2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

"Zayıf"tan kasıt ne ben onu anlamadım, zor mu duyuyor doktor? Yoksa yavaş mı atıyor kalbi? Canını sıkmayı hiç istemem ama yardımcı olabilir diye anlatıyorum. Önceki gebeliğimde 7 haftada kontrole gittik ve bebeğin kalbi normal insan gibi atıyordu, normalde ise daha hızlı atması gerekir. Boyu da 6. hafta ile uyumluydu, geriydi yani. Sesi falan duymadık zaten görüntüsünü gördük. Dr. 1 hafta sonra gel dedi. Bana bişey demedi, tabi o zaman bu kadar bilgili değildim bu konularda. Biraz araştırdım, hayra alamet olmadığını gördüm ve bikaç gün sonra başka doktora gittim, kalp atışları tamamen durmuştu, o gün kürtaj oldum. Zehirlenme olabilir mi diye sormuştum doktora, öyle hemen olmaz istersen sonra yapalım kürtajı demişti.

Sizi umutsuzluğa sürüklemek istemem ama zayıftan kasıt ne acaba? Ne zaman gideceksin doktora?

günaydın arkadaşlar,
dün ikili test konuşmuşsunuz. bir şey soracaktım. farzedelim ki test sonucu riskli çıktı. o zaman çocuk özürlü olmasın diye herhangi bir tedbir alınıyomu yoksa sadece özürlü olma riski var denip bırakılıyomu????

Kızlar isterseniz facebook'da grubu gizli kurabiliriz hiçbir arkadaşınız o gruba üye olduğunuzu göremez ki

ahahah sende süpermişsin bnm fobimde balıklar ve kurbağalardır ne zmmn kabus görcek olsam ya bir balık sıçrar üstüme akvaryumdan yada kurbağa kovalar

Hamile çorabıda normal kilotlu çorap gibi düşün ama göbek kısmı bol lastiği baya yukarda göbeğini serbest bırakıor bebişini sıkıştırmıyor

Çok güzel fikrin doğuma yakın olursa hepimiz birbirimizin bebişlerini daha rahat görürüz hem.

Kızlar isterseniz facebook'da grubu gizli kurabiliriz hiçbir arkadaşınız o gruba üye olduğunuzu göremez ki

E burdan konuşuyoruz işte ne gerek var ki. Herkesin de facebook kullanmasi olasi degil zaten. ben kullanmıyorum misal. Diger topiklerde de facebooktan konusmaya basladilar ve kimse topike ugramaz olur oyle durumlarda. ben kurmayalim derim.

Bildiğim kadarı ile kürtaj alternatifi sunuluyor aileye
Allahım hepimizi korusun

E burdan konuşuyoruz işte ne gerek var ki. Herkesin de facebook kullanmasi olasi degil zaten. ben kullanmıyorum misal. Diger topiklerde de facebooktan konusmaya basladilar ve kimse topike ugramaz olur oyle durumlarda. ben kurmayalim derim.

Tamam yav kızmayın :) Sadece facebook'da üyeliği gözüksün istemeyenler olursa diye söyledim :)

Ben de böyle düşünüyorum

benim fikrimdir ama burası iyi gibi... face in burdan tek farkı fotograflarımızı görmüş olacağız.onu isteyen burdaki albümüne de koyabilir kanımca :44:
bide bi arkadaşın dediği gibi bölünmeler olur,buraya gelen olmaz vs.

kediii.. miiııııwwwwwww pek ürkerim bakışlrından, kabuslarımı süslemeye devam edecek demek ki

annadım MLSFB cim,alınası bişe şimdi olmasada bi kaç aya desene

Evet evet uğramıyorlarmış, bir ay erken olmalarına rağmen biz daha çok şey konuşmuşuz onlardan. 500 sayfa bile olmamışlar daha..

Kızlar ben hala düzenli beslenmeye geçemedim maalesef.
10. haftayı doldurduk ama süt ve meyve dışında faydalı yediğim bir şey yok
Bu iştahsızlık bırakmadı yakamı.

Acaba bi beslenme topiği açalım mı?
Hem yediklerimi,neler faydalı onları yazarız.
Bu şekilde belki heveslenir hepimiz başlarız artık düzenli beslenmeye:44:
Ne dersiniz ?

Beni ne zaman işten kovacaklar diye merak ediyorum :) Hamile kaldığımdan beri sabahtan akşama kadar burda yazıları takip ediyorum doğumlarla ilgili makaleleri vs inceliyorum :)))

Beni ne zaman işten kovacaklar diye merak ediyorum :) Hamile kaldığımdan beri sabahtan akşama kadar burda yazıları takip ediyorum doğumlarla ilgili makaleleri vs inceliyorum :)))

ben de aynı durumdayım. sürekli makale, video, forum. sanki iş yerinde değil de internet cafeye gelmiş gibiyim. iş haricinde herşeyi yapıyorum

Güzel olur bende normalde süt ve süt ürünleri yiyip içemiyorum midem bulanıyor ama hamile kaldıktan sonra mecburen günde bir dilim peynir ve bir bardak süt içmeye çalışıyorum ne kadar midem bulansada bir şekilde yemeye gayret gösteriyorum bildiklerimizi bu şekilde paylaşırsak belki bu sevmediğimiz şeylerin alternatifi vardır da onunla gideririz eksikleri

Allah ım saklasın.Zor konular.SAğlıklı bir gebelik gecirip saglıklı bebekler dünyaya getirelim inş.
Ama ben dün yeni doğum yapan biiryle görüştüm kardeşide ebe hemşireymiş. kesinlikle 3 lü test zamanınız gelince yaptırmayın demiş.illa ki birseyler cıkıyor anca can sıkıntısı oluyor demiş.Kararsız kaldım bende.Anneciğim doğurmak istiyorum aslında hiç bişey bilmeden,zırt pırt doktorlara gitmeden ama şu zamanda mümkünmü.Şİmdiden kalp atışlarını duyamıycam bişey oldu diye ölüyorum endişeden

o zaman bu testi yaptırmanın hiç anlamı yok. boşu boşuna hamilelik boyunca stres yaşamaktansa hiç yaptırmamak en doğrusu.

Öğrenmemek olur mu canım ya? İkilide risk olursa üçlü sonra da aminyosentez var. Engelli olacağı kesinleşirse de ben şahsen (büyük konuşmayım da) kürtajı düşünürüm ciddi ciddi.

Burdan konuşalım Esrantcım, ayrı topic açınca onların takibi de zor oluyor Burdan konuşalım beslenmeyi de..

ben de aynı durumdayım. sürekli makale, video, forum. sanki iş yerinde değil de internet cafeye gelmiş gibiyim. iş haricinde herşeyi yapıyorum

İŞleri çabuk çabuk bitirip yapışıyorum buraya ben de. Ya da sayfa açık kalıyor, mola vereceğim zaman bakıyorum hep buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…