2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım var korkma bak ben 11 hafta oldu hala var sordum dr a önemli bişiy değil normal yani sanki idrarın damlamış gibi dimi iç çamaşırına? bide ped kullanma iç çamaşırları yıka ve ütüle günde 2 kez değiştir

SAhiden mi.. normal bişey o zaman.ben de kalp atışı için gideceğimde soracaktım.içimi ferahlattın..
calışıyorum ya,gündüz öyle idare ediyorum da akşam eve gidince dğeiştiriyom zaten içim rahat etmiyor. Sen duydun mu hayatın tam tam seslerini ?

günaydı arkadaşalr hamile kıyafetleri baktınız mıhiç ben ankaradayım nerde bulabilirim acaba çok mu erken

Günaydın herkeseeee,
Ben haftasonu bakındım biraz, LCWden bi bahçıvan kot buldum. Artık normal pantolonlarım sıkıyor, rahat etmek lazım. Karnını sıkıyorsa mevcut giysilerin, al bence, erken değil.
Kızılay'da Mine mağazasının yakınlarında bi hamile giyim hatırlıyorum ama gitmedim henüz. Başka yerlerde bulursan bana da haber verir misin?

duydum canım benimki erkenci çıktı 6.cı haftada duymuştum :)

Günaydınlar güzell günlerrrr
Hamile kıyafetleri için ben de lcw baktım.
Çok hoş şeyler var orda,hem de uygun.
Bugün yarın çıkıp alacağım çünkü artık normal pantolonlarım olmuyor
Baktım nette de 10.haftada artık gebelik tam olarak belli olmasa da eski kıyafetleriniz olmaz diyor.
Normal yani

lcw hamile tişörtlerine hep bakardım çok sevimli bulurdum. hani üstünde hamile kadın resimleri, dikkat bebek çıkabilir buluzları varya onlara. ee artık bizede kısmet oldu yani. acayip keyifliyim ya

Banada ablam ve yiğenlerim süpriz yaparak LCW'Den bir hamile kotu ve iki tane hamile sweatshirt'i almışlar bittim bayıldım :))) Çok güzel şeyler var

Benim baktığım LCW'de çok çeşit yoktu. Ankara 365'tekine baktım. Bikaç model pantolon (kumaş ve kot) ve o bilindik hamile tişörtleri. Tişörtler için erken zaten, havalar soğuk. Pantolonlar da hep 40-42-44 bedenler, bana büyük geldi. Aldığım bahçıvan kotu da zaten mankenin üstünden çıkardılar, küçük beden diye. Bu arada boyları bana çok kısa geldiği için de bişey bulamadım, bahçıvan kotun boyunu sonuna kadar açtırdım, paçalar pek hoş durmuyor ama yapacak bişey yok:)

duydum canım benimki erkenci çıktı 6.cı haftada duymuştum :)
oo maşallah vajinal ultrasonla mı balkılıdı kalp atışına? zararlı diyolar bazı sitelerde bayanlar ama benim kesede vajinaldan göründü..

ben daha 7. haftada falan olmalıyım ama 2 kilo kadar aldım sanıyorum.Dombili olarak tamamlıycam 40 haftayı sanırım... indirimleri benden önce takip edeceksiniz ne güzel,en son ben doğurcam diye üzülüyodum bide.. iyi tarafından bakmak gerek di mi

Kızlar bu arada ağustos anneleri facebook grubu kurmuşlar galiba. Bana pek sıcak gelmedi, ne dersiniz? Bi de şimdi ben daha herkese söylemiyorum, arkadaşlar ordaki grubu görsünler istemem.

ne kabusu ayoll mis gibi rüya görmüşsün hayır olsun inşallahhh keşke bnde böle güzel rüyalar görebilsem hamile kaldığımdan beri kaç defa rüya gördüysem hepsi kabustu

birinde dr doğumda beni bizim evdeki paslı maket bıçağı ile kesiordu

diğerinde savaşın ortasında kalmışım bombalar var hamileyim diorum ama kimse duymuor falan

neyse bunlarda hayır olsun inşallahh

günaydı arkadaşalr hamile kıyafetleri baktınız mıhiç ben ankaradayım nerde bulabilirim acaba çok mu erken

kesinlikle erken değil ben 4 kiloverdim üstümden düşüor herşey ama belleri sıkıor göbek varyani ve bir süre sonra acıtıor bende şuanda 61 kiloyum 63 kilo ile doğuma giren birinden hamile pantolonları aldım onları giyiyorum

birde hamile çorabı aldım kızlar etek falan giyecekseniz işinizi görür pentide 8 tl

Kızlar dün eşim bir profesörle görüşmüş telefonla demiş doktorumuz böyle böyle söyledi (Kalp atışları çok zayıf herşeye hazırlıklı olun haftaya tekrar gelin) böyle birşey olabilirmi ne tür bir önlem almamız lazım vs vs sormuş profesör de eğer kalp atışları çok zayıf umutsuz olsa bebeğin ölerek anneyi zehirleme riskini göze alamaz o an alırdı bebeği demiş. Kafam karıştı şimdi bu doktordan da iyice soğudum zaten başka doktora gidicem ama durduk yerede adam niye böyle birşey söylesin ki? Bu tür bir şey daha önce duyan oldumu aranızda?

bende izlediğim bütün belgeselleri rüyama yansıttrım bu ya.. belgeselde aslanlar kaplanlar bizon mu ne var ya kocaman boğa gibi onu parçalayıp yediler.. o gece rüyamda başı kopmuş her yeri kesikleri içindeki kediler beni kovaladoı, koş koş öldüm uyanana kadar...

2 gün önce Prestij diye film var ya,onun son sahnesinde kediler vardı bi sürü kara kara,,rüyamda yine kedilerle ugrastım... Hep korkarak uyanıryoum (

hamile corabı ne ola ki? ne işe yarar ki?:44:

Kızlar bu arada ağustos anneleri facebook grubu kurmuşlar galiba. Bana pek sıcak gelmedi, ne dersiniz? Bi de şimdi ben daha herkese söylemiyorum, arkadaşlar ordaki grubu görsünler istemem.

İlk önce ben de istiyordum ama Ağustos anneleri face grubu kurduktan sonra
artık buraya uğramaz oldular mesela.
Bölündü yani,yarısı orda,yarısı burda.
Bana kalırsa şimdi değil de doğuma yakın açarız belki.
Daha rahat haberleşebilmek için.
Şimdi gerek yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…