2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu gün baya konuşacak konumuz var.
Peki 2.li test fiyatlarını bilen varmı?
Ben 300-500 arası okudum diğer topiklerde
sizlerin fikri varmı?

sizlerin fikri varmı?

ssk dan yaptırılıyorsa o kadar yoktur bence...senin söylemiş olduğun özel sanırım.
120-150 civarı biliyorum ama öyleyse de yapılacak bir şey yok ödeyecez

Ayyy ben ne çok şey merak ediyorum.
Ben bu 3d ve 4d görüntüyüde merak ediyorum
acaba benim gittiğim hastanede varmı?
Yoksa ben başka bir yerden araştırayım

cahilliğimi maruz görün 2li test ne oluyo:)

ultrasonda bebege yandan bakıldıgında ensesinin altında siyah bir bölge görünüyor, onun kalinligi olculuyor ve senden alınan kandaki bir deger de bakılıyor. bu da ikili test oluyoooor.
Allah korusun ama bildigim kadariya mongolizz ya da otizm teşhisi icindi.

Son düzenleme:
sizlerin fikri varmı?

o kadar değilmiş canım.Geçen gün burda konuşmuştuk benim ssk olmadığı için biz cepten ödüyoruz bikaç arkadaş hastaneler arasında çok fiyat farkı olduğunu söyledi bende biraz araştırdım ssk olmadığı halde özel hastaneden 230 lira fiyat aldım ben. Ultrasonla beraber dedi.sizler daha az ödersiniz.Bence gittiğiniz hastane çok fiyat verirse başka yerde yaptırın çünkü epey fark ediyor..

hımm anladım tşkler.keşke öğrenmeseydim:) şimdi 2 hafta nasıl beklıcem ben

Evet haklısın önce hastaneye sorayım çok fazla fiyat verirse
başka hastanelerede sorarım...

cahilliğimi maruz görün 2li test ne oluyo:)

down sendromunda anne kanında,serbest b-hcg değerleri normalin iki katı yüksek iken papp-a değerleri normalin 2,5 da biri(%40)ı kadardır.ikili test olarak anılan işlemde her iki biyo kimyasal değer bilgisayar programında değerlendirilir ve ortaya bir risk oranı çıkar.risk oranının 1/250'nin üzerinde olması down sendromu açısından ileri tetkik gerektiri.

(bilimsel açıklayayım dedim)
benim doktorumun verdiği testler sayfasında böyle yazıyor canım.açıklamaıs böyle

amma stresli işmiş bu yaa.hamile kalmakla bitmiyomuş demekki.o kadar sabırsızım ki biran önce doğsa da ısırsam yanaklarını

güzel anlatım olmuş sagol.

canım benim bildiğim kadarıyla 3lü teste sadece 2li testte sorun çıkarsa girmen gerekiyor. 2li test normal çıkınca 3lüye gerek kalmıyor.

garanti olsun diye 3'lüye de girmek isteyebilirsin. bunların bir zararı yok zaten. ama dedigin gibi risk oranları dahilinde 3lüye gerek kalmayabiliyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…