• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet var canım hemen hemen her haimlede oluyo kan basıncının yükselmesi doğalgazdan dolayı oluşan kuruluk buna sebep oluyo endişelenme .. bende anneme gidiyorum yarın bursaya ikili testim orda yaptırıcam kampanya vqrmış ssk farkı 10 lira hem renkli ultrason 3 boyutlumu ne diyolar hem cd ye çekiyolarmış bebişi girim ikili teste hemen yazıcam size

canım cevabın için çok teşekkürler içim rahatladı biraz :34:nette de araştırıyorum sanırım çok aşırı olmadıığı sürece normalmiş,dktrmda söyledi ama içi rahat etmiyo yinede insanın :1:

senin içinde hayırlı olsun canım,ilk ikili testi sen yaptırmış olucaksın sanırım,eminim güzel sonuçlarla dönersin buraya,dualarımız seninleeee

günaydın kızlar ve minoşlar

:26::26::26:

bugün mide bulantısına uyandım sizler nasılsınız?

günaydın kızlar ve minoşlar

:26::26::26:

bugün mide bulantısına uyandım sizler nasılsınız?

günaydın herkeseee

mymel bnde bugün kusarak uyandım yatağa kusmamak için boğulcaktım az daha ama hata bende dün akşam eşim iyiyim diye bir tatlı getirmiş onu bitirdim yani fazla geldiğini anladığım halde dayanamadım birde dr iştah açıcıda erdiği iiçn iyice dayanamadım gece beni çok rahatsız etti sabah huzurlu uyurken biranda ağzım doldu iananamıorum hala öle bişi yaşadığıma yani sırt üstü yatsam boğulabilirdim allahtan yan yatıordum

günaydın herkeseee

mymel bnde bugün kusarak uyandım yatağa kusmamak için boğulcaktım az daha ama hata bende dün akşam eşim iyiyim diye bir tatlı getirmiş onu bitirdim yani fazla geldiğini anladığım halde dayanamadım birde dr iştah açıcıda erdiği iiçn iyice dayanamadım gece beni çok rahatsız etti sabah huzurlu uyurken biranda ağzım doldu iananamıorum hala öle bişi yaşadığıma yani sırt üstü yatsam boğulabilirdim allahtan yan yatıordum

canım

benim çok fazla midem bulanmaz ara ara

ama bugün hattinden fazla bulanıyor.büyüyor sanırım benim minış...daha kahvaltı yapamadım düşün.

sen de çok kötü biliyorum.allahım sana kolaylık versin.ben de hiç kusma olmadı..ara ara öğürdüm okadar.

sabahın en güzel şeyi çok güzel kar yağıyor.....

canım

benim çok fazla midem bulanmaz ara ara

ama bugün hattinden fazla bulanıyor.büyüyor sanırım benim minış...daha kahvaltı yapamadım düşün.

sen de çok kötü biliyorum.allahım sana kolaylık versin.ben de hiç kusma olmadı..ara ara öğürdüm okadar.

sabahın en güzel şeyi çok güzel kar yağıyor.....

aaaaaa ne güzell tutacak gibi mi burda hiç kış görmedik (istanbul) bu sene bahar gibi hava bir kar yağsaydıda mikroplar ölseydi iyi olcaktı

aaaaaa ne güzell tutacak gibi mi burda hiç kış görmedik (istanbul) bu sene bahar gibi hava bir kar yağsaydıda mikroplar ölseydi iyi olcaktı

adana da hava 3 gündür süper koskocaman güneş havada. dışarı çıkıp hava alayım diyorum yanıyorum hemen içeri kaçıyorum. ya zaten hamileliğin getirdiği bi gerilim var. aha kustum aha öğürdüm diye. bide üst üstte giyiniyorum resmen lahana oluyorum. ewe gidip soyuyorum soyuyorum bitmiyor:1: bi kaç gündür attık atkıları. iş çıkışıda ceketler elde. ben sıcağı sewiyorum.

adana da hava 3 gündür süper koskocaman güneş havada. dışarı çıkıp hava alayım diyorum yanıyorum hemen içeri kaçıyorum. ya zaten hamileliğin getirdiği bi gerilim var. aha kustum aha öğürdüm diye. bide üst üstte giyiniyorum resmen lahana oluyorum. ewe gidip soyuyorum soyuyorum bitmiyor:1: bi kaç gündür attık atkıları. iş çıkışıda ceketler elde. ben sıcağı sewiyorum.

