2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar hepinize iyi kandiller! sevgililer gününüzde kutlu olsun ayrıca :) arkadaşlar adapazarında ya da kocaelinde önerebileceğiniz doktor var mı??

bence kesinlikle gitmelisin.midende bi hassasiyet varsa alalh korusun mide kanaması bile geçirebilirsin. sağlık ihmal edilmemeli bence

çok büyük geçmiş olsun. acilen git doktora. midenin ph değerleri düşerse reflü olma ihtimalinde var. bebeğe zarar vermeyen mide şurupları var , mideyi sakinleştiriyor. onlardan verir doktor. ihmal etme. sen kendine iyi bakıcaksınki dikkat ediceksinki bebeğin daha sağlıklı olsun

bence kesinlikle gitmelisin.midende bi hassasiyet varsa alalh korusun mide kanaması bile geçirebilirsin. sağlık ihmal edilmemeli bence

Doktora gideyim,çok sağolun kızlar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu zor süreçte.

Doktora gideyim,çok sağolun kızlar.
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu zor süreçte.

ihmale gelmez canım bencede hemen gıtmelisin dr,
ben olsa 9 kere gıtmıştım 10 kerede aramıştım dr umu
bulantı için bana bi şurup verdi gebelikte kullanılabılen ilaclardan verir belki ihmal etme

bencede druna git canım Allah yardımcımız olsun valla ben de kabızlıktan öyleyim hepimizi ayrı zorlayan durumlar var malesef

ihmale gelmez canım bencede hemen gıtmelisin dr,
ben olsa 9 kere gıtmıştım 10 kerede aramıştım dr umu
bulantı için bana bi şurup verdi gebelikte kullanılabılen ilaclardan verir belki ihmal etme

bencede druna git canım Allah yardımcımız olsun valla ben de kabızlıktan öyleyim hepimizi ayrı zorlayan durumlar var malesef

çok geçmiş olsun. ablam da aynı şeyi yaşadı hemen kontrole aldı doktor mide kanaması geçirirsen çocuğu almak zorundayım demişti. allah korusun inşlh hiçbişiyin çıkmaz

allah korusun....

ben her gün yeni bir şeyle güne uyanıyorum.allah korusun bebeğini...dr gitmende fayda var...

Evet hamilelik zor bir süreç ve bir sürü problem yaşıyoruz.
Randevu alıp gideyim bir inşallah kötü bişey yoktur.
Hepinize çok teşekkür ederim.

Merhabalar kızlar,
Ces cmt gidicekti di mi, akşama girerim demişti galiba, girmemiş, pazar da yok((( Umarım kötü bişey yoktur...

yanlış hatırlamıyorsam mersinliydi ve mimarlık bürosunda çalışıyordu. keşke iş yerinin adını sorsaydım. hemşerim diye konuşmuştuk. arayıverirdik. belkide haftasonu işler yığıldı şimdi işlerle uğraşıyordur. kötü düşünmeyelim iyi olsun

selam kızlar aranızda benim kadar çok uyuyanınız var mı gece gündüz uyuyorumm (

selam kızlar aranızda benim kadar çok uyuyanınız var mı gece gündüz uyuyorumm (

evdesin değilmi,

ben çalışıyorum ekran karşısında gözlerim kapanıyor ama malesef

evde olsam bende uyurdum, keyfini çıkar boşver.. benim yerimede uyu.

evdesin değilmi,

ben çalışıyorum ekran karşısında gözlerim kapanıyor ama malesef

evde olsam bende uyurdum, keyfini çıkar boşver.. benim yerimede uyu.

evdeyim de uyumaktan eşimi bile düzgün görmüyorum yemek ev işi falan bişe yapamıyorum birkaç saate uyku başlar bende..Allah kolaylık versin sana ve tüm çalışanlara ( zorrr hemde çok

evdeyim de uyumaktan eşimi bile düzgün görmüyorum yemek ev işi falan bişe yapamıyorum birkaç saate uyku başlar bende..Allah kolaylık versin sana ve tüm çalışanlara ( zorrr hemde çok

kaç haftalıksın seval,

ilk gebeliğin mi? bence oğluşun olacak senin, içime doğdu..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…