2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hoşgeldin.
Nasılsın,neden oluyormuş kanamalar ?

ya canım olabilir diyor dr. neden yok yani.. daha doğrusu benim dr duvar gibi sorulara açıklayıcı şeyler söylemiyor dr değiştirmeye karar verdik bizdee ama iyiyiz kocaman olmuşuz şok olduk resmen..ekleyeyim fotosunu dediim beceremedim nası ekleyeceğiz?

Bu siteden ekleyebilirsin canım.

mrs.gizmo canım sende 2li testi yaptırmışın ne güseell bende kıs istiyorum yaw hayırlısı bakaılım iyi çabuk belli olmuş ..dr.uma bgn sordum 4 aylıkken ancak öğrenebilirsin dedii iyice uyuzz oldummm

slm cumartesi günü kontrolum vardı malesef bebeğimin kalbi durmuş bir gün önce hemen opr.ile aldılar sebep yok biz yolumuzu bitirdik şükür ederek üzüntümüm tarifi yok tabi (( rabbım sizlere önce sağlıklı gebelik sonrasında bir avazda doğum nasip etsin sağlıklı anne ve babasına hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kalın

Canımm
Geçmişler olsun,Allah size sağlık versin..

cok güzel maşallah..
benim de 22 şubatta ikili testim.
bana da tok gel o zaman uyumaz hareketli olur güzel ölçüm alırız dedi

Senden sonra daben gidiyorum galiba, 24 Şubat. ne güzel ikili test sonuçları gelmeye başlıcak:))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ikili test yaptırdım bugün herkes erkek dedi ama dr kesin olmamakla birlikde kız dedi

Geçmiş olsun, bi aşamayı daha bitirdin:)) Bu arada ilk cinsiyet müjdesi sana kısmet oldu bu topicte:)

Evet eveeeeeeeeet. yapalm tablo. hatta tahmin edilen cinsiyet ve kesin cinsiyet diye ekleyelim nasıl olur?

Tablomuzda cinsiyet sütunu vardı galiba. Tahmin/Gerçek olarak yazsak? Mesela Sevgi için "Erkek/Kız" yazabiliriz.

canım çok üzülldüm hayırlısı olsun sizin için kolay bişe değil ama genede her şerde bir hayır vardır diyerek kendini motive et.umarım bundan sonra gelecek bebişinde bişe olmaz kolay bişe değil ALLAH sabır versin.

Geçmiş olsun, tez zamanda sağlıklı bir gebelik diliyorum...

Evet bu harika bir fikir
O zaman herkes bana tahmin ettiği cinsiyeti yazsın,ben de ekleyeyim

offfffffffffff( kıyamammmm sanada bebişine dee... aminn canımm inşallah hepimizin korkusu buu!!
Allahım inşşahhh en kısa zamanda nasip eder tekrar canımm.. çok üzüldüm şimdi..

Boyle bir uzuntudun zaten tarif edilmesi imkansız. Allah size saglik versin, sabirlar versin, geçmiş olsun.

Olur önce tahmini sonra da gercegi yazabiliriz. İyidir.

Evet bu harika bir fikir

Ben erkek tahmin ediyorum, erken cinsiyet belirleme testi de rkek dediydi zaten. bakalım 5 martta da ne oldugu insallah belli olcak.

Olur önce tahmini sonra da gercegi yazabiliriz. İyidir.[/QUOTE]

bencedee.. benim çinde falan hepsinde erkek çıkıyor ben inadına kız hissediyorum.. benim öyle yazabilirsin esrant

Evet bu harika bir fikir

Ben kız diye tahmin ediyorum. Eşime fal bakıyodu birisi, kız dedi. Bir falcı da arkadaşıma beni görmeden söylemiş kız diye. Tabi ki falcılara inanmıyorum ama çin takvimi hariç tüm testlerde kız çıktı tutarlı bi şekilde, ve kesedeki konum, biyoritm vs. hep kız diyo veeeee ben de kız istiyorum zaten! Üzgünüm kocacımmmmm:)

geçmiş olsun canım, sadece eylül anneliği yolun bitti, inşallah sağlıklı ve iyi haberlerini de alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…