şubat bitse mart gelse o da bitse nisan gelse ben de kışı sevmiyorum.donuyorum.

gerçi trabzon çok soğuk değil kışlar ılık geçer...ama yine de donuyorum ben...

yaz gibisi var mı tiril tiril.....

Herkese Günaydiiin,yarin ddoktor randevumuz var, hem bebeğimizi görücez hem de ikili testimiz var, çok heyecanlıyıııım, Allahım nolur herşey yolundda gitsin. Dua edin hanımlar.

şubat bitse mart gelse o da bitse nisan gelse ben de kışı sevmiyorum.donuyorum.

gerçi trabzon çok soğuk değil kışlar ılık geçer...ama yine de donuyorum ben...

yaz gibisi var mı tiril tiril.....

valla yürüyüş şartt hamilelikte. doktorların hadi yürüyüşe dediği zaman havada ısınmış olucak yaz olucak. ohhhh yazın akşam yürüyüşleri çok güzel olur. efil efil. hem dondurmada alırız yürürüken :66:havada geç kararıyor ya. süper zamanlama hamilelik için. hem bebekler geldiğinde ne sıcak ne soğuk olucak hava. yok üşüttü yok isilik çıkarttı derdi yok:49:

Herkese Günaydiiin,yarin ddoktor randevumuz var, hem bebeğimizi görücez hem de ikili testimiz var, çok heyecanlıyıııım, Allahım nolur herşey yolundda gitsin. Dua edin hanımlar.

ces her şey yolunda gidecek ben inanıyorum..

dualarım seninle heyecan yokk

mutlu ol minoşu görecen.

ben salı günü gidecem görmeye :62::62:

valla yürüyüş şartt hamilelikte. doktorların hadi yürüyüşe dediği zaman havada ısınmış olucak yaz olucak. ohhhh yazın akşam yürüyüşleri çok güzel olur. efil efil. hem dondurmada alırız yürürüken :66:havada geç kararıyor ya. süper zamanlama hamilelik için. hem bebekler geldiğinde ne sıcak ne soğuk olucak hava. yok üşüttü yok isilik çıkarttı derdi yok:49:

evet canım

dün dondurma geldi aklıma karasız kaldım alsam mı almasam mı diye

hala aklımda...

Evet ya cok iyi tespitlerde bulunmussun gercekten, cok guzel zamana denk geldi hamişligimiz masallah. hamileyken (yani son aylarda) üsümek daha zor olurdu. soguk gunlerin hamileligimiz sadece baslangicina gelmesi süper oldu gercekten. Su guzel yaz gunleri gelse artık de mi :) MErakla bekliyorum, İzmir'de yaz güzel olur, cok sicak ve nemli olur ama Sahilevlerinde yürüyüş yapmak çok güzel olur bilenler biliiiir. HErşeyin yazı güzeldir ama bence.

günaydın hanımlar bende yazı sevmeyenlerdenim ben baharı seviyorum en güzeli ne çok sıcak ne soğuk :16:

ces her şey yolunda gidecek ben inanıyorum..

dualarım seninle heyecan yokk
mutlu ol minoşu görecen.
ben salı günü gidecem görmeye :62::62:

Sagol canım inşallah senin de çok iyi gider muayenen. Mutluyum tabi 3 haftadır sabrediyorum onu görücem diye. Amannnn bebegim beniiiim. Allah hepimize kucaklarimizda gormeyi nasip etsin.

ben oğlumu haziranda doğurdum ama o ay bile çok sıcak geldi bana ödem oluyorsun son aylar o ödem yakıyor insanı zor hareket ediyorsun zaten şimdi daha zor olucak diye düşünüyorum bide tam gebelik maskesi belirecek yüzlerde güneşten oluşuyor en büyük sebebi o gitmek bilmicek yüzden off offf tabi dondurma bunun en tatlı yanı olsa gerek :1:

Back