canım benim bildiğim kadarıyla 3lü teste sadece 2li testte sorun çıkarsa girmen gerekiyor. 2li test normal çıkınca 3lüye gerek kalmıyor.
canım senin düzenli gittiğin bi doktorun yok mu? Doktorunun seni çağırmış olması gerekiyor. İkili test 11. ve 14.haftalar arasında yapılır.
canım benim bildiğim kadarıyla 3lü teste sadece 2li testte sorun çıkarsa girmen gerekiyor. 2li test normal çıkınca 3lüye gerek kalmıyor.
canımdoktorum var en son 10.haftada gittim tekrar ne zaman gelicemi söylemedi sanırım unuttu bıraz yoğundu cunku bende sormayı unuttum.aradan 2 hafta gecti ama ben 2 hafta daha beklıcem cinsiyetı için ama gitmem gerekmı şimdiden bılmıyorumkı
canım
10-13 haftalarda iki test yapılması gerekiyor doktorunu ara istersen.
doktorum var en son 10.haftada gittim tekrar ne zaman gelicemi söylemedi sanırım unuttu bıraz yoğundu cunku bende sormayı unuttum.aradan 2 hafta gecti ama ben 2 hafta daha beklıcem cinsiyetı için ama gitmem gerekmı şimdiden bılmıyorumkı
bana sorarsan önce doktoruna telefon aç 12.haftanda olduğunu ve ikili test için ne zaman gitmen gerektiğini sor. Ona göre git canım.
10-13 değil de 11-14 diyelim...
bana sorarsan önce doktoruna telefon aç 12.haftanda olduğunu ve ikili test için ne zaman gitmen gerektiğini sor. Ona göre git canım.
doktorumun verdiği testlerde böyle yazıyor ben onun yalancısıyımyanlış mı ki vay vay
19-10-2009 17:47 Konu Sahibi : gnlcan #17
gonulll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gonulll
* Profil bilgileri
* Forumdaki Cevaplarım
* Özel Mesaj
* Add as Contact
gonulll isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) Allah'ım sana emanetiz..
Giriş tarihi
Apr 2009
benım dr nın de 4 boyutlu ultrasonu.muayne ucretı 50 lıra ozel yerıne gıdıyorum.11+4 de erkek oldugunu soylemıstı..
kızlar bu iletiyi başka bir topikten aldım,ne düşünüyorsunuz?
Anammm kızın mesajını koycam diye tüm bilgilerinide kopyalamışım.
olsun artık öğrenmiş olduk. 11+4'te söylemiş ama kesinlik belirtmemiş. inşallah sonradan yanılmışım demez doktoru. benim doktorumun da 4 boyutlu ultrasonu ama daha gerek kalmadı 4 boyuta. belki bu cumartesi kullanır onu.
Erkek bebekler biraz daha erken belli oluyormuş.
Eh anlarsın işte fazla parçadan(bamya)
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. kivim
3. MLSFB
4. liberty
5. samyeli26
6. oslemim35
7. EsRa_1905
8. ces1234
9. simenia35
10. dmlonr
Ne oldu kızlar,sessizliğe büründü topik
hepiniz kız istiyorsunuz anlaşılan sessizlik :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?