• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

SELAM KIZLAR BEN GELDİM

Patronun yanındaydım.

bende özel bir şirkette ihracat asistanlığı yapıyorum. 15 yıldır aynı şirketteyim.

32 yaşındayım ilk bebiş olacak kısmetse. Sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü olsunda ama benim gönlümde hep erkek yatar çünkü biz 4 kız kardeşiz ve teyzeleriminde çocukları hep kız bizim aile erkek istiyor ve ilk torun olacak. eşimde kızları çok seviyor o tarafta 3. torun olacak ama erkek den ilk torun orda bir kız bir erkek var ama 23 ve 19 yaşındalar aslında oarası içinde yeni torun olacak onlarda kız çocuğunu çok severler.

biz oğlum olursa HAYBER RÜZGAR kızım olursa İDİL MİNA ismini düşünüyoruz.

konu belki geçti ama yazmadan edemedim kızlar:3::3:

biz hala eşimle isim konusunda anlaşamadık. onun sevdiği isimleri ben koymam diyorum benim sevdiğim isimleri o istemiyo. nolcak bilmiyorum :-(

kız olursa zeynep olsun diyorum olmaz diyor elif diyorum olmaz diyor eşimin mazisi pek bir kabarık çapkıncık nolcak:18:

hımmmm.

elif ismini ben de severim ama eşim istemiyor.

benim eşim çapkın değildi zamanında tanıyorudum çünkü....

benden önce 1 sevgilisi oldu onu da tanıyorum.önemli değildi zaten.

benim içinde eşim benim ilk sevgilim.öncesi yoktu.o yüzden biz rahatız.her ismi rahatlıkla söyleyebiliyorum

SELAM KIZLAR BEN GELDİM

Patronun yanındaydım.

bende özel bir şirkette ihracat asistanlığı yapıyorum. 15 yıldır aynı şirketteyim.

32 yaşındayım ilk bebiş olacak kısmetse. Sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü olsunda ama benim gönlümde hep erkek yatar çünkü biz 4 kız kardeşiz ve teyzeleriminde çocukları hep kız bizim aile erkek istiyor ve ilk torun olacak. eşimde kızları çok seviyor o tarafta 3. torun olacak ama erkek den ilk torun orda bir kız bir erkek var ama 23 ve 19 yaşındalar aslında oarası içinde yeni torun olacak onlarda kız çocuğunu çok severler.

biz oğlum olursa HAYBER RÜZGAR kızım olursa İDİL MİNA ismini düşünüyoruz.

konu belki geçti ama yazmadan edemedim kızlar:3::3:

isimler güzelmiş canım.allah hayırlı etsin.allah sağlık versin.....

hımmmm.

elif ismini ben de severim ama eşim istemiyor.

benim eşim çapkın değildi zamanında tanıyorudum çünkü....

benden önce 1 sevgilisi oldu onu da tanıyorum.önemli değildi zaten.

benim içinde eşim benim ilk sevgilim.öncesi yoktu.o yüzden biz rahatız.her ismi rahatlıkla söyleyebiliyorum

kesinlikle şanslısın eşimin aileside gurur duyar ogullarının mazisiyle eşimde oglu olursa verecegi taktikleri hayal ediyor

ben kız olursa turna oğlan olursa arslan diyorum eşim yoook diyor. geçen günde aden olsun dedim. ona da yok dedi. ona yok buna yok diyosun dedim bir isim de sen söylede bilelim ne istiyosun. sustu. baskınmı çıktım yoksa şimdilikmi sustu anlamadım:10:

kesinlikle şanslısın eşimin aileside gurur duyar ogullarının mazisiyle eşimde oglu olursa verecegi taktikleri hayal ediyor

:60::60:

desene bir çapkın daha geliyor......

biz de bir konuda eşimle anlaşamıyoruz.ama sorunda etmiyoruz.

bu konuda ben yetiştirecem diyorum.karşı çıktı....
hala diretiyorum yola gelecek gibi....
hatta gelmek üzere...

biz de az değiliz ha....:60:

ben kız olursa turna oğlan olursa arslan diyorum eşim yoook diyor. geçen günde aden olsun dedim. ona da yok dedi. ona yok buna yok diyosun dedim bir isim de sen söylede bilelim ne istiyosun. sustu. baskınmı çıktım yoksa şimdilikmi sustu anlamadım:10:

zaman var ya bence şimdilik susumuştur.

erkekler son dakika gollerini severler...:60:

bence sen yılma....

zaman var ya bence şimdilik susumuştur.

