GÜnaydın cici anne adayları.Bende 2011 Eylül annesi olacagım Rabbim nasip ederse.29 eylül cıkıyor doğum tarihim.içinizde en son bebegimi kucagına alacaklardanım yani.
Birsey sormak istiyrum size.Su gibi bi sıvı geliyormu,akıntı geldi diye gidiyorum tuvalete cok afedersiniz sanki çiş yapmışım gibi olmuş pedim. Var mı bu durumu yasayan?
evet canım var korkma bak ben 11 hafta oldu hala varsordum dr a önemli bişiy değil normal yani sanki idrarın damlamış gibi dimi iç çamaşırına? bide ped kullanma iç çamaşırları yıka ve ütüle günde 2 kez değiştir
günaydı arkadaşalr hamile kıyafetleri baktınız mıhiç ben ankaradayım nerde bulabilirim acaba çok mu erken
SAhiden mi.. normal bişey o zaman.ben de kalp atışı için gideceğimde soracaktım.içimi ferahlattın..
calışıyorum ya,gündüz öyle idare ediyorum da akşam eve gidince dğeiştiriyom zaten içim rahat etmiyor. Sen duydun mu hayatın tam tam seslerini ?
Günaydınlar güzell günlerrrr
Hamile kıyafetleri için ben de lcw baktım.
Çok hoş şeyler var orda,hem de uygun.
Bugün yarın çıkıp alacağım çünkü artık normal pantolonlarım olmuyor
Baktım nette de 10.haftada artık gebelik tam olarak belli olmasa da eski kıyafetleriniz olmaz diyor.
Normal yani
Günaydınlar güzell günlerrrr
Baktım nette de 10.haftada artık gebelik tam olarak belli olmasa da eski kıyafetleriniz olmaz diyor.
Normal yani
oo maşallahduydum canım benimki erkenci çıktı 6.cı haftada duymuştum :)
ben daha 7. haftada falan olmalıyım ama 2 kilo kadar aldım sanıyorum.Dombili olarak tamamlıycam 40 haftayı sanırım... indirimleri benden önce takip edeceksiniz ne güzel,en son ben doğurcam diye üzülüyodum bide.. iyi tarafından bakmak gerek di miGünaydınlar güzell günlerrrr
Normal yani
hayırlara vesile olsunnnn. hanımlar rüyamda karnımdan balık çıkıyordu. baya baya fok balığı bıyıkları falanda vardı. kabuss görüyorum dedim. neyse şimdi rüya yorumlarına baktımda '' rüyasından karnından balık çıkan kadının kızı olacak'' diyordusizin bir yorumunuz varmı peki rüyama
günaydı arkadaşalr hamile kıyafetleri baktınız mıhiç ben ankaradayım nerde bulabilirim acaba çok mu erken
bende izlediğim bütün belgeselleri rüyama yansıttrım bu ya.. belgeselde aslanlar kaplanlar bizon mu ne var ya kocaman boğa gibi onu parçalayıp yediler.. o gece rüyamda başı kopmuş her yeri kesikleri içindeki kediler beni kovaladoı, koş koş öldüm uyanana kadar...ne kabusu ayoll mis gibi rüya görmüşsün hayır olsun inşallahhh keşke bnde böle güzel rüyalar görebilsem hamile kaldığımdan beri kaç defa rüya gördüysem hepsi kabustu
birinde dr doğumda beni bizim evdeki paslı maket bıçağı ile kesiordu
diğerinde savaşın ortasında kalmışım bombalar var hamileyim diorum ama kimse duymuor falan
neyse bunlarda hayır olsun inşallahh
hamile corabı ne ola ki? ne işe yarar ki?:44:kesinlikle erken değil ben 4 kiloverdim üstümden düşüor herşey ama belleri sıkıor göbek varyani ve bir süre sonra acıtıor bende şuanda 61 kiloyum 63 kilo ile doğuma giren birindenhamile pantolonları aldım onları giyiyorum
birde hamile çorabı aldım kızlar etek falan giyecekseniz işinizi görür pentide 8 tl
Kızlar bu arada ağustos anneleri facebook grubu kurmuşlar galiba. Bana pek sıcak gelmedi, ne dersiniz? Bi de şimdi ben daha herkese söylemiyorum, arkadaşlar ordaki grubu görsünler istemem.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...a-gore-cinsiyet-tahmini-102.html#post17544369
Bu linkte biyoritm ile bebek cinsiyeti tahmini yapıyorlar kızlar. İlk sayfalarındaki listeleri inceledim, baya bi tutmuş. Merak edenlere eğlencelik bişeyler olsun:))) Bana da kız dedi bu arada, bakalım tutacak mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...a-gore-cinsiyet-tahmini-102.html#post17544369
Bu linkte biyoritm ile bebek cinsiyeti tahmini yapıyorlar kızlar. İlk sayfalarındaki listeleri inceledim, baya bi tutmuş. Merak edenlere eğlencelik bişeyler olsun:))) Bana da kız dedi bu arada, bakalım tutacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?