• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaaa yapma arkadaşım yaaaaaa............huylandım bak kividen şimdi:)))))))zaten dün akşam yerken bu böyle tüylü tüylü dedim eşime bebeşimde tüylü olmaz diye aklıma takıldı:)))saçma ama ne bileyim öyle şeyler vardır yaaa...sen bide bana bu kuşu gösterdin üstüne birden tiksindim yaaaaaaaa:((((:27::27::27:

ayyyy çok afedersin geyik olsun dedim ama...

1. ces1234
2. BelizBerkin
3. exporter
4. siya81
5. lila5
6. ESMA-22
7. kivim

yine herkes sustuuuu malesef ki.

Çok yoğunum kızlar ya dua edin :59: çok yoruluyorum. amirime daha söylemedim hamile olduğumu o da iş verdikçe veriyor. Bittim ya:58:

benim eşimde geçen gün bir isim konusunda diretirken bana sen hastanede narkoz etkisiyle boğuşurken ben nüfus müdürlüğünde tek başıma olucam unutma dedi:9: tehdite bakk[/Q

kızlar bizdede kız olursa ben erkek olursa eşim koyucak adının hiç karışmıcaz birbirimize ama benim fikrim hep değişiyo son düşüncem sare daha çok zaman var gerçi o zaman ne olur belli değil ama erkek olursa kesin deniz

benim eşimde geçen gün bir isim konusunda diretirken bana sen hastanede narkoz etkisiyle boğuşurken ben nüfus müdürlüğünde tek başıma olucam unutma dedi:9: tehdite bakk[/Q

kızlar bizdede kız olursa ben erkek olursa eşim koyucak adının hiç karışmıcaz birbirimize ama benim fikrim hep değişiyo son düşüncem sare daha çok zaman var gerçi o zaman ne olur belli değil ama erkek olursa kesin deniz

Ben Sare ismini daha yeni duydum, Su Tuba Unsal koymus kizinin adini. Ama asli Sara imis o ismin. bu isim meselesi iyi dusunulmesi gereken bir konu. cocuklarimizin gelecegini etkiliyor sonucta, buyuk sorumluluk.

2 kilo 400 gram kilo almışım:52: ama bakıyorumda nereme almışım bu kadar kilosyu diye. bi yer göremiyorum. sanırım göğüslerimde saklıyorum. 80 beden kullanmaya başladım. kafam kadar oldular :1:

bende 2 kilo aldım ama hepsi göbeğime gidiyo bi şişti ki hatta bugün polisler sen 5 aylık oldun herhalde dediler 10 haftalık daha deyince çok şaşırdılar ya ben top gibi bişey olucam galiba

Bu gidişle bizim göbek topiği erken açılacak gibi geliyor kızlar,ne dersiniz:9:

benim göbek 4 aylık gibi.....pantolonlarım olmuyor.şimdiden kıyafetlerimi değiştirdim.elbiseler taytlar hamilelik pantolonları felan aldım....montumun alttan iki düğmesi kapanmıyor.bu gidişle bi tane de mont alacam galiba.neden bu kadar şiş.bebek göbeği değil.kiloda almadım...:44:

arkadaşlar bi uyuymuşum bi uyumuşum aaaa :75:
bıraksalar sabaha kadar uyurmuşum yani feci uyku yapıyo bana bebişim

benim göbek 4 aylık gibi.....pantolonlarım olmuyor.şimdiden kıyafetlerimi değiştirdim.elbiseler taytlar hamilelik pantolonları felan aldım....montumun alttan iki düğmesi kapanmıyor.bu gidişle bi tane de mont alacam galiba.neden bu kadar şiş.bebek göbeği değil.kiloda almadım...:44:

Gaz olabilir canım,şişkinlik oluyormuş genelde..
Rahatsız etmiyorsa boşver,ilerleyen haftalarda düzelir..

oh yarasın bizim yerimize de uyu canım:61:

:) canım benim çalışırken zor dimi çok iyi anlıyorum

ama hamile neye ihtiyacı varsa onu yaşarmış hamileyken bende senelerdir uyku düzenım mukemmel olmadığı için işimden dolayı sürekli uyuyorum tatlım

:) canım benim çalışırken zor dimi çok iyi anlıyorum

ama hamile neye ihtiyacı varsa onu yaşarmış hamileyken bende senelerdir uyku düzenım mukemmel olmadığı için işimden dolayı sürekli uyuyorum tatlım

Kesinlikle katılıyorum begümcüm bende de aynen söylediğin gibi oldu önceki alışkanlıklarımın tam tersini yapıorum şuan uzun zamandır yemediğim şeyleri canım çekiyor hep uzanmak istiyorum ki çook hareketli biriydim...vs..bebişlerimiz sağlıklı gelsin inşallah önemli olan bu :16:

Back