• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yooo saglik ocaklari kapanmadı. Aile hekimlerimiz saglik ocaklarında yine.

Ama merkezleri var bu saglik ocaklarinin semtlerde, aile toplum merkezi mi ne deniyor. oraya gidip hangi saglik ocagina ve hangi aile hekimine bakılmak istediginin kaydini yaptiriyosun. sonra aile hekimine gidip bilgi veriyosun gebelikle ilgili. onlar da tonla soru soruyo sagolsunlar 2 saat.

Son düzenleme:
adana da merkez diye bi yerleşim alanaı kalmadı. çook eski olsa gerek. burda mezkezde olanlar çoktan yukarılara taşındı. turgut özal, 100 yıl. süleyman demirel bulvarına falan. merkezde. iş yerleri mağazlar var. barajyolunda oturuyorum bende

Merkez derken hani herhangi bir ilçesi falan değil demek istedim canım.
Evet ne kadar değiştiğini biliyorum.
Gidip görmek isterim ama çok erken yaşta çıktığım için bi merak da yok açıkçası..

benim evim işime çok yakın...annem de karşı apartmanda oturuyor.bebeğimi annem bakıcak.iki dk.geçip emzirecem bebeğimi öyle düşünüyorum.asla işyerimde olmaz.bakalım kendime bi araba alayım diyorum.zaman kaybı olmaz.dolmuşlarda uğraşmam diyorum

benim işim bi oda da. karşımda pc. ve radyo cihazları o kadar. bu yüzden rahatım. bebeğimin yanında olmasının hiçbir sakıncası yok. oda ma girmiyolar bile. ben işim bitince kapımı açıp çıkıyorum

benim işim bi oda da. karşımda pc. ve radyo cihazları o kadar. bu yüzden rahatım. bebeğimin yanında olmasının hiçbir sakıncası yok. oda ma girmiyolar bile. ben işim bitince kapımı açıp çıkıyorum[/QUOTE,

evet senin ki rahat benim iş yerimde olmaz zor yani

Back