2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ilk hamileliğim bilmiyordum ki dr da uyarmadı hiç 2 gün sonra gel test yaptır diye.en iyisi yarın tekrar yaptırayım.ilaç mor bir kutuda idi adını unuttum

ilk hamileliğim bilmiyordum ki dr da uyarmadı hiç 2 gün sonra gel test yaptır diye.en iyisi yarın tekrar yaptırayım.ilaç mor bir kutuda idi adını unuttum

Doktorun hesapsızlığı oolmuş tabi, mor kutudaki ilacin adi monurol işte. ama dedigim gibi sen bol su ic bir de kusburnu, bana doktorum bunları onerdi.

süper baktım şidi 18-21 yazıyo onlıne bılet yokmuş ama orada alınacak mecburen
cumartesı kontrolden sonra gıderız bız inş
neler vardır kimbilir

benim baktigim sitede 17-20 yaziyordu neyse bende pazar gunu giteyi planliyorum.gecen sene gidenler bebislerle ilgili yeni ve kampanyali urunlerin oldugunu soylediler gidelim gorelim:)

arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum
kendınıze ve meleklerınıze dıkkat edın :79:

yaa heep banaa erkek diolarr yaw ama kıs olsaaa :))olmas mııı:))

olur olur
banada herkes ısrarla erkek diyor çin takvimi ne varsa herkes erkek de erkek bu arada bütün belşrtilerimde erkek ve bebeğim solda

ama gelin görün ki dr bana göre kız diyor kesin olmamakla birlikde tabiki yanılabilirim bu dönem dedi

kızlar bütün yazıları okudum ilk cinsiyet olayı benden gelmiş çok sevindim Allah ilkönce sağlık sonrada annelerin gönüllerinden geçen bebekleri nasip etsin inşallahhh

bu arada beklenen doğumum 25 ağustos ama sizi bırakmaya hiç niyetim yokkkk[/QUOTE]

Bizim aramızda ilk doğum yapan da sen olacaksın o zaman:) Tabi 7. ayda falan gelmek isteyen bebişler olmazsa:)

Doktorun hesapsızlığı oolmuş tabi, mor kutudaki ilacin adi monurol işte. ama dedigim gibi sen bol su ic bir de kusburnu, bana doktorum bunları onerdi.

teşekkür ederim kızlar yorumlarınız ve verdiğiniz bilgiler için ben yarın tahlil yaptırıyım her ihtimale karşı su ve kuş burnuda içeyim

bende elevit paranotal kullanıyorum içinde bir sürü vitamin,minarel,demir falan zaten gebeler için üretilmiş.canım sende pıhtılaşmamı çıktı

çıkmadı canım.genetik testi de iyi çıktı..
doktor her ihtimale karşı bebeği korumak için iğne verdi....

20. Uluslararası İstanbul
Anne bebek çocuk ürünleri fuarı
17-20 Şubat 2011
Hall 9-10-11
ziyaret saatleri : 10.00 - 19.30

benim elimde davetiye var, hatta 4 tane fazla davetiyem var ama kime nasıl ulaştırayım ki?

geçen sene de gitmiştim bir sürü bakım ürünü toplamıştım, daha çok anne sağlığı için gerekli olanlardan
özelikle chicco deli gibi promosyon dağıtıyor bol bol göğüs pedi, çatlak kremi toplayın gitsin :)
fikir edinmek adına güzel ama genelde toptancıya yönelik sadece bebe odası, arabası, puseti, oto koltuğu vb. ürünler parekende satılıyor

canı içini ferah tut,iyi şeyler düşünki iyi olsun inşallah bebeşini görüp kalp atışlarınıda dinlersin çok güzel bi duygu rahat ol sen :86:

ayyyyyyy i,şalalhhh iaşaşlhhhh.ben diyorumki eger bos gebelik olsa hamilelik belirtilerm devam edermi.gögsüm acıyoo.migdem sabahları hafif bulanıyo.tansiyonum 15 halim yok.yani içimde hep bi umut var.ama gecen hafta henüz bebegi göremedim diyince vçok üzüldümm

kızlar ayın 28 inde ikili test için gidicem ama sanki zaman geçmiyo bide çok endişeleniyorum bişey çıkarsa diye nasıl kurtulucam bu durumdan

kızlar ayın 28 inde ikili test için gidicem ama sanki zaman geçmiyo bide çok endişeleniyorum bişey çıkarsa diye nasıl kurtulucam bu durumdan

bim çilemiz hiç bitmiycekmi.ben sanıyorumki kalp atısını duyunca bütün sıkıntım gececek.ama sanırım geçmiycekkkk

herkezin aynı zamanda gözükmüyo ki bi sitede okumuştum 9.haftada görmüşler bebeği üzme sen kendi hepimizin morale ihtiyacı var burda bebişlerimizide üzmeyelim

iyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir.Cescim arkadaşların dediği gibi merak etmiştik seni güzel haberleri almışsın ne güzel benimde perşembe randevum var ama ben ikili taramayı yaptırmayı düşünmüyorum gerçi drum ne diyecek bakalım

Teskkur ederim canım. ben sebebini anlayabilsem de yine de yaptırmanı tavsiye ederim ama sen bilirsin tabi, karar senin en nihayetinde.

Herkese iyi akşamlar ben de çıkıyorum mesaim doldu dolacak. Yarın görüşmek üzere, kendinize ve yavrularınıza iyi bakkııınn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…