• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

10 gündür iyiydim kanamam falan yoktu bugün lekelenme oldu yine akıntım var ama simsiyah. dr u aradım yrn sbh gideceğim korkuyorum ya bu neyin nesi? başına gelen var mı simsiyah akıntı koyu kahve lekelenme ne bu şimdi yineeee:(((

kahverengi akıntı içim çok endişelenme daha önce olan bi kanamadan dolayı oluyomuş normal kanaman olmadığı (yani kırmızı kan) sürece çok korkma ama iyice dinlenip bolbol su içmelisin tabiki mutlaka dr.görüş

tablo için bilgiler mi gerekli??? ben de vereyim o zaman. 28 yaşındayım 59 kılo tahmini doğum 3 eylül
sat 19 kasım istanbul

Geç döllenmem mi olmuş sende Sat 19 kasimsa 3 eylül cok gec degil mi dogum tarihi olarak?

hayır dinlemedim. istedim ama doktor yok dedi. ben de hastane araştırıyorum ama sgk ile anlaşması olan iyi bi hastane henüz bulamadım

İnşallah bulursun bir an önce.

Geç döllenmem mi olmuş sende Sat 19 kasimsa 3 eylül cok gec degil mi dogum tarihi olarak?

evet sata göre 26 ağustos ama doktor ultrasona göre bebeğin doğum tarihine 3 eylül dedi. geç döllenme olabilir dedi. bir de bende polikistik over vardı tedaviyle hamile kaldım. ondan da kaynaklanabilir dedi

international hospitalda sgklı fiyatlar nasıl???? bir de memnunmusun hastaneden ve doktorundan?

ben cok memnunum drumdanda hastanedende ama sgk nasıldır bılmıyorum canım ben özel sağlık sigortasıyla gidiyorum çünkü ama istersen netten bakabilirsin mutlaka yazar

Güncel bilgi kısmına ne yazalım canım?

Aldım mesajını canım,ekledim listeye seni de:71:
Teşekkür ederimmm.
evet sata göre 26 ağustos ama doktor ultrasona göre bebeğin doğum tarihine 3 eylül dedi. geç döllenme olabilir dedi. bir de bende polikistik over vardı tedaviyle hamile kaldım. ondan da kaynaklanabilir dedi

Hayırlısı bakalım inşallah saglikla dogar tosun.

Son düzenleme:
kızlar mercimeğimin fotosunu ekleyeceğim buraya nasıl eklerim??buarada geldik hastaneden iyiyiiz kocaman olmuş bebiişimm beniimm

Back