• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa heep banaa erkek diolarr yaw ama kıs olsaaa :))olmas mııı:))[/QUOTE]

olur olur :40::40::40:
banada herkes ısrarla erkek diyor çin takvimi ne varsa herkes erkek de erkek bu arada bütün belşrtilerimde erkek:34: ve bebeğim solda :66:

ama gelin görün ki dr bana göre kız diyor kesin olmamakla birlikde tabiki yanılabilirim bu dönem dedi:32::32:

kızlar bütün yazıları okudum ilk cinsiyet olayı benden gelmiş çok sevindim:32::32: Allah ilkönce sağlık sonrada annelerin gönüllerinden geçen bebekleri nasip etsin inşallahhh:52:

bu arada beklenen doğumum 25 ağustos ama sizi bırakmaya hiç niyetim yokkkk:64::64::64:

bak görüceksin yarın dr.un çok normal olduğunu söyleyecek..kasık ağrılarımız olmalıki rahim genişlesin bebiş güzelce yerleşsin.. :emir_bebek:

kasık ağrım var ama benimde bulantılarım azaldı epey..arkadaşların anlattığı gibi göbeğim falanda çıkmadı hiç..eskisinden farkım yok..benimde bu cumartesi kontrolüm meraktan çatlamak üzereyim geçmiyo günler sanki... :19:
az önce okudum 5 haftalık bebeğe 8-12 mm demiş benim 7 haftalıkken 8 mmydi..nası takılıyo kafama anlatamam... :18:
bu gece dua edelim bol bol bebişlerimiz bizi bırakmasınlar.. :49:

tahminin doğru canım bebeğim sağlıklı maşallah:nazar:

Evet canım bence de ayaklarını üşütmüşsün,aman başka bişey olmasında:)
Gir battaniyenin altına sıcacık yat:1:
Geçmiş olsunn

saol canım...doktor rahim büyüyor ondan kasık ağrıların var dedi..

slm cumartesi günü kontrolum vardı malesef bebeğimin kalbi durmuş bir gün önce hemen opr.ile aldılar sebep yok biz yolumuzu bitirdik şükür ederek üzüntümüm tarifi yok tabi :((( rabbım sizlere önce sağlıklı gebelik sonrasında bir avazda doğum nasip etsin sağlıklı anne ve babasına hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kalın

çok üzüldüm allahım sağlıklı bir bebek nasip etsin canım

Evet bu harika bir fikir:32:
O zaman herkes bana tahmin ettiği cinsiyeti yazsın,ben de ekleyeyim:61:

esrantcım ben hep kız hissdiyorum...hayırlısı bakalım

mymel,

sen kontrole gitmeyecek miydin bugün?

evet gittim

geçmişi okumaktan yazmadım.

minoş gayet iyi.kalp atışlarını görmüştüm ama bugün dinledim...her anne gibi ben de duygulandım...
5 martta tekrar gideceğim....
iğne verdi doktorum 9 ay boyunca karnımdan iğne yapıcam.her ihtimale karşı yapıyoruz bunu...
genetik testimde iyi çaıktı her şey yolunda yani....
ben kahvaltı yapmamaıştım.bizim ki horul horul uyuyordu...
:nazar::nazar::nazar::21:

Back