kaç haftalıksın seval,
ilk gebeliğin mi? bence oğluşun olacak senin, içime doğdu..)![]()
ilk gebeliğim :)) herkes oğluş diyor da bir ablam tutturmuş kız diye.sağlıklı olsun daaa.11.hafta içindeyim canım sen??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç haftalıksın seval,
ilk gebeliğin mi? bence oğluşun olacak senin, içime doğdu..)![]()
ilk gebeliğim :)) herkes oğluş diyor da bir ablam tutturmuş kız diye.sağlıklı olsun daaa.11.hafta içindeyim canım sen??
kivim bizede bi tahminde bulunsana nooolllluuuuyyyy![]()
bende 11 hafta girdim cumartesi, hayırlısı bakalım, kilo almadım , karnımda çıkmadı, ama uykum çoookk
evdeyim de uyumaktan eşimi bile düzgün görmüyorum yemek ev işi falan bişe yapamıyorum birkaç saate uyku başlar bende..Allah kolaylık versin sana ve tüm çalışanlara( zorrr hemde çok
bende hep erkek hissettim hamileliğimi öğrendiğimden beri ve beni gören herkes erkek diyor kivim dee erkek dedi :)) önemli olan tabi sağlıklı olması.bu arada cinsiyet hangi haftalarda belli oluyor ultrasonda![]()
bende hep erkek hissettim hamileliğimi öğrendiğimden beri ve beni gören herkes erkek diyor kivim dee erkek dedi :)) önemli olan tabi sağlıklı olması.bu arada cinsiyet hangi haftalarda belli oluyor ultrasonda![]()
bende 11 hafta girdim cumartesi, hayırlısı bakalım, kilo almadım , karnımda çıkmadı, ama uykum çoookk[/QUO valla kivim ben kilo da aldım ne yalan söyleyeyim :)) ye iç yat bu da kilo olarak dönüyor bana 3G ler büyüyor benim![]()
nedense bende hep erkek dıyorum eşimde kız dıyo valla tatlım bazen 12. haftada bıle bellı olan var kımı16-17. haftaya kadar kendını göstermıyenıde var
Benimde bir kızım var ve bu hamileliğimde herkez senin oğlun olacak diyor
rüya gören fal bakan v.s
Sağlıklı olsunlarda gerisi kısmet
12-14 hafta % 75
14-16 hafta %100
demişti benim doktorum.
bende 11 hafta girdim cumartesi, hayırlısı bakalım, kilo almadım , karnımda çıkmadı, ama uykum çoookk[/QUO valla kivim ben kilo da aldım ne yalan söyleyeyim :)) ye iç yat bu da kilo olarak dönüyor bana 3G ler büyüyor benim![]()
tadını çıkar tatlım, heryerin büyüsün keyfine bak sen, emzirirken öyle gidiyorki kilolar, düşünme canım, anı yaşa mutlu ol...![]()
evet erkek ise 12. haftada görünebiliyor,
kız bebekler bazen 5. ayında bile kendini göstermeyebiliyor.
kızlar hepimiz hamileyiz, içimizdeki canlıya karşı saf duygular besliyoruz, içimiz temiz yani, dualarımız kabul olur diye düşünüyorum, hemde böylesi güzel kandil gününde, sağlıklı sıhhatli diye uzatmanın anlamı olmadığını düşünüyorum, sadece ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN diyorum.
![]()
ben de çok uyuyorum eşim gelince de otururken gözüm kapanıyo oturduğum yerde uyuyorum:)uyumaktan yemek yiyemiyorum nerdeyse:)neyse yumoşlar doğana kadar uyuyalım da onlar ne de olsa uyutmazlar bizi doğduktan sonra:)
evet erkek ise 12. haftada görünebiliyor,
kız bebekler bazen 5. ayında bile kendini göstermeyebiliyor.
kızlar hepimiz hamileyiz, içimizdeki canlıya karşı saf duygular besliyoruz, içimiz temiz yani, dualarımız kabul olur diye düşünüyorum, hemde böylesi güzel kandil gününde, sağlıklı sıhhatli diye uzatmanın anlamı olmadığını düşünüyorum, sadece ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN diyorum.
![]()
kızlar yumoşlarınıza isim düşünmeye başladınız mı?eskiden aklıma bir sürü isim gelirdi şimdi iş başa düşünce aklım duruyor sanki hiç bir ismi beğenemiyorum yaatabi şimdi biraz erken ama ilk yumoşumuz ya heyecanlıyız inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alır ve en beğendiğimiz ismi kulaklarına fısıldama şansına ereriz...
pimeral neresi erken anca karar verilir ilk isim benden
erkek emir harun bu kesin
kız dila, alya, sena, peren, hayal, özüm v.s