az önce doktordan geldik. İkili testimizi yaptırdık ense kalınlığı normal çıktı Allaha şükürKan testinin sonuçlarını 5 gün sonra vericeklermiş. Bebeğim kocaman olmuş 6 cm inanılmaz hareketliydi 2 dk durmadı yerinde eşim ve annem vardı yanımda onlarda şok oldular. Bi poposunu dönüyo hop zıplıyo yüzünü dönüyo sonra yan yatıyo
Çok tatlı olmuş kuzum benim... Doktora cinsiyetini sordum daha erken ama sanki kız gibi dedi
Hepimiz inşallah dedik doktor güldü.Rabbim hepinize hayırlı haberler nasip etsin inşallah
![]()
slm cumartesi günü kontrolum vardı malesef bebeğimin kalbi durmuş bir gün önce hemen opr.ile aldılar sebep yok biz yolumuzu bitirdik şükür ederek üzüntümüm tarifi yok tabi(( rabbım sizlere önce sağlıklı gebelik sonrasında bir avazda doğum nasip etsin sağlıklı anne ve babasına hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kalın
gözün aydın canım ama seninki de senin kadar heyecanlı sanırım canım benim ya içim gıdıklandı okurken yazdıklarını çok şeker ya
sağol canım benim şimdi geldim ya doktordan heyecanımı hemen sizlerle paylaştımiçim kıpır kıpır valla
![]()
kızlar hepinize iyi akşamlar. Biz az önce doktordan geldik. İkili testimizi yaptırdık ense kalınlığı normal çıktı Allaha şükürKan testinin sonuçlarını 5 gün sonra vericeklermiş. Bebeğim kocaman olmuş 6 cm inanılmaz hareketliydi 2 dk durmadı yerinde eşim ve annem vardı yanımda onlarda şok oldular. Bi poposunu dönüyo hop zıplıyo yüzünü dönüyo sonra yan yatıyo
Çok tatlı olmuş kuzum benim... Doktora cinsiyetini sordum daha erken ama sanki kız gibi dedi
Hepimiz inşallah dedik doktor güldü.Rabbim hepinize hayırlı haberler nasip etsin inşallah
![]()
![]()
sağol canım benim şimdi geldim ya doktordan heyecanımı hemen sizlerle paylaştımiçim kıpır kıpır valla
![]()
Valla bilemiyorum ben tok karnına gittim, o kadar cok hareketliydi ki yarım saat ultrasonda ugrasti doktroum dogru pozisyon icin. cok da yeni yememiş olmak lazım bence. orta yani.
ben davetiyelerinin iki tanesine talibim nasil ulasirm bilmiyorum yada nerden temin edebilirim davetiyeleri
istesen özelden bana bir adres ver oraya göndereyim
şuan en az senin kadar çok sevindim yaramaz yumoşcuk demek kıpırdayıp duruyo yerler onu Allahım size bağışlasın inşallah yaramaz yumoşu.
gözün aydın canım, show yapmış seninki desene :))
inşallah kan sonuçların da uzak ihtimal çıkar, darısıı da hepimizin başına
Ay ay ayy canım çok sevindim,maaşallah sana da bebişine de
Her şey hep böyle yolunda gitsin inşallahhhhh![]()
kızlar çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın inşallah. İnşallah kan sonuçlarımızda güzel çıkacak. Hep birbirimiziden güzel haber alalım artık ben hep buna dua ediyorum. Allah yavrularımızı kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin, evladı olmayanlara da en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.![]()
![]()
kızlar çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın inşallah. İnşallah kan sonuçlarımızda güzel çıkacak. Hep birbirimiziden güzel haber alalım artık ben hep buna dua ediyorum. Allah yavrularımızı kucağımıza sağlıkla almamızı nasip etsin, evladı olmayanlara da en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.![]()
hadi gözünaydın canım çok güzel haberler almışsın darısı bizlerin başına inş.