• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım perşembe gideceğizzzzzzzzzzz:10::8::21:

bende perşembe günü gidiyorum esracım aramızda da 1 gün var galiba.Umarım hayırlı haberlerle geliriz.Bu arada cinsiyet tahminleri yapmışsınız ben hiç bir şey hissedemiyorum :( rüyamda da görmedim daha çok merak ediyorum ...

yehhuuuuu sen uzun zamandır görmüyodun dimi tombiğini? Bak şimdi nasıl şaşırıcaksın görünce inşallah güzel haberlerini alıcaz perşembe..

Aynen canım:59:
En son gittiğimde 7+1'dik.
Sadece küçük bir noktacıktı.
Kalp atışlarını duymuştuk işte..
Bu kez hareketlerini göreceğiz inşallah
Çok heyecanlıyım yaa:32::32::32::32::32::32:

bende perşembe günü gidiyorum esracım aramızda da 1 gün var galiba.Umarım hayırlı haberlerle geliriz.Bu arada cinsiyet tahminleri yapmışsınız ben hiç bir şey hissedemiyorum :( rüyamda da görmedim daha çok merak ediyorum ...

Evet canım 1 gün var aramızda:61:
İkimiz de güzel haberlerle geleceğiz inşallah.
Cinsiyet konusunda benim de hiçççç tahminim yok inan.
Nedense hissedemiyorum hiçbir şey:44:
Rüyamda erkek görüyorum ama o da sanırım eşim erkek çok istediği için:1:

kızlar bu arada bişey sorucam ben normalde 11+4 oldum bugün. Ama doktorun verdiği kağıtta 12 hafta 2 günlük yazıyor. Önden mi gidiyor bizim ufaklık sizce?

kızlar gidinde fotolarınızı koyun bakalım, ben daha haftaya gidicem...bebişler ne kadar büyüdü çok merak ediyorum. karnım koskocaman benim...:nazar:

Evet canım 1 gün var aramızda:61:
İkimiz de güzel haberlerle geleceğiz inşallah.
Cinsiyet konusunda benim de hiçççç tahminim yok inan.
Nedense hissedemiyorum hiçbir şey:44:
Rüyamda erkek görüyorum ama o da sanırım eşim erkek çok istediği için:1:

:1: 16.haftayı bekleyeceğiz artık.Sağlıklı sıhhatli doğsunlar inş.

2'li taramalar da yapılıyor artık.
Kızlar ya hadi artık göbiş topiğimizi de açıp fotolarımızı koyalım mı yavaş yavaş:17:

ne güzel işte.... önde gidiyor gayette sağlıklı maşallahhh:nazar:

Evet canım önden gidiyor demek ki,maaşallahh:nazar:

bana da öyle geldi zaten 6 cm olmuş şimdiden:1: biraz iri olucak galiba bu bebiş :nazar: bende 57 cm doğmuşum normalde kız bebekler 52 cm doğarmış doktor basketçi kızınız oldu demiş :1: Sonra çok uzamadım gerçi ama bebekken epey iri doğmuşum 4,5 kilo :27: benim gibi tosuncuk olucak herhalde :9:

bana da öyle geldi zaten 6 cm olmuş şimdiden:1: biraz iri olucak galiba bu bebiş :nazar: bende 57 cm doğmuşum normalde kız bebekler 52 cm doğarmış doktor basketçi kızınız oldu demiş :1: Sonra çok uzamadım gerçi ama bebekken epey iri doğmuşum 4,5 kilo :27: benim gibi tosuncuk olucak herhalde :9:

benden çıkamaz o kadar bebek :60::60:
maşallah bebşineee:nazar:

Ayy annesine de maaşallah o zaman kuzunun:1:
Sana çekerse yandın,nasıl doğuracaksın sen:1:

kızlar bu arada cinsiyetle ilgili elimdeki bi yazıyı paylaşıyım sizlerle tabi eğlencesine bunlar bilimsel değil biliyorsunuz ki. Gebeliğin başında Hamilelik takvimi diye bi kitap almıştım orda yazıyor size de aktarıyorum.
Ultrasonun icadından önce ana rahmindeki çocuğun cinsiyetini öğrenmek için başvurulan yöntemler;
KIZ OLACAK..
eğer;
benziniz soluksa,
sol gözünüz ve sol memeniz daha büyükse,
bir başkasının karnınızın üzerinde tuttuğu sarkaç daire çevirerek dönüyorsa,
gebeliğinizin ilk haftalarında sabahları şiddetli bulantı çektiyseniz,
rüyalarınızda küre şeklinde top ve bilye gibi eşyalar ya da karpuz gibi meyveler gördüyseniz.

ERKEK OLACAK..
Eğer;
yüzünüz pembe ve sağlıklı görünüyorsa,
sağ gözünüz ve sağ memeniz daha büyükse
bir başkasının karnınızın üzerinde tuttuğu sarkaç bir yandan öte yana düz hareket ediyorsa
rüyalarınızda uzun eşyalar ya da sebzeler, örneğin değnek, bahçıvan makası ya da kabak gördüyseniz.

Back
X