2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin düzenli gittiğin bi doktorun yok mu? Doktorunun seni çağırmış olması gerekiyor. İkili test 11. ve 14.haftalar arasında yapılır.

doktorum var en son 10.haftada gittim tekrar ne zaman gelicemi söylemedi sanırım unuttu bıraz yoğundu cunku bende sormayı unuttum.aradan 2 hafta gecti ama ben 2 hafta daha beklıcem cinsiyetı için ama gitmem gerekmı şimdiden bılmıyorumkı

2 li ve 3 lü testlerin hata oranın fazla olduğunu duymuştum.güvenebilecekmiyiz bilemiyorum.

canım benim bildiğim kadarıyla 3lü teste sadece 2li testte sorun çıkarsa girmen gerekiyor. 2li test normal çıkınca 3lüye gerek kalmıyor.

Evet canım verdiğin bilgi doğru,eğer 2.li test değerleri yüksek çıkarsa 3.lü test sonrada amniyosentez yapılıyor...

canım
10-13 haftalarda iki test yapılması gerekiyor doktorunu ara istersen.

bana sorarsan önce doktoruna telefon aç 12.haftanda olduğunu ve ikili test için ne zaman gitmen gerektiğini sor. Ona göre git canım.

doktorumun verdiği testlerde böyle yazıyor ben onun yalancısıyım yanlış mı ki vay vay

ikili testin diger adı "11-14 hafta testi diye geciyor ama belki senin doktorun 10-13 arası yapmayı uygun buluyodur beli olmaz. her yigidin yoogurt yiyisi farklı sonucta.

19-10-2009 17:47 Konu Sahibi : gnlcan #17
gonulll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gonulll

* Profil bilgileri
* Forumdaki Cevaplarım
* Özel Mesaj
* Add as Contact

gonulll isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline) Allah'ım sana emanetiz..

Giriş tarihi
Apr 2009

benım dr nın de 4 boyutlu ultrasonu.muayne ucretı 50 lıra ozel yerıne gıdıyorum.11+4 de erkek oldugunu soylemıstı..

kızlar bu iletiyi başka bir topikten aldım,ne düşünüyorsunuz?

Anammm kızın mesajını koycam diye tüm bilgilerinide kopyalamışım.

Son düzenleme:
Anammm kızın mesajını koycam diye tüm bilgilerinide kopyalamışım.

olsun artık öğrenmiş olduk. 11+4'te söylemiş ama kesinlik belirtmemiş. inşallah sonradan yanılmışım demez doktoru. benim doktorumun da 4 boyutlu ultrasonu ama daha gerek kalmadı 4 boyuta. belki bu cumartesi kullanır onu.

Erkek bebekler biraz daha erken belli oluyormuş.
Eh anlarsın işte fazla parçadan(bamya)

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. kivim
3. MLSFB
4. liberty
5. samyeli26
6. oslemim35
7. EsRa_1905
8. ces1234
9. simenia35
10. dmlonr

Ne oldu kızlar,sessizliğe büründü topik
hepiniz kız istiyorsunuz anlaşılan sessizlik
:26:

kızlar merhaba, ben ilacımı bıraktım dünden beri bomba gibiyim. aman maşallah diyelim, izmirde havalarda çok güzel. yeniden doğmuş gibiyim...

Valla hic ustume alınmadım, ben çenem düşmüş gibi konuşup durdum, azıcık da konuşmayanlar anlatsın bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…