2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2 gündür gece rüyamda bebeğimi erkek olarak görüyorum.
Dün değil önceki gece tam 3 kez rüya gördüm,hepsinde de erkekti bebişim
Dün de kandildi,gene bebiş niyetiyle uyudum.
Kısacık bir rüya gördüm,onda da erkekti bebeğim
Tam bir erkek delisi babamız çok sevindi tabii ama ben gene de
rüyalar tersine çıkar diyerek çok heveslenmesini engelledim

Hayırlısı bakalım..

ces çok sevindim senin adına sonuçların güzel çıkmasına.. darısı bizim başımıza inşallah..
benim merak ettiğim ikili testin nasıl yapıldığı?bazı forumlarda vajinal ultrasonla ölçmüşler sende de öylemiydi?

Yok hayır benim hamileligimin başından beri hiç vajinale gerek kalmadı. karından ultrasonla baktı. bebek yan döndügünde ensesinin arkasında bir karaltı var onun kalınlıgı ölçülüyor. 3 mm' e kadar normal. 3ila 6 mm arası riskli, 6 mm'den sonrasında kesin anormallik var deniyor (Allah korusun). bakılan şey bu yani.

gunaydın melekler ve annelerii

nasılsınız?
ces cok sevındım herşeyın normal olmasına daarısı basımıza inş. cinsiyetini sölemedi demek bakalım bizim görebılecekmı 12. hafta bıtmıs oluyo ben gıttıgımde hersey nrmal olsunda saglıklı olsunda cınsıyetı bosver dıyo ınsan ama içten içede merak ediyo
:44:

Sagol canım darısı başınıza inşallah saglikla.
Söylemeleri gerçekten çok zor. ultrasonda pek bişi anlaşımlıyor çünkü belki de onların gözünden bakamadığımız icindir bilemyiyorum. mesela o işte burun kemigi diyo, ben de hehe diyorum ama gorunen bişi yok. İnşallah seninki söyler. benimki biraz da prensip açısından sölemedi gibi geldi bana 16 haftadan önce söylemiyorum dedi çünkü direk bakmadan. göremedim ondan söyleyebmiyorum demedi yani.

Son düzenleme:
kızlar günaydın,

ces iyi haberlerle gelmene çok sevindik, sen gelmedikçe endişelendik valla...
ama maşalllah çok güzel haberle döndün, senin adına çok sevindim
inşallah biz de iyi haberlerle geliriz.

ense klaınlığı incecik demişsin çok güzel, değer olarak ne verdi?

anladım canım iple çekiyoruz cumartesi gününü
rabbımde bızımde hepımızınde ardımcısı olsun
ne buyuk bı mucızedırkı yaklasık 6 cm olan bı canlının her organı bellı elı kolu ....
hop hop hopluyodu demek ay yirim ben onu

1,3 mm di benimki canım.

evet ya hop hop inanılır gibi degil. Erkek bence:) hemen gelsin c.tesi gunu de sen de gor canım inşallah.

İnşallah canım,perşembe umarım yazarım ben de güzel haberleri
Hımm demek 1 hafta daha önden gidiyorsun.
Ondan da belli olmuş olabilir cinsiyet.
Sanırım benim doktorum söylemez henüz

gözün aydın canım

cimcime geliyo yani hadi hayırlısı
arkadaşlar artık yavaş yavaş cinsiyet tablosuda yaparız artık dimi

Evet eveeeeeeeeet. yapalm tablo. hatta tahmin edilen cinsiyet ve kesin cinsiyet diye ekleyelim nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…