• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh ne güzel,afiyet olsun:66:
Aynı durumdayım canım hala:59:
Ağız tadı diye bir şey kalmadı,düzelecek diye bekliyorum işte:31:
Göbüş bebekten mi acaba:1:

Sagol canim, :49::emir_bebek::nazar:

Seninde umarim yakin zamanda duzelir, bol bol yersin sende :56:

Yok kis sanmam daha bebisim kucuk teyzesi, bende anlamiyom niye erken cikti boyle. Cok yiyorum ondan sanirim :77:

Ama tanidiklara falan soruyorum normal diyolar rahatliyom gerile gerile geziyom :9:

Sagol canim, :49::emir_bebek::nazar:

Seninde umarim yakin zamanda duzelir, bol bol yersin sende :56:

Yok kis sanmam daha bebisim kucuk teyzesi, bende anlamiyom niye erken cikti boyle. Cok yiyorum ondan sanirim :77:

Ama tanidiklara falan soruyorum normal diyolar rahatliyom gerile gerile geziyom :9:

İnşallah canım:61:
Evet daha çok küçük.
Biraz kilodan biraz da şişkinliktendir o göbek:1:
Ama olsun hamileyiz sonuçta,bebek o bebek:1:
İnsan göbeğiyle gurur duyar mı yahu,harika bir şey olsa gerek bu:1:

İnşallah canım:61:
Evet daha çok küçük.
Biraz kilodan biraz da şişkinliktendir o göbek:1:
Ama olsun hamileyiz sonuçta,bebek o bebek:1:
İnsan göbeğiyle gurur duyar mı yahu,harika bir şey olsa gerek bu:1:

Cok zayiftim bende gobek falan yoktu, birden boyle cikinca sok oldum.

Ya dort gozle bekliyorum kocaman gobegimle gezmeyi :52: gelelim bi 5. 6. aya insallah hayirlisiyla :10:

Az kaldi o gunleride gorces insallah sonrada bebislerimizi aliriz kucagimiza sagliklica insallahhhh

Heyecanlandim yaaaaaaa :emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Cok zayiftim bende gobek falan yoktu, birden boyle cikinca sok oldum.

Ya dort gozle bekliyorum kocaman gobegimle gezmeyi :52: gelelim bi 5. 6. aya insallah hayirlisiyla :10:

Az kaldi o gunleride gorces insallah sonrada bebislerimizi aliriz kucagimiza sagliklica insallahhhh

Heyecanlandim yaaaaaaa :emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hamile kalmadan önce hayaller kurardık ya..
Şöyle olur,böyle yaparız falan diye..
Şimdi sahip olduk hayalimize.
Ama bana hala bazen rüya gibi geliyor tüm yaşadıklarım.
Bu o kadar garip bir duygu ki..
Şu anda içimde bir canlının,benim bir parçamın yaşadığını bilmek..
Gerçekten çok farklı,çokk..

Hamile kalmadan önce hayaller kurardık ya..
Şöyle olur,böyle yaparız falan diye..
Şimdi sahip olduk hayalimize.
Ama bana hala bazen rüya gibi geliyor tüm yaşadıklarım.
Bu o kadar garip bir duygu ki..
Şu anda içimde bir canlının,benim bir parçamın yaşadığını bilmek..
Gerçekten çok farklı,çokk..

Aynen canim, bazen banada oyle geliyo ruya gibi hayal gibi sanki.

Yasamak icin bi sebep daha, icimizde bi kalp daha atiyo, cok guzel bi duygu gercekten, Sukurler olsun ki yasiyoruz bu duygulari.:16: Tamamina erdirsin Allah`im insallahhhh.

Sukurler olsun Allah`a dualarimizi kabul etti, Allah` im tum isteyenlere nasip etsin insallahhhh ve bizlerede sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhh:16::nazar::emir_bebek:

Aynen canim, bazen banada oyle geliyo ruya gibi hayal gibi sanki.

Yasamak icin bi sebep daha, icimizde bi kalp daha atiyo, cok guzel bi duygu gercekten, Sukurler olsun ki yasiyoruz bu duygulari.:16: Tamamina erdirsin Allah`im insallahhhh.

Sukurler olsun Allah`a dualarimizi kabul etti, Allah` im tum isteyenlere nasip etsin insallahhhh ve bizlerede sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin insallahhhh:16::nazar::emir_bebek:

Amin inşallah..
Dünyada kesinlikle yaşanması gereken duygular listesine eklemeliyiz:1:

benim üst komşu hamileliğinde herşeyden iğreniyordu.hamilelik boyunca serumlarla beslendi.bir gün çaya gelmişti.sarı leblebiden koydum çayın yanına bir yedi ki mide bulantıma iyi geldi demişti.bi deneyin kızlar belki iii gelir.

sarı leblebiyi bana dr umda söledi ama onu yememle kusmam bir oldu kokusu ağır geldi sanırım :50:

kızlar aranızda güneş kremi kullananınız var mı doktorunuz ne önerdi

Ben kullanmıyorum ama kesinlikle kullanmak gerekli.
Hamilelikte tenimiz daha hassas oluyor çünkü.

2 li test yaptıran vrmı arkadaşlar aramızda ben haftaya yaptrıcam

Henüz yaptıran yok.
Önümüzdeki hafta yavaş yavaş başlıyoruz bizler de..

Ben 3 martta gidicem doktora o zaman yapılacak benim testi galiba. 3 martta 3. ayım bitmiş oluyor :77:

Son düzenleme:
bnmde randevum 3martta sanırım yaptır dicek ogün bana hayırlısı ile

ama kızlar bnm kafamı kurcalayan bişi var bnm sat ile çocuk tutmuor tamam geç döllenme diyelim ama şimdi tarihi atarak yazıcam tam aklımda deil

geçen hafta gittim 8+3 dedi 1 hafta sonra gittim 9+3 olması grek 9+6 çıktı böle böle 2li testi kaçırcam diye korkuroum ve dr 9+6 dediğinde sata göre 11 haftaydı

tarihleri attım anlamışsınızdırf

evet var canım hemen hemen her haimlede oluyo kan basıncının yükselmesi doğalgazdan dolayı oluşan kuruluk buna sebep oluyo endişelenme .. bende anneme gidiyorum yarın bursaya ikili testim orda yaptırıcam kampanya vqrmış ssk farkı 10 lira hem renkli ultrason 3 boyutlumu ne diyolar hem cd ye çekiyolarmış bebişi girim ikili teste hemen yazıcam size

benim sagatn önde gidiyo sat benim 10 aralık ama satla alakası yok 2 hafta önden gidiyo ben 17 aralıkta giricem 2 li teste ikizlerdi benim bebişler hatırlarsanız ama biri kaldı oda sağlıklı maşallah 2 hafta önden yada 2 hafta geriden gelebilir dedi dr sat değil ultrason doğru kabul edilir dedi

Back