2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzeeellll hemşehriyiz bende KARŞIYAKALIYIM istanbulda yaşıyorum ama sülalem orda anne baba burda iş nedeniyle gelmişiz ama tatillerde geliorum

BUarada arkadaşımın eşide eylülde doğum yaptı izmirdeler sürekli irtibat halindeyiz ben ona ucuz buldum dr u doğumşöle diyince sen manyakmısın diyor bana inanamıyor:1:

benim doktorum özel ve izmirin en pahalı hastaneleriyle anlaşmalı. mesela kent hastanesinde bir arkadaşım doğum yaptı, 2, 5 ay oldu, 3.700 doğum parası verdi...
doğumda çok fazla fark olmaz istanbulla galiba ama muayene ücretleri değişiyor tabiii:nazar:
bende bornovadayım:49:

Son düzenleme:
arkadaşım yaptırdı bu hastanede emmnun kaldı çok ilgili dr 2 li test konusundada ii bi yermiş kendi hastanemem çok pahalı bende burda yaptırmayı düşünüyorum özel çapa hastanesinde

Son düzenleme:
çapa bana çok uzak yaaa ben anadolu yakasında yer arıyorum

buarada özel çapa da bnm ikiz kardeşlerim doğdu 8 yaşındalar şimdi ve zor bir doğumdu küvözde kaldırlar baya bir ama hastane okadr iyiydiki herşey çok güzel sonuçlandı

Günaydın kızlar,

amanda aman nasıl kaynatmışsınız valla kıskandım bir kaç saat giremedim neler olmuş.
Cumartesi günü doktora gidiyorum benim hastaneye sorarım 2 li testin fiyatını bakalım ne kadar diyecekler.

hayırlara vesile olsunnnn. hanımlar rüyamda karnımdan balık çıkıyordu. baya baya fok balığı bıyıkları falanda vardı. kabuss görüyorum dedim. neyse şimdi rüya yorumlarına baktımda '' rüyasından karnından balık çıkan kadının kızı olacak'' diyordu :66::66: sizin bir yorumunuz varmı peki rüyama

hayırlara vesile olsunnnn. hanımlar rüyamda karnımdan balık çıkıyordu. baya baya fok balığı bıyıkları falanda vardı. kabuss görüyorum dedim. neyse şimdi rüya yorumlarına baktımda '' rüyasından karnından balık çıkan kadının kızı olacak'' diyordu :66::66: sizin bir yorumunuz varmı peki rüyama

ne güzel işte balık iyidir her zaman hadi hayırlısı canım

günaydın kızlar ve bıdıklar

bugün umarım herkes iyidir

neşeli bir gün diliyorum:16:

en kötü ihtimalle kısmet demekmiş balık. kocaman bi fok balığıydı

rüyan bence çok güzel.hayırlı bir evlat olacak senin minoş.ben de dün gece arkadaşlarım bana mum ve kolye veriyorlar gördüm.kolye kız evlat demekmiş.hayırlısı bakalım ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsun:40:

rüyan bence çok güzel.hayırlı bir evlat olacak senin minoş.ben de dün gece arkadaşlarım bana mum ve kolye veriyorlar gördüm.kolye kız evlat demekmiş.hayırlısı bakalım ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsun:40:

ben inanırım rüyalara. şanslı annelerin ilk çocukları kız olur derler hep. hayattaa anneye hep yardımcı olsun diye. ikimizde kız çocuk rüyası görmüşüz şans işte bakalım başka rüyasında gören varmı. böylede rüyaya yatmışız gibi oldu :49:

ben inanırım rüyalara. şanslı annelerin ilk çocukları kız olur derler hep. hayattaa anneye hep yardımcı olsun diye. ikimizde kız çocuk rüyası görmüşüz şans işte bakalım başka rüyasında gören varmı. böylede rüyaya yatmışız gibi oldu :49:

ben de hem inanır hem de etkilenirim.hayırlısı olsun canım
bakalım zman ne göstecek.:40:

günaydı arkadaşalr hamile kıyafetleri baktınız mıhiç ben ankaradayım nerde bulabilirim acaba çok mu erken:49:

GÜnaydın cici anne adayları.Bende 2011 Eylül annesi olacagım Rabbim nasip ederse.29 eylül cıkıyor doğum tarihim.içinizde en son bebegimi kucagına alacaklardanım yani.

Birsey sormak istiyrum size.Su gibi bi sıvı geliyormu,akıntı geldi diye gidiyorum tuvalete cok afedersiniz sanki çiş yapmışım gibi olmuş pedim. Var mı bu durumu yasayan?

Back