erkekler son dakika gollerini severler...:60:

bence sen yılma....

benim adımı koymada babam hiç danışmamış bile . annem hastanedeymiş, babm getirmiş kimliği annemin başucuna koymuş. tabi annem şok olmuş. benimkide öyle yaparsa valla bilmiyom

mrb eylül anneleri şöyle bii gezinirken dikkatimi çekti eylül anneleri başlığı. eski günlere döndüm yazdıklarınızı okuyunca rabbim hepinizin gönlünde yatan cinsiyetleri duymanızı nasip etsin. herşeyden önce sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. zaman çok çabuk geçecek inanın. bende 10. haftalarda 20. haftalar gelirmi diyordum. aaa bide baktım 30. haftalardayım. bugünlerin tadını çıkarın hep beraber.:49:

:60::60:

desene bir çapkın daha geliyor......

biz de bir konuda eşimle anlaşamıyoruz.ama sorunda etmiyoruz.

bu konuda ben yetiştirecem diyorum.karşı çıktı....
hala diretiyorum yola gelecek gibi....
hatta gelmek üzere...

biz de az değiliz ha....:60:

az degiliz tabi hakkımız ama biz taşıyoruz bebecikleri bulantılar agrılar...isme gelince hop babanın hakkı yetiştirmeye gelince annede bitecegini düşünüyorum ben daha anne karnındayken bile ilk önce bizim sesimizi algılayacaklar mucize bu olsa gerek duygulandım bak yine:60:

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda foruma giremedim hastaydım baya ilerlemiş sayfalar ne güzel çok da merak ediyorum yazılanları.Umarım hepiniz iyisinizdir

benim adımı koymada babam hiç danışmamış bile . annem hastanedeymiş, babm getirmiş kimliği annemin başucuna koymuş. tabi annem şok olmuş. benimkide öyle yaparsa valla bilmiyom

var öyle erkekler hala....

benim ki yapsa kıyamet kopar herhal...(yapmaz ama)

benim iş arkadaşım öyle yaptı...hatta bize danışdı.ben kızdım.o da gitti kendi kafasına göre isim koydu....(eşi de ses çıkarmamış)

benim dayım mesela bana danıştı.nasıl yani dedim...kızımın ismini senin koymanı istiyorum dedi.yengeme sordum....o eylül istiyorddu.dayımda sevmemiş o ismi.yengemle ortak (tabiii dayım bilmiyor) irem koyduk.

var yaniii böyleleri.....

az degiliz tabi hakkımız ama biz taşıyoruz bebecikleri bulantılar agrılar...isme gelince hop babanın hakkı yetiştirmeye gelince annede bitecegini düşünüyorum ben daha anne karnındayken bile ilk önce bizim sesimizi algılayacaklar mucize bu olsa gerek duygulandım bak yine:60:

bak benim eşim ben hamile kaldığımda benimle birlikte mide bulantısı çeker.nedendir anlamadım...

duygusallık üst düzey şu an canım....her şey ağlar oldum....

var öyle erkekler hala....

benim ki yapsa kıyamet kopar herhal...(yapmaz ama)

benim iş arkadaşım öyle yaptı...hatta bize danışdı.ben kızdım.o da gitti kendi kafasına göre isim koydu....(eşi de ses çıkarmamış)

benim dayım mesela bana danıştı.nasıl yani dedim...kızımın ismini senin koymanı istiyorum dedi.yengeme sordum....o eylül istiyorddu.dayımda sevmemiş o ismi.yengemle ortak (tabiii dayım bilmiyor) irem koyduk.

var yaniii böyleleri.....

kadın dayanışması diye buna denir tebrikler:65:gelsin alkışlar

benim eşimde geçen gün bir isim konusunda diretirken bana sen hastanede narkoz etkisiyle boğuşurken ben nüfus müdürlüğünde tek başıma olucam unutma dedi:9: tehdite bakk

Biz daha isim düşünmedik ama kız ismi olarak elif ve zeynebi ben de çok seviyorum bakalım seçicez bi tane güzel isim :) erkek olursa ne koyarız onu hiç bilmiyoruz. Kız istediğimiz çok mu belli oluyo ne :60:

kadın dayanışması diye buna denir tebrikler:65:gelsin alkışlar

evet canım

benim dayım erkek ister hep

allahın işi işte 3 tane kız oldu.(yengemi suçlar dı cahillik işte cinsiyetini kendisinin belirlediğini bildiği halde)sezeryan olduğu için doktor daha yapmayacaksınız demiş.oh olsun diyorum başka bir şey demiyorum:60::60:

Back