kızlar mercimeğimin fotosunu ekleyeceğim buraya nasıl eklerim??buarada geldik hastaneden iyiyiiz kocaman olmuş bebiişimm beniimm
kızlar mercimeğimin fotosunu ekleyeceğim buraya nasıl eklerim??buarada geldik hastaneden iyiyiiz kocaman olmuş bebiişimm beniimm
Canım hoşgeldin.
Nasılsın,neden oluyormuş kanamalar ?
çok sevindim,gerçekten yer açıp duruyo heralde,daral mı ne geliyo çocuğa:)
ya canım olabilir diyor dr. neden yok yani.. daha doğrusu benim dr duvar gibi sorulara açıklayıcı şeyler söylemiyor dr değiştirmeye karar verdik bizdee ama iyiyiz kocaman olmuşuz şok olduk resmen..ekleyeyim fotosunu dediim beceremedim nası ekleyeceğiz?
Bu siteden ekleyebilirsin canım.
işte onu tam olarak beceremedim canımm anlayamadım nası olacak
slm cumartesi günü kontrolum vardı malesef bebeğimin kalbi durmuş bir gün önce hemen opr.ile aldılar sebep yok biz yolumuzu bitirdik şükür ederek üzüntümüm tarifi yok tabi(( rabbım sizlere önce sağlıklı gebelik sonrasında bir avazda doğum nasip etsin sağlıklı anne ve babasına hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kalın
cok güzel maşallah..
benim de 22 şubatta ikili testim.
bana da tok gel o zaman uyumaz hareketli olur güzel ölçüm alırız dedi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ikili test yaptırdım bugün herkes erkek dedi ama dr kesin olmamakla birlikde kız dedi
Evet eveeeeeeeeet. yapalm tablo. hatta tahmin edilen cinsiyet ve kesin cinsiyet diye ekleyelim nasıl olur?
slm cumartesi günü kontrolum vardı malesef bebeğimin kalbi durmuş bir gün önce hemen opr.ile aldılar sebep yok biz yolumuzu bitirdik şükür ederek üzüntümüm tarifi yok tabi(( rabbım sizlere önce sağlıklı gebelik sonrasında bir avazda doğum nasip etsin sağlıklı anne ve babasına hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kalın
Senden sonra daben gidiyorum galiba, 24 Şubat. ne güzel ikili test sonuçları gelmeye başlıcak:))
Geçmiş olsun, bi aşamayı daha bitirdin:)) Bu arada ilk cinsiyet müjdesi sana kısmet oldu bu topicte:)
Tablomuzda cinsiyet sütunu vardı galiba. Tahmin/Gerçek olarak yazsak? Mesela Sevgi için "Erkek/Kız" yazabiliriz.
Senden sonra daben gidiyorum galiba, 24 Şubat. ne güzel ikili test sonuçları gelmeye başlıcak:))
Geçmiş olsun, bi aşamayı daha bitirdin:)) Bu arada ilk cinsiyet müjdesi sana kısmet oldu bu topicte:)
Tablomuzda cinsiyet sütunu vardı galiba. Tahmin/Gerçek olarak yazsak? Mesela Sevgi için "Erkek/Kız" yazabiliriz.
Evet bu harika bir fikir
O zaman herkes bana tahmin ettiği cinsiyeti yazsın,ben de ekleyeyim
Evet bu harika bir fikir
O zaman herkes bana tahmin ettiği cinsiyeti yazsın,ben de ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?