site sahibi ve aynızamanda k.k daki tek erkektir.
ana sayfaya git ordaki ilk konular ona aittir ordan ulaşabilirsin ismine tıkla ve özel mesaj yaz'a tıkla.
yaa heep banaa erkek diolarr yaw ama kıs olsaaa :))olmas mııı:))
bana da erkek yazsaydın ben ız istiyorum aama bütün oklar erkeği gösteriyor:)
yaa neye göre hissediyosunuz:)ben bazen kız bazen de erkek diyorum bir türlü orta yolunu bulamadım:)
yaa heep banaa erkek diolarr yaw ama kıs olsaaa :))olmas mııı:))
olur olur
banada herkes ısrarla erkek diyor çin takvimi ne varsa herkes erkek de erkek bu arada bütün belşrtilerimde erkekve bebeğim solda
ama gelin görün ki dr bana göre kız diyor kesin olmamakla birlikde tabiki yanılabilirim bu dönem dedi
kızlar bütün yazıları okudum ilk cinsiyet olayı benden gelmiş çok sevindimAllah ilkönce sağlık sonrada annelerin gönüllerinden geçen bebekleri nasip etsin inşallahhh
bu arada beklenen doğumum 25 ağustos ama sizi bırakmaya hiç niyetim yokkkk
esrantcım benide ekle bende kız hissediyorum bu arada kalp atışlarını duyduğumuzuda ekle canım
Hımm kız mı hissediyorsun erkek mi?
Belirtileri boşver,hislerine güven
ikili test yaptırdınmı sen sevgili?
ces'ten haber alan varmı kızlar? test sonucu nasıl çıkmış? inşallah bir problem yoktur..
olur olur
banada herkes ısrarla erkek diyor çin takvimi ne varsa herkes erkek de erkek bu arada bütün belşrtilerimde erkekve bebeğim solda
ama gelin görün ki dr bana göre kız diyor kesin olmamakla birlikde tabiki yanılabilirim bu dönem dedi
kızlar bütün yazıları okudum ilk cinsiyet olayı benden gelmiş çok sevindimAllah ilkönce sağlık sonrada annelerin gönüllerinden geçen bebekleri nasip etsin inşallahhh
bu arada beklenen doğumum 25 ağustos ama sizi bırakmaya hiç niyetim yokkkk
Ekledim canım.
Herkesi ekliyorum ben hiçbir şey hissetmiyorum ya
ces'ten haber alan varmı kızlar? test sonucu nasıl çıkmış? inşallah bir problem yoktur..
İlk hamileliğimde herkez erkek gali desede ben kızım olacak dedim.
Hamiş olduğumu öğrendiğim gün adını koydum ve kızım oldu.
Şimdi ise erkek hissediyorum yanlızca bir his sebebi yok
hep kız istedim kız dediim.. ama daha kıza dair hiçbirşey çıkmadı.. sanırım erkek olacak artık bende öyle düşünmeye başladım
kazen kim tatlım yaa, nerde bu
Öyleyse erkek yazıyorum sana..
benim hislerim karıştı erkek aşı eriyosun diyolar falda falan her şeyde de erkek çıkıyor ne bilim ben kız istiyorum bazen de erkek olsun diyorum bakalım ne olacak he bir de doktorum şakayla karışık çubuk krakerli mi ne dedi kendi kendine espri yaptı ama bilemiyorum daha erken tabi cinsiyet için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?