Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o cihazların olduğu başka birdoktor daha bul istersen canım ya. kalp sesini dinlemedin mi sen henüz?
tablo için bilgiler mi gerekli??? ben de vereyim o zaman. 28 yaşındayım 59 kılo tahmini doğum 3 eylül
sat 19 kasım istanbul
international hospital canım
10 gündür iyiydim kanamam falan yoktu bugün lekelenme oldu yine akıntım var ama simsiyah. dr u aradım yrn sbh gideceğim korkuyorum ya bu neyin nesi? başına gelen var mı simsiyah akıntı koyu kahve lekelenme ne bu şimdi yineeee((
tablo için bilgiler mi gerekli??? ben de vereyim o zaman. 28 yaşındayım 59 kılo tahmini doğum 3 eylül
sat 19 kasım istanbul
hayır dinlemedim. istedim ama doktor yok dedi. ben de hastane araştırıyorum ama sgk ile anlaşması olan iyi bi hastane henüz bulamadım
30 yaşındayım 52 kılo tahmini doğum 2 eylül
sat 26 kasım istanbul
Ben de gonderdim sana bilgilerimi Esrant cim. beni de ekler misin tabloya lütfen?
Geç döllenmem mi olmuş sende Sat 19 kasimsa 3 eylül cok gec degil mi dogum tarihi olarak?
evet sata göre 26 ağustos ama doktor ultrasona göre bebeğin doğum tarihine 3 eylül dedi. geç döllenme olabilir dedi. bir de bende polikistik over vardı tedaviyle hamile kaldım. ondan da kaynaklanabilir dedi
international hospitalda sgklı fiyatlar nasıl???? bir de memnunmusun hastaneden ve doktorundan?
Teşekkür ederimmm.Güncel bilgi kısmına ne yazalım canım?
Aldım mesajını canım,ekledim listeye seni de![]()
evet sata göre 26 ağustos ama doktor ultrasona göre bebeğin doğum tarihine 3 eylül dedi. geç döllenme olabilir dedi. bir de bende polikistik over vardı tedaviyle hamile kaldım. ondan da kaynaklanabilir dedi
Hayırlısı bakalım inşallah saglikla dogar tosun.
ben cok memnunum drumdanda hastanedende ama sgk nasıldır bılmıyorum canım ben özel sağlık sigortasıyla gidiyorum çünkü ama istersen netten bakabilirsin mutlaka yazar
sat 19 kasım istanbul
Güncel bilgi kısmına ne yazalım canım?
daha ikili testim yapılmadığı için sadece kalbini dınledım ve suan için gelişimin gayet iyi olduğunu biliyorum okadar
Tamam canım,seni de ekledim![]()
Güncel bilgi kısmına ne yazalım canım?
daha ikili testim yapılmadığı için sadece kalbini dınledım ve suan için gelişimin gayet iyi olduğunu biliyorum okadar
Tamam canım ekledim güncel bilgini de![]()
teşekkür ederim canımTamam canım ekledim güncel bilgini de![]()
![]()
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ikili test yaptırdım bugün herkes erkek dedi ama dr kesin olmamakla birlikde kız dedi![]()