• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayırlı kandiller allahım herkesin dualarını kabul etsin...

allahım herkesin yavrusunu kucağına nasip etsin.olmayanlara da tez zamanda sağlıklı bebek versin...

allahım kimseyi ağlatmasın...bu akşam herkese dua edeceğim.

yarın dr gideceğim bana da dua edermisiniz.:16:

herkese hayırlı kandiller allahım herkesin dualarını kabul etsin...

allahım herkesin yavrusunu kucağına nasip etsin.olmayanlara da tez zamanda sağlıklı bebek versin...

allahım kimseyi ağlatmasın...bu akşam herkese dua edeceğim.

yarın dr gideceğim bana da dua edermisiniz.:16:

amin amin amin...herkesin kandili kutlu olsun.. :81:
Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
inşallah yarın güzel haberlerle dönersin... :16:

amin amin amin...herkesin kandili kutlu olsun.. :81:
Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
inşallah yarın güzel haberlerle dönersin... :16:

inşallah canım...

kasık ağrılarım var korkuyorum biraz:83:

inşallah canım...

kasık ağrılarım var korkuyorum biraz:83:

bak görüceksin yarın dr.un çok normal olduğunu söyleyecek..kasık ağrılarımız olmalıki rahim genişlesin bebiş güzelce yerleşsin.. :emir_bebek:

kasık ağrım var ama benimde bulantılarım azaldı epey..arkadaşların anlattığı gibi göbeğim falanda çıkmadı hiç..eskisinden farkım yok..benimde bu cumartesi kontrolüm meraktan çatlamak üzereyim geçmiyo günler sanki... :19:
az önce okudum 5 haftalık bebeğe 8-12 mm demiş benim 7 haftalıkken 8 mmydi..nası takılıyo kafama anlatamam... :18:
bu gece dua edelim bol bol bebişlerimiz bizi bırakmasınlar.. :49:

Kızlar herkesin kandilini kutluyorum...Allah hepimize sağkıklı sıhattli hayırllı evlatlar ve sağlıklı hamilelikler versin....dualarımızı kabul etsin....

slm arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun daha önce yazmıştım ama kimse cevap vermedi diye bi müddet yazamadım :)
bende eylül annelerindenim kısmetse.....Bu gün gittim doktora 11+3 haftalık bebeğim.
ense ölçüsünü alamadık bebişime çok vurdu dönsün diye çok üzgünüm ...yarın gene çağırdı bakalım yarın ne olcak .

iyi aksamlar kızlar.Kandılınız mubarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsın insallah.15 tatil bittipazartesi dersim yok vee yarından baslıyorr zor gunler.yolumda uzak.:19::19:

bak görüceksin yarın dr.un çok normal olduğunu söyleyecek..kasık ağrılarımız olmalıki rahim genişlesin bebiş güzelce yerleşsin.. :emir_bebek:

kasık ağrım var ama benimde bulantılarım azaldı epey..arkadaşların anlattığı gibi göbeğim falanda çıkmadı hiç..eskisinden farkım yok..benimde bu cumartesi kontrolüm meraktan çatlamak üzereyim geçmiyo günler sanki... :19:
az önce okudum 5 haftalık bebeğe 8-12 mm demiş benim 7 haftalıkken 8 mmydi..nası takılıyo kafama anlatamam... :18:
bu gece dua edelim bol bol bebişlerimiz bizi bırakmasınlar.. :49:

Canım 5 haftalıkken 8-12 mm olan bebek değil kesedir.
O haftada bebek görünmez ki,kimden duydun bunu:53:

canım 5 haftalıkken bebek değil 8 - 12 mm olan kese dir,yanlış yazılmıştır bence..

bende herkesin mevlid kandilini kutluyorum,hepimizin bi nevi duası aynı,hepimizin duası kabul olur inşallah..

bu cumartesi günü randevum var,benim yapılan rutin kan tahlilinde bi değerim düşük çıkmıştı doktor yeni tahlil vermişti sonuçları perşembe alıp cumartesi göstericem dk a,umarım hiçbir prblm yoktur bende de :44:

Son düzenleme:
10 gündür iyiydim kanamam falan yoktu bugün lekelenme oldu yine akıntım var ama simsiyah. dr u aradım yrn sbh gideceğim korkuyorum ya bu neyin nesi? başına gelen var mı simsiyah akıntı koyu kahve lekelenme ne bu şimdi yineeee:(((

Hamilelikte Elma Yiyin
Hamilelik döneminde haftada en az 4 elma yemek bebeği alerjik hastalıklardan koruyor.

