Kızlar dün eşim bir profesörle görüşmüş telefonla demiş doktorumuz böyle böyle söyledi (Kalp atışları çok zayıf herşeye hazırlıklı olun haftaya tekrar gelin) böyle birşey olabilirmi ne tür bir önlem almamız lazım vs vs sormuş profesör de eğer kalp atışları çok zayıf umutsuz olsa bebeğin ölerek anneyi zehirleme riskini göze alamaz o an alırdı bebeği demiş. Kafam karıştı şimdi bu doktordan da iyice soğudum zaten başka doktora gidicem ama durduk yerede adam niye böyle birşey söylesin ki? Bu tür bir şey daha önce duyan oldumu aranızda?
bende izlediğim bütün belgeselleri rüyama yansıttrım bu ya.. belgeselde aslanlar kaplanlar bizon mu ne var ya kocaman boğa gibi onu parçalayıp yediler.. o gece rüyamda başı kopmuş her yeri kesikleri içindeki kediler beni kovaladoı, koş koş öldüm uyanana kadar...
2 gün önce Prestij diye film var ya,onun son sahnesinde kediler vardı bi sürü kara kara,,rüyamda yine kedilerle ugrastım... Hep korkarak uyanıryoum(
hamile corabı ne ola ki? ne işe yarar ki?:44:
İlk önce ben de istiyordum ama Ağustos anneleri face grubu kurduktan sonra
artık buraya uğramaz oldular mesela.
Bölündü yani,yarısı orda,yarısı burda.
Bana kalırsa şimdi değil de doğuma yakın açarız belki.
Daha rahat haberleşebilmek için.
Şimdi gerek yok gibi
Kızlar isterseniz facebook'da grubu gizli kurabiliriz hiçbir arkadaşınız o gruba üye olduğunuzu göremez ki
günaydın arkadaşlar,
dün ikili test konuşmuşsunuz. bir şey soracaktım. farzedelim ki test sonucu riskli çıktı. o zaman çocuk özürlü olmasın diye herhangi bir tedbir alınıyomu yoksa sadece özürlü olma riski var denip bırakılıyomu????
E burdan konuşuyoruz işte ne gerek var ki. Herkesin de facebook kullanmasi olasi degil zaten. ben kullanmıyorum misal. Diger topiklerde de facebooktan konusmaya basladilar ve kimse topike ugramaz olur oyle durumlarda. ben kurmayalim derim.
Hımm ama ben son ilişki tarihini falan bilmiyorum
Gene doktora kaldık biz
E burdan konuşuyoruz işte ne gerek var ki. Herkesin de facebook kullanmasi olasi degil zaten. ben kullanmıyorum misal. Diger topiklerde de facebooktan konusmaya basladilar ve kimse topike ugramaz olur oyle durumlarda. ben kurmayalim derim.
benim fikrimdir ama burası iyi gibi... face in burdan tek farkı fotograflarımızı görmüş olacağız.onu isteyen burdaki albümüne de koyabilir kanımca :44:Kızlar isterseniz facebook'da grubu gizli kurabiliriz hiçbir arkadaşınız o gruba üye olduğunuzu göremez ki
kediii.. miiııııwwwwwwwahahah sende süpermişsin bnm fobimde balıklar ve kurbağalardır ne zmmn kabus görcek olsam ya bir balık sıçrar üstüme akvaryumdan yada kurbağa kovalar
Hamile çorabıda normal kilotlu çorap gibi düşün ama göbek kısmı bol lastiği baya yukarda göbeğini serbest bırakıor bebişini sıkıştırmıyor
Bildiğim kadarı ile kürtaj alternatifi sunuluyor aileye
Allahım hepimizi korusun
Beni ne zaman işten kovacaklar diye merak ediyorum :) Hamile kaldığımdan beri sabahtan akşama kadar burda yazıları takip ediyorum doğumlarla ilgili makaleleri vs inceliyorum :)))
Kızlar ben hala düzenli beslenmeye geçemedim maalesef.
10. haftayı doldurduk ama süt ve meyve dışında faydalı yediğim bir şey yok
Bu iştahsızlık bırakmadı yakamı.
Acaba bi beslenme topiği açalım mı?
Hem yediklerimi,neler faydalı onları yazarız.
Bu şekilde belki heveslenir hepimiz başlarız artık düzenli beslenmeye:44:
Ne dersiniz ?
Allah ım saklasın.Zor konular.SAğlıklı bir gebelik gecirip saglıklı bebekler dünyaya getirelim inş.günaydın arkadaşlar,
dün ikili test konuşmuşsunuz. bir şey soracaktım. farzedelim ki test sonucu riskli çıktı. o zaman çocuk özürlü olmasın diye herhangi bir tedbir alınıyomu yoksa sadece özürlü olma riski var denip bırakılıyomu????
o zaman bu testi yaptırmanın hiç anlamı yok. boşu boşuna hamilelik boyunca stres yaşamaktansa hiç yaptırmamak en doğrusu.
Kızlar ben hala düzenli beslenmeye geçemedim maalesef.
10. haftayı doldurduk ama süt ve meyve dışında faydalı yediğim bir şey yok
Bu iştahsızlık bırakmadı yakamı.
Acaba bi beslenme topiği açalım mı?
Hem yediklerimi,neler faydalı onları yazarız.
Bu şekilde belki heveslenir hepimiz başlarız artık düzenli beslenmeye:44:
Ne dersiniz ?
ben de aynı durumdayım. sürekli makale, video, forum. sanki iş yerinde değil de internet cafeye gelmiş gibiyim. iş haricinde herşeyi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?