• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy şimdi heyecanlandım işte haftaya kendini gösterrir o zaman benim yumurcak :))

iyi bir cihaz ve profesyonel gözler görür tatlım.
ama eğer haftaya gittiğinde erkek derse kimseye söyleme, erken olduğu için bir iki hafta sonra tekrar gittiğinde bu seferde erkek derse söylersin.:34:

iyi bir cihaz ve profesyonel gözler görür tatlım.
ama eğer haftaya gittiğinde erkek derse kimseye söyleme, erken olduğu için bir iki hafta sonra tekrar gittiğinde bu seferde erkek derse söylersin.:34:

valla hamile olduğumu çok erken öğrendik hemen herkese duyurduk. cinsiyeti eşime bile söylemek istemem aslında meraktan çatlasın birkaç gün :)) hemde hemen herkese söyleme ihtimali benden daha yüksek:))

kız için karar vermem çok zor olucak oooooffffffff ooffffff

bende kabızım normalde bgebelikte olan bişey bide aldığımız vitamin ve folik asit te kabızlık yapıyo kayısı mısır çorba posalı meyveler yemeliymişiz

kız için karar vermem çok zor olucak oooooffffffff ooffffff

bende kabızım normalde bgebelikte olan bişey bide aldığımız vitamin ve folik asit te kabızlık yapıyo kayısı mısır çorba posalı meyveler yemeliymişiz

benim aldığım vitamin normalde kabızlık yapıyormuşta bende tam tersini yaptı bende bıraktım kullanmayı :(

benim aldığım vitamin normalde kabızlık yapıyormuşta bende tam tersini yaptı bende bıraktım kullanmayı :([/QUOT

ben vitamınlerle ayakta olduğum için bırakmam heralde dr söyliyene kadar bıde folic asit cok önemli hayatım bebek için bence dr bırak demediği sürece bırakma kabızlığğa bi şekilde çare bulucaz elbet geçicek ama bebeğin sağlığı daha önemli
ama dr bırak dediyse tabi o daha iyi bilir

ben de öyle yatınca bir şey yok...dün sürekli su içtim...tuvalete gittikçe ağrı hafifledi...idrar a yanma da var sanırım üşüttüm ben...

Canım bende de olmuştu. içtiğin su miktarına dikkat et. Doktorum 2-3 litre arasında su içeceksin demişti. Ama yine de doktoruna sor bi kontrol etsin :34: Bol şifalar canım.

Kızlar beslenme kısmına da yazmıştım. Kivi yiyin. Kabız, mide yanması, bulantı ve halsizliğe çok iyi geliyor. Ben 12-13 gündür yiyorum kabızlığım falan gitti. Kiviyi seviyorumm :56:

belki isim için çok erken ama erkek olursa alp, kız olursa tuana düşünüyoruz biz. tuana nın anlamını çok beğendik cennete düşen ilk yağmur tanesi.hatta levent yüksel in de tuana diye bir şarkısı var

benimle aynı isimleri düşünüyormuşsunuz. eşim şimdilik kabul etmiyo ama ben de erkek olursa alp, kız olursa tuana istiyorum

Canım bende de olmuştu. içtiğin su miktarına dikkat et. Doktorum 2-3 litre arasında su içeceksin demişti. Ama yine de doktoruna sor bi kontrol etsin :34: Bol şifalar canım.

sen de kasıklarda ağrı olmuşmuydu..benim sol kasıkta ağrı var...yarın kontrolüm var baklaım dr ne idycek heyecan ve korku hepsi bir arada:53::53:

sen de kasıklarda ağrı olmuşmuydu..benim sol kasıkta ağrı var...yarın kontrolüm var baklaım dr ne idycek heyecan ve korku hepsi bir arada:53::53:

kasık gibi gelmişti bana da başta baktım tuvalete gidince idrar yollarım da yanma var. Susuz bırakma kendini :34: aklıma gelmişken hemen doldurayım şişemi içeyim bi yarım litre daha :60:

kızlar şimdi ne öğrendim ben arkadaşımdan ne safım ya benim gittiğim dr.u hapse atmışlar suçu 4-5 aylık kürtajlar yapmış ve çöplerde daha canlı olarak ele geçirmişler bebekleri benide aradılar demiştim hatırlarsanız hastaneden dr. izinli falan demişlerdi ne zaman gelir belli olmaz dediler demiştim meğer bundanmış gazetelerde yazmış yeni okudum netten dr. değiştirdim bugün diğer balıkesirde yaşayan arkadaşın dr.una gidicem bende

Back