bedeb bu kadar pahalı fiyatlar.ben hasteneme sordum 125 tl dedi.önemli bir test gittiin hastanede yaptırmak daha önemli tabi de 400 500 çok fazla.
Ne güzeeellll hemşehriyiz bende KARŞIYAKALIYIM istanbulda yaşıyorum ama sülalem orda anne baba burda iş nedeniyle gelmişiz ama tatillerde geliorum
BUarada arkadaşımın eşide eylülde doğum yaptı izmirdeler sürekli irtibat halindeyiz ben ona ucuz buldum dr u doğumşöle diyince sen manyakmısın diyor bana inanamıyor
esma hangi test bu ben kaçırdım da :44:
Ben almışım 1.kg offff şimdiden kilo alırsam sonu gelmez bu işin.
hayırlara vesile olsunnnn. hanımlar rüyamda karnımdan balık çıkıyordu. baya baya fok balığı bıyıkları falanda vardı. kabuss görüyorum dedim. neyse şimdi rüya yorumlarına baktımda '' rüyasından karnından balık çıkan kadının kızı olacak'' diyordusizin bir yorumunuz varmı peki rüyama
ne güzel işte balık iyidir her zaman hadi hayırlısı canım
en kötü ihtimalle kısmet demekmiş balık. kocaman bi fok balığıydı
rüyan bence çok güzel.hayırlı bir evlat olacak senin minoş.ben de dün gece arkadaşlarım bana mum ve kolye veriyorlar gördüm.kolye kız evlat demekmiş.hayırlısı bakalım ne olursa olsun yeterki sağlıklı olsun
ben inanırım rüyalara. şanslı annelerin ilk çocukları kız olur derler hep. hayattaa anneye hep yardımcı olsun diye. ikimizde kız çocuk rüyası görmüşüz şans işte bakalım başka rüyasında gören varmı. böylede rüyaya yatmışız gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?