2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok karışıyor canım burda.
Genelde gebelikle ilgili genel şeyleri konuşuyoruz ya burda
Onlar ayrı başlık olsun istedim.
Her zaman burdayız zaten,ara ara da orayı kontrol ederiz

ALLAHınızı seviorsanız beslenmekten bahsetmeyin nolur okurken bile kusuyorum lütfennn yalvarırırım 3. aydan sonra bahsedelim zaten şimdilik bebekler bizim depolardan besleniormuş 3. aydan sonr ayediklerimizden beslenecekmişş

o zaman bu testi yaptırmanın hiç anlamı yok. boşu boşuna hamilelik boyunca stres yaşamaktansa hiç yaptırmamak en doğrusu.

Benim başka bir topicten arkadaşım yaptırmamaya karar verdi yani amniyosentezde çok iyi bişi değil dedi en iyisi hiç stres yapmadan bu zamanı geçirmek dedi

Ama bende yaptırırım diye düşünüorum

E burdan konuşuyoruz işte ne gerek var ki. Herkesin de facebook kullanmasi olasi degil zaten. ben kullanmıyorum misal. Diger topiklerde de facebooktan konusmaya basladilar ve kimse topike ugramaz olur oyle durumlarda. ben kurmayalim derim.

bencede kurulmasın, benim çalıştığım şirkette yasak, giremem e akşamdan akşamada takip edemem, bölünürüz gibi geliyor.

Çok da güvenme bence 3. aya kadar senden besleniyr olana. Benim 2. ayımda yapılan testlerde bebegin benden beslenmeye basladigi ve beslenmemin de yeterli olmadigi goruldu cunku.

o zaman bu testi yaptırmanın hiç anlamı yok. boşu boşuna hamilelik boyunca stres yaşamaktansa hiç yaptırmamak en doğrusu.

kızlar şaka mı yapıyorsunuz?
herkes sağlıklı bebek ister ve kürtajla bebeğini aldırmayı düşünmez...kim ister allah aşkına.
eğer sonuçlar kötü çıkarsa amniosentez yaprıracaksınız, buda %99 kesinlik demek. o zaman en azından rahatsızlığı varsa ne olduğunu öğrenirsiniz, şartları ayarlarsınız...şu anda bilmediğiniz o kadar çok sendrom var ki, sizin değil, bebeğin hayatını komada sürdüreceği ... üstelik bu işlem 16. haftada yapılıyor, en erken 15 günde sonuç alınıyor, o bebek kürtajla alınmaz....doğum yaptırılır ki ben bunu yaşadım. o aşamada zaten karar size bırakılır, ama en azından hastalık hakkında bilinçli olursunuz. bence kestirip atmayın bu testleri böyle...

insanlar bu teste kürtaj olabilirlermi olamazlarmı ona göre karar vermeliler o halde. kürtaj yaptırmam diyen biri çocuğun riskli olduğunu öğrenince düşünsenize 6 ay boyunca nasıl bir hamilelik yaşayacağını. hiç bir şeyin heyecanı ve tadı kalmaz

Ya ben çok soru soruyorum yine kafama takıldı şimdi bebişler 3 aydan depodan besleniyorlarmış ya şu an yediklerimizle içtiklerimizle değil. Şimdi ben hamile olduğumu bilmediğim için yılbaşında falan bayağı alkol aldım onların şu an bebeğe bir zararı olurmu acaba?

illa ki doğum yapacaksak stres yapmanın alemi ne..
2 li tamam da 3 lüyü yaptırmayı düşünmüyorum ben.O zamanlar gelsin iyice arastırıp konuşuruz yine...

aslında evet, bu açıdan bakmamıştım. aldırmasan da şartlarını ona göre ayarlamak çok önemli ama insan o kadar soğukkanlı olabilirmi acaba??? benim ablamda riskli çıkmıştı ve amniyosentez yapılana kadar o kadar kötüydü ki hergün ağlıyordu. amniyonsentez sonucu sağlıklı çıktı çok şükür ve şimdi sağlıklı da bir bebeği var. ama onun stresini görünce insan hiç o stresi üzüntüyü yaşamayayım diyor

Çok da güvenme bence 3. aya kadar senden besleniyr olana. Benim 2. ayımda yapılan testlerde bebegin benden beslenmeye basladigi ve beslenmemin de yeterli olmadigi goruldu cunku.

Kendi dr umun bana söylediği şeyi aktardım o yüzden biraz içim rahat
Rahat olmasada elimden bişi gelmiyorki yiyemiorum yani en son dün mahallede birine gidip bişiler yedim mahalle apt heryere kustum oda 3 haftaki ilk yediğim şeydi düşün allah kimseye bnm yaşadığımı yaşatmasın bugün inşallah dr a gidicem dr um belkide serum bağlıyacak çünkü su bile içemiorum arada elma yiyorum onun susyu kadar su girior mideme

Hamile olduğunu öğrenmeden önce yapılan şeylerin bebeğe zararı olmazmış derler.
Sonuçta sağlıklı ki tutunmuş diye yazıyor.
Ama gene de dikkat et lazım 3 aya kalmadan..

Gerçekten çok zor bir durum canım.
Doktor ilaç falan verdi mi bulantı için?

biridrar testi yapılıyor canım, bu teste idrarda aseton +++pozitif cikarsa (3 artili pozitif) o zaman serum bagliyorlar. benim ++ (2 artili) pozitif cikmisti o yuzden gerek kalmamisti. ama doktorum 2 saatte bir mutlaka bisiler yiceksin dedi. benn de ogure bogure de olsa yedim, simdi gecti zaten bulantilaiim. insallah senin de seruma gerek kalmadan gecer bulantilarin. durumun gercekten cok zor Allah kolaylik versinsana ve bebegine.

ben normalde içki sigara hiç içmem ama yılbaşı gecesi içki içtim 3. denemizdi ve ilk 2 denemede tutturamadık diye bunalımdaydım amaann nasıl olsa çocuum olmuor dedim içtim

bunu dr uma söyledim bana dediği doğa kanunu gibi bişi hamile olduğunu öğrenmeden önceki dönemde vücudun bebeğini koruyor dedi birde ozmn daha kese bile oluşmamıştı diye rahatlattı ama ben beslenemiorum diye konuştuğumda bana ilk 3 ay ne yersen ye karışmıorum ama 3. aydan sonra tependeyim dedi ama her ne olursa olsun alkol yok çünkü çocukta sakatlığa neden olabilior dedi
neyse ben kullanmıorum dedim bidahada kullanmam herhalde

Ohhhh Şükür :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…