2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya ben yanlışmı hesaplıyorum doğum tarihini dr um sölemedi ama ben bu gebelik hesaplamalarından 2 eylül diyorum
esracım bende bebişmi erkek diyom

yaa heep banaa erkek diolarr yaw ama kıs olsaaa :))olmas mııı:))

olur olur
banada herkes ısrarla erkek diyor çin takvimi ne varsa herkes erkek de erkek bu arada bütün belşrtilerimde erkek ve bebeğim solda

ama gelin görün ki dr bana göre kız diyor kesin olmamakla birlikde tabiki yanılabilirim bu dönem dedi

kızlar bütün yazıları okudum ilk cinsiyet olayı benden gelmiş çok sevindim Allah ilkönce sağlık sonrada annelerin gönüllerinden geçen bebekleri nasip etsin inşallahhh

bu arada beklenen doğumum 25 ağustos ama sizi bırakmaya hiç niyetim yokkkk[/QUOTE]

aaaaaaa hadi bakalım inşallah sevimli bi kıs gelir kucağına:) bana daaaaaabenim dr hanım 4,ayda anca belli olur dedi yaa sinir oldumm..
eee eylül annesi olamayacak mısıın şimdi seennn

esrantcım benide ekle bende kız hissediyorum bu arada kalp atışlarını duyduğumuzuda ekle canım

yaa neye göre hissediyosunuz:)ben bazen kız bazen de erkek diyorum bir türlü orta yolunu bulamadım:)

İlk hamileliğimde herkez erkek gali desede ben kızım olacak dedim.
Hamiş olduğumu öğrendiğim gün adını koydum ve kızım oldu.
Şimdi ise erkek hissediyorum yanlızca bir his sebebi yok

ikili test yaptırdınmı sen sevgili?
ces'ten haber alan varmı kızlar? test sonucu nasıl çıkmış? inşallah bir problem yoktur..

Son düzenleme:
aslında ben erkek hissediyorum dedim ama hamileliğim ilk anından beri hep erkek hissediyordum ama nedense bugünlerde kız hissetmeye başladım. ama yine de tabloya erkek yazdırdım hayırlısı olur inşlh

aaaaaaa hadi bakalım inşallah sevimli bi kıs gelir kucağına:) bana daaaaaabenim dr hanım 4,ayda anca belli olur dedi yaa sinir oldumm..
eee eylül annesi olamayacak mısıın şimdi seennn[/QUOTEA

Allah nasip ederse 25 ağustos canım ama eksi 15 gün diyoruz çnkü 9 ay 10 gün doğmuyor bebekler sadece %4 ü düşün oyüzden sanırım ağustos 10 gibi doğar nasipse ama ben sizinle devam edicem

Ekledim canım.

Herkesi ekliyorum ben hiçbir şey hissetmiyorum ya

ayyyyyyyy erkek yazısını görünce listede dahada bi hoş oldu içimmm

benimde içimde 24 ağustos ta gelicek gibi geliyo meleğim
hem evlilik yıldönümümüz hemde canım kardeşimin oğlu eymenimin doğduğu gün bizim meleğimizde o gün gelirse 3mutluluk bir arada

Son düzenleme:
ikili test yaptırdınmı sen sevgili?
ces'ten haber alan varmı kızlar? test sonucu nasıl çıkmış? inşallah bir problem yoktur..

Ben sabahtan beri burdayı canım herkesin haberi var. Ben iyiyim bebişim de iyi. minnak ama tam bir bebiş kendileri herlşeyi var çok şükür. ense kalinligimiz da gayet iyi sadece kan sonuçlarımızı bekliyoruz. 5martta tekrar randevu var onda da cinsiyeti sölerim heralde dedi doktorummm.Sen nasılsın?

İlk hamileliğimde herkez erkek gali desede ben kızım olacak dedim.
Hamiş olduğumu öğrendiğim gün adını koydum ve kızım oldu.
Şimdi ise erkek hissediyorum yanlızca bir his sebebi yok

benim hislerim karıştı erkek aşı eriyosun diyolar falda falan her şeyde de erkek çıkıyor ne bilim ben kız istiyorum bazen de erkek olsun diyorum bakalım ne olacak he bir de doktorum şakayla karışık çubuk krakerli mi ne dedi kendi kendine espri yaptı ama bilemiyorum daha erken tabi cinsiyet için

erkek aşı ne demek canım? :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…