Monurol verdi heralde sana.. Bana da vermisti ama sen neden ilaci kullandıktan sonra tekrar idrar testi yaptırmadın ki, yaptırman gerekirdi gecmismi gecmemismi diye. yoksa nerden bilceksin gecip gecmedigini. ben kullandim ve 2 gun sonra test yaptırdım iyileşmişti. bol bol su ve kusburnu daicmen gerekiyor bu arada. doktorunu ara bence test istesin senden takrar.
ben hem iğne.hem elevit corasprin progestan hepsini kullanacam...
doktorum öyle söyledi....
ilk hamileliğim bilmiyordum ki dr da uyarmadı hiç 2 gün sonra gel test yaptır diye.en iyisi yarın tekrar yaptırayım.ilaç mor bir kutuda idi adını unuttum
süper baktım şidi 18-21 yazıyo onlıne bılet yokmuş ama orada alınacak mecburen
cumartesı kontrolden sonra gıderız bız inş
neler vardır kimbilir
yaa heep banaa erkek diolarr yaw ama kıs olsaaa :))olmas mııı:))
Doktorun hesapsızlığı oolmuş tabi, mor kutudaki ilacin adi monurol işte. ama dedigim gibi sen bol su ic bir de kusburnu, bana doktorum bunları onerdi.
valla bende içtim sonra ondan 7. haftada 2 gun hastanede kaldım ben 5 serum yedım bu arada yıne yapıldı tahlıllerım o tozdan 1 kere yıne verdı dr tamamen temizlenmemiş demişti ama benım olur arada böle o yuzden belkı yoğun gecırdım geçer arkadasım kasık agrısı gebelıkten dolayıda olur malum rahım buyuyo normal herşey dr una guven
bende elevit paranotal kullanıyorum içinde bir sürü vitamin,minarel,demir falan zaten gebeler için üretilmiş.canım sende pıhtılaşmamı çıktı
canı içini ferah tut,iyi şeyler düşünki iyi olsun inşallah bebeşini görüp kalp atışlarınıda dinlersin çok güzel bi duygu rahat ol sen :86:
kızlar ayın 28 inde ikili test için gidicem ama sanki zaman geçmiyo bide çok endişeleniyorum bişey çıkarsa diye nasıl kurtulucam bu durumdan
ayyyyyyy i,şalalhhh iaşaşlhhhh.ben diyorumki eger bos gebelik olsa hamilelik belirtilerm devam edermi.gögsüm acıyoo.migdem sabahları hafif bulanıyo.tansiyonum 15 halim yok.yani içimde hep bi umut var.ama gecen hafta henüz bebegi göremedim diyince vçok üzüldümm
bim çilemiz hiç bitmiycekmi.ben sanıyorumki kalp atısını duyunca bütün sıkıntım gececek.ama sanırım geçmiycekkkk
iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir.Cescim arkadaşların dediği gibi merak etmiştik seni güzel haberleri almışsın ne güzel benimde perşembe randevum var ama ben ikili taramayı yaptırmayı düşünmüyorum gerçi drum ne diyecek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?