Ayyy ben sağlık ocağını gene unuttummmm![]()
ben de unuttummmm:-((( sağlık ocakları kapandı değilmi aile hekimine gidip kayıt olmamız gerekli????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ben sağlık ocağını gene unuttummmm![]()
adana da merkez diye bi yerleşim alanaı kalmadı. çook eski olsa gerek. burda mezkezde olanlar çoktan yukarılara taşındı. turgut özal, 100 yıl. süleyman demirel bulvarına falan. merkezde. iş yerleri mağazlar var. barajyolunda oturuyorum bende
Merkez derken hani herhangi bir ilçesi falan değil demek istedim canım.
Evet ne kadar değiştiğini biliyorum.
Gidip görmek isterim ama çok erken yaşta çıktığım için bi merak da yok açıkçası..
esrentcım
bu adrese göre benim kız oluyor.....
benim çinde de kız çıkmıştı.hayırlısı olsun
allahım sağlık versin![]()
:18:
KIZLAR BEN BUNU BECERMEDİM YARİCA ETSEM BANA DA YAPARMISINIZ
doğum tarihi : 13 haziran 1986
en son adet günü : 25 kasım 2010:26::26:
ADANA RADYO GNEY | WEB SAYFAMIZ OK YAKINDA SZLERLE burdan dinleyebilirsiniz. saat 12 de de yayınım başlıyor
benim evim işime çok yakın...annem de karşı apartmanda oturuyor.bebeğimi annem bakıcak.iki dk.geçip emzirecem bebeğimi öyle düşünüyorum.asla işyerimde olmaz.bakalım kendime bi araba alayım diyorum.zaman kaybı olmaz.dolmuşlarda uğraşmam diyorum
benim işim bi oda da. karşımda pc. ve radyo cihazları o kadar. bu yüzden rahatım. bebeğimin yanında olmasının hiçbir sakıncası yok. oda ma girmiyolar bile. ben işim bitince kapımı açıp çıkıyorum[/QUOTE,
evet senin ki rahat benim iş yerimde olmaz zor yani
esinle ayni ismi mi koymak istiyosun yani? bir ben varım zannederdim unu yapmak isteyen.
bende aslen tarsusluyum daha öncede adanada çalışmıştım hataydan önce hatırlıyorum radyoyu
ben degil ama eşim çok istiyor erkek olursa kendi ismini koymayı eşimin adı sinan kız olursada sina olsun diyor uyanık![]()
ERKEK ÇIKIYOR HAYATIM.
ben degil ama eşim çok istiyor erkek olursa kendi ismini koymayı eşimin adı sinan kız olursada sina olsun diyor uyanık![]()
yok o ben degilim![]()
ayyyy canım çok tşk ederim
sevindim ama Allah sağlıklı versinde hiç öenmli değil yanlız içimdede bir aslan olsun hissi yatmıyor değil![]()
seninki hep kendini düşünmüş.çok güldüm uyanık ki ne uyanık![]()
sorma işin aslı bende eşimi bile daha tanımazken sinan ismini çok begenirdim ama şimdi işi yokuşa sürüyorum![]()
hııııııııııııııı karıştırdım pardon çok :)