slm cumartesi günü kontrolum vardı malesef bebeğimin kalbi durmuş bir gün önce hemen opr.ile aldılar sebep yok biz yolumuzu bitirdik şükür ederek üzüntümüm tarifi yok tabi(( rabbım sizlere önce sağlıklı gebelik sonrasında bir avazda doğum nasip etsin sağlıklı anne ve babasına hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kalın
Ben kız diye tahmin ediyorum. Eşime fal bakıyodu birisi, kız dedi. Bir falcı da arkadaşıma beni görmeden söylemiş kız diye. Tabi ki falcılara inanmıyorum ama çin takvimi hariç tüm testlerde kız çıktı tutarlı bi şekilde, ve kesedeki konum, biyoritm vs. hep kız diyo veeeee ben de kız istiyorum zaten! Üzgünüm kocacımmmmm:)
kızlar mercimeğimin fotosunu ekleyeceğim buraya nasıl eklerim??buarada geldik hastaneden iyiyiiz kocaman olmuş bebiişimm beniimm
Ben erkek tahmin ediyorum, erken cinsiyet belirleme testi de rkek dediydi zaten. bakalım 5 martta da ne oldugu insallah belli olcak.
Şu idrarla yapılan mı canım? Haftasonu ben de 10. haftayı tamamladım diye soluğu eczanemde aldım. Ama eczacımız eczacılar odasından bir mesaj geldiğini ve bu testlerin gerekli aşamalardan geçmemiş oldukları için güvenilir olmadıklarını ve toplatıldığını söyledi. Ben de vazgeçtim yapmaktan.
sitelerden çin takvimine de rus takvimine de baktım erkek çıktı.
idrarımın rengine bile baktıkça erkek gibi geliyor.
ama taaaa derinlerden hep kız olmasını diliyorum
sana da maşallah :)
bak ne güzel haberlerle geldin, dün nasıl da sıkılıyordun, gözün aydın :)
bundan sonra da hiçbir şeyi dert etme kendine dinlenmene ve mercimeğini daha da büyütmeye bak.
idrarının rengi ne?
canım senin bebek sağda mı solda mı , kesedeki konum demişsin ya.
USG resminde sağda duruyo. Bi de benim tahminen yumurtlamam 18'inde ve 15inde ve 22sinde ilişki olmuştu. 22sini attım bi kenara çünkü bildiğim kadarıyla yumurta 24 saat falana kalıyo. 15inde gelen spremlerle döllendiyse zaten 18ine kadar sadece kızlar kalmıştır. Biliyorsunuz erkek spermler çok hareketli ama çabuk ölüyor. Yani yumrutlama günümde ilişkiye girseydim erkek olma olasılığı fazla olurdu. Ama kızlar daha uzun süre yaşıyor yumurtalıklarda. İçlerinden bi kız yumrutlamamı beklemiş sanırım:))
Ben böyle söylüyorum ama yine de erkek olsa da hiç fark etmez, söylemeden geçemicem. Yani bunları söylüyor olmama kendimi kıza hazırladığım için değil, bir tane "pipili" gelirse de hayal kırıklığına uğramam, çünkü biliyorum garantisi yok kız tahmininin, erkeğe de hazırlıklıyım.
çok açık renksiz gibi.
aslında çok su içiyorum onunla da alakalı olabilir ama geçen gebeliğimde kızımız olacaktı yine çok su içerdim ama idrarımın rengi hep koyu olurdu
USG resminde sağda duruyo. Bi de benim tahminen yumurtlamam 18'inde ve 15inde ve 22sinde ilişki olmuştu. 22sini attım bi kenara çünkü bildiğim kadarıyla yumurta 24 saat falana kalıyo. 15inde gelen spremlerle döllendiyse zaten 18ine kadar sadece kızlar kalmıştır. Biliyorsunuz erkek spermler çok hareketli ama çabuk ölüyor. Yani yumrutlama günümde ilişkiye girseydim erkek olma olasılığı fazla olurdu. Ama kızlar daha uzun süre yaşıyor yumurtalıklarda. İçlerinden bi kız yumrutlamamı beklemiş sanırım:))
Ben böyle söylüyorum ama yine de erkek olsa da hiç fark etmez, söylemeden geçemicem. Yani bunları söylüyor olmama kendimi kıza hazırladığım için değil, bir tane "pipili" gelirse de hayal kırıklığına uğramam, çünkü biliyorum garantisi yok kız tahmininin, erkeğe de hazırlıklıyım.
Kivicim şimdi tüm bu olasılıkları bir araya getirip bi tahminde bulunacaksın di mi? :)) Sanırım sen daha sonra katılmıştın aramıza, o yüzden bu muhabbetlere yetişememişsin. Merak ediyorsan ve eğlence olsun diye bakıyorsan yüzük yöntemi, rus takvimi, çin takvimi, kesedeki konum, kesenin şekli ve biyoritm gibi yöntemler var. Kese yuvarlaksa kız, fasulye gibiyse erkek. Kesede bebek sağda görünüyorsa kız, soldaysa erkek. Yüzük nasıldı hatırlayamadım, ileri geri ve dönme hareketleri vardı, ama hangisi hangisiydi unuttum. Bi de rüyalarda gördüğün şeylere göre de tahmin ediyolar.idrarının rengi ne?
fasulye olmuş benim mercimek:) sağol canım öyle mutluyım ki valla:) bu arada şu cinsiyet muhabbetinde kese fasulye şeklinde aynı ve solda.. o zaman ne olabilir cinsiyet kıslar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?