Bilimsel araştırmalara göre hamilelik döneminde anne adayının haftada 4’ten fazla elma yemesi, bebeği alerjik hastalıklara karşı koruyor.

Yine hamilelik sırasında bol balık yenmesi, çocukları egzamaya karşı güçlendiriyor.

HOLLANDALI ve İskoç bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre elma ve balık, anne karnındaki doğmamış bebekleri alerjik hastalıklara karşı koruyor. Bu bulgunun ışığında, anne adaylarına bol bol elma ve balık tüketmeleri salık veriliyor.

En az 4 elma yiyin

San Francisco’da konuyla ilgili olarak düzenlenen yıllık toplantıda sunulan araştırmaya göre, annelerin hamilelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Anneleri haftada 4 taneden fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi.

İyi bari :) elma yiyebiliyodum iştahlıca sadece öğrendiğim iyi oldu,bi de kedi var evde ,hiç astımı olmayacağını kesinleştirdik:1:

Günaydın kızlar

cumartesi günü doktora gittm bebeğimizin kalp atışlarını duyduk gördük, haftası ile tam uyumlu dedi herşey harika dedi 2 hafta sonra parmakları oluşacakmış rutin testlerden istedi. 18 mm 4 grammış yavrum. Allahıma şükürler olsun hamdolsun.

Bende kabızlık sorunu var doktora bana activia ye iyi gelecek dedi. benim hastane testlere 250 tl dedi 200 e indi bende asya hastanesine gittim tüm testlere 68 tl ödedim. hele bir test vardı idrar adam anlatıncaya kadar yerlere yattık diyorki idrarınızın ilki değil sonu değil ortası olacak ee dedim ben nasıl anlayacağım bilemiyorum anlayın artık dedi :1::1::1: 2 li test için 12 martta gel dedi asya hastanedi 40 tl ye yapıyormuş bakalım benim pahalı hastanese kaç para diyecek.

hiç kilo almamışım benden daha çok sevindi doktor kilo alma dikkat et diye...

benden böle kızlar allahıma ok şükür her şey yolunda 20 eylül doğum tarihi dedi.

Gözün aydınnnnnn:nazar:Maşallah miniğe :1:

10 gündür iyiydim kanamam falan yoktu bugün lekelenme oldu yine akıntım var ama simsiyah. dr u aradım yrn sbh gideceğim korkuyorum ya bu neyin nesi? başına gelen var mı simsiyah akıntı koyu kahve lekelenme ne bu şimdi yineeee:(((

Ahh canım benimmm..
Üzülme lütfen,umarım önemli bir şey değildir.
Bol bol dinlen,dikkat et kendine..

selam kızlar şubat tatili dolayısıyla giremiyordum tatili biraz korku biraz endişeyle geçirdim ama şükür cuma günü doktora gittim ve kalp atışlarını duydum içim rahatladı biraz:emir_bebek: Allahım bu mübarek günde dualarımızı duyar saglıklı sıhhatlı bebeklerımıze kavuşturur inşallah kandiliniz mübarek olsun

Gözün aydıııınnnnn:nazar::emir_bebek:

ben de öyle yatınca bir şey yok...dün sürekli su içtim...tuvalete gittikçe ağrı hafifledi...idrar a yanma da var sanırım üşüttüm ben...

Evet canım bence de ayaklarını üşütmüşsün,aman başka bişey olmasında:)
Gir battaniyenin altına sıcacık yat:1:
Geçmiş olsunn

Kızlar hepinize iyi haftalar ve iyi kandiller...
Kızlar ben çok fenayım bu hafta benim için zor geçeceğe benziyor
bulantılarım üst seviyede ve ayrıca öğürmekten artık miğdemden
kan geliyo :43: helak oldum bittim.
Sizce doktora gideyimmi ?
bir fikir verin ne olur...:84:
Nasıll yaaaa kan geliyosa hiç beklemeden gitmelisin,geçmiş olsun
Tuvaletinde bir gariplik var mı,siyah kahve telvesi gibi bir kıvam?

Back