inat et kız
koymayı düşünsen bile söyleme.....
sen de başka isimler üret.bakalım ne diycek....![]()
kız olursa zeynep olsun diyorum olmaz diyor elif diyorum olmaz diyor eşimin mazisi pek bir kabarık çapkıncık nolcak:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inat et kız
koymayı düşünsen bile söyleme.....
sen de başka isimler üret.bakalım ne diycek....![]()
kız olursa zeynep olsun diyorum olmaz diyor elif diyorum olmaz diyor eşimin mazisi pek bir kabarık çapkıncık nolcak:18:
SELAM KIZLAR BEN GELDİM
Patronun yanındaydım.
bende özel bir şirkette ihracat asistanlığı yapıyorum. 15 yıldır aynı şirketteyim.
32 yaşındayım ilk bebiş olacak kısmetse. Sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü olsunda ama benim gönlümde hep erkek yatar çünkü biz 4 kız kardeşiz ve teyzeleriminde çocukları hep kız bizim aile erkek istiyor ve ilk torun olacak. eşimde kızları çok seviyor o tarafta 3. torun olacak ama erkek den ilk torun orda bir kız bir erkek var ama 23 ve 19 yaşındalar aslında oarası içinde yeni torun olacak onlarda kız çocuğunu çok severler.
biz oğlum olursa HAYBER RÜZGAR kızım olursa İDİL MİNA ismini düşünüyoruz.
konu belki geçti ama yazmadan edemedim kızlar![]()
hımmmm.
elif ismini ben de severim ama eşim istemiyor.
benim eşim çapkın değildi zamanında tanıyorudum çünkü....
benden önce 1 sevgilisi oldu onu da tanıyorum.önemli değildi zaten.
benim içinde eşim benim ilk sevgilim.öncesi yoktu.o yüzden biz rahatız.her ismi rahatlıkla söyleyebiliyorum
kesinlikle şanslısın eşimin aileside gurur duyar ogullarının mazisiyle eşimde oglu olursa verecegi taktikleri hayal ediyor
ben kız olursa turna oğlan olursa arslan diyorum eşim yoook diyor. geçen günde aden olsun dedim. ona da yok dedi. ona yok buna yok diyosun dedim bir isim de sen söylede bilelim ne istiyosun. sustu. baskınmı çıktım yoksa şimdilikmi sustu anlamadım![]()
zaman var ya bence şimdilik susumuştur.
erkekler son dakika gollerini severler...
bence sen yılma....
desene bir çapkın daha geliyor......
biz de bir konuda eşimle anlaşamıyoruz.ama sorunda etmiyoruz.
bu konuda ben yetiştirecem diyorum.karşı çıktı....
hala diretiyorum yola gelecek gibi....
hatta gelmek üzere...
biz de az değiliz ha....![]()
esinle ayni ismi mi koymak istiyosun yani? bir ben varım zannederdim unu yapmak isteyen.
benim adımı koymada babam hiç danışmamış bile . annem hastanedeymiş, babm getirmiş kimliği annemin başucuna koymuş. tabi annem şok olmuş. benimkide öyle yaparsa valla bilmiyom
az degiliz tabi hakkımız ama biz taşıyoruz bebecikleri bulantılar agrılar...isme gelince hop babanın hakkı yetiştirmeye gelince annede bitecegini düşünüyorum ben daha anne karnındayken bile ilk önce bizim sesimizi algılayacaklar mucize bu olsa gerek duygulandım bak yine![]()
var öyle erkekler hala....
benim ki yapsa kıyamet kopar herhal...(yapmaz ama)
benim iş arkadaşım öyle yaptı...hatta bize danışdı.ben kızdım.o da gitti kendi kafasına göre isim koydu....(eşi de ses çıkarmamış)
benim dayım mesela bana danıştı.nasıl yani dedim...kızımın ismini senin koymanı istiyorum dedi.yengeme sordum....o eylül istiyorddu.dayımda sevmemiş o ismi.yengemle ortak (tabiii dayım bilmiyor) irem koyduk.
var yaniii böyleleri.....
kadın dayanışması diye buna denir tebriklergelsin alkışlar