ölçümü doktorum yaptı. kan testi de 80 lira tuttu.
Hımm tamam canım,teşekkürler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ölçümü doktorum yaptı. kan testi de 80 lira tuttu.
Hımm tamam canım,teşekkürler..
ces çok sevindim senin adına sonuçların güzel çıkmasına..darısı bizim başımıza inşallah..
benim merak ettiğim ikili testin nasıl yapıldığı?bazı forumlarda vajinal ultrasonla ölçmüşler sende de öylemiydi?
gunaydın melekler ve annelerii
nasılsınız?
ces cok sevındım herşeyın normal olmasına daarısı basımıza inş. cinsiyetini sölemedi demek bakalım bizim görebılecekmı 12. hafta bıtmıs oluyo ben gıttıgımde hersey nrmal olsunda saglıklı olsunda cınsıyetı bosver dıyo ınsan ama içten içede merak ediyo
:44:
bu bildiğimiz kan sayımı ölçümü testi dimi. eğer oysa sağlık ocağında ücretsiz yaptırıyorsun. sonuçta ertesi gün veriliyor
Sagol canım darısı başınıza inşallah saglikla.
Söylemeleri gerçekten çok zor. ultrasonda pek bişi anlaşımlıyor çünkü belki de onların gözünden bakamadığımız icindir bilemyiyorum. mesela o işte burun kemigi diyo, ben de hehe diyorum ama gorunen bişi yok. İnşallah seninki söyler. benimki biraz da prensip açısından sölemedi gibi geldi bana 16 haftadan önce söylemiyorum dedi çünkü direk bakmadan. göremedim ondan söyleyebmiyorum demedi yani.
kızlar günaydın,
ces iyi haberlerle gelmene çok sevindik, sen gelmedikçe endişelendik valla...
ama maşalllah çok güzel haberle döndün, senin adına çok sevindim
inşallah biz de iyi haberlerle geliriz.
ense klaınlığı incecik demişsin çok güzel, değer olarak ne verdi?
anladım canım iple çekiyoruz cumartesi gününü
rabbımde bızımde hepımızınde ardımcısı olsun
ne buyuk bı mucızedırkı yaklasık 6 cm olan bı canlının her organı bellı elı kolu ....
hop hop hopluyodu demekay yirim ben onu
1,3 mm di benimki canım.
cok güzel maşallah..
benim de 22 şubatta ikili testim.
bana da tok gel o zaman uyumaz hareketli olur güzel ölçüm alırız dedi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ikili test yaptırdım bugün herkes erkek dedi ama dr kesin olmamakla birlikde kız dedi![]()
Günaydın sevgi
Çok sevindim,hadi hayırlı olsun![]()
ikili test yaptırdım bugün herkes erkek dedi ama dr kesin olmamakla birlikde kız dedi![]()
saol canım benim inş sizde tez zamanda ahyırlı haberler yazarsınız
çok güsel bir duygu yaklaşık 3 4 dakika izliyorsunuz bebeği Allahın mucizesi ya resmen
bu arada benim erken yumurtlama olmuş bugün 12+6 yım![]()
gözün aydın canım
cimcime geliyo yani hadi hayırlısı
arkadaşlar artık yavaş yavaş cinsiyet tablosuda yaparız artık dimi