2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba, ben ilacımı bıraktım dünden beri bomba gibiyim.:nazar: aman maşallah diyelim, izmirde havalarda çok güzel. yeniden doğmuş gibiyim...:69:

İnşallah bir daha problem yaşamazsın gebeligindeeee. İzmirde havaların maşşallahı var gerçekten, herkes izmire gelsiiiiin,

2 li test benim sürekli gittiğim hastanede sgk lı 300 ama başka bi gastanede 90 sanırım başka hastanede yaptırıcam :)

eşimde ve bende talasemi taşıyıcılığı var bebişimizde hastalık riski var ve kesn sonuç almamız lazım erkenden. amniosentezden erken yapılan bi işlem bu. kordon villüs biopsisi (cvs)

Anladım inşallah bebeğinizde yoktur. Geçmş olsun eşinle sana da.

Herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum malum mesaim bitti.

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. kivim
3. MLSFB
4. liberty
5. samyeli26
6. oslemim35
7. EsRa_1905
8. ces1234
9. simenia35
10. dmlonr

Ne oldu kızlar,sessizliğe büründü topik
hepiniz kız istiyorsunuz anlaşılan sessizlik
:26:

geeçmişi okuordum

kızlar ikili için hamileliği bnden biraz ilerde burdan tanıştığım bir arkadaşım araştırma yapıor fiyatlar okadar farklıki anlatamam bizim bulduğumuz en ucuz yer 130 tl ile ümraniyede ümran tıp merkezi diye bir yer

geeçmişi okuordum

kızlar ikili için hamileliği bnden biraz ilerde burdan tanıştığım bir arkadaşım araştırma yapıor fiyatlar okadar farklıki anlatamam bizim bulduğumuz en ucuz yer 130 tl ile ümraniyede ümran tıp merkezi diye bir yer

pahalıymış yaaa...ben niye o kadar ucuz diye hatırlıyorum :nazar: mecbur walla kızlar çok önemli...

sen nerdesin ve nerde aldın fiyatları bnm hastanem yapmıormuş ama başka şubesi 300 e yapıormuş:53:

canım ben yaklaşık 6-7 ay öncesinden aklımda kalan fiyatlar vardı onu söylüyorum ama, bana bu fiyatlar abartı gibi geldi...bi amniosentez bile devlet hastanesinde karşılandığına göre, bilemiyorum yani... bence iyi araştırın derim labaratuarda çok öenmli bu testte...

canım ben yaklaşık 6-7 ay öncesinden aklımda kalan fiyatlar vardı onu söylüyorum ama, bana bu fiyatlar abartı gibi geldi...bi amniosentez bile devlet hastanesinde karşılandığına göre, bilemiyorum yani... bence iyi araştırın derim labaratuarda çok öenmli bu testte...

forumda okuğum fiyatlar var 400 600 gibi düşün yani birde şehir farkıda olabilir istanbulda bi sürü yer pahalı ben devletle uğraşmak istemiorum bu arada bahsettiğim arkadaşım bir kaç devlet hastanesinden eli boş döndü şimdi araya tanıdık koyarak şişli etfale gidecek ama ne yaptı bilmiorum ben illa anadolu yakasında olsun istiorum tek derdim eve yakın olması hani taxiyle gidip gelebileyim rahat diye çünkü çok halsizim otobüse binersem otobüsün ortasına kusabilirm

forumda okuğum fiyatlar var 400 600 gibi düşün yani birde şehir farkıda olabilir istanbulda bi sürü yer pahalı ben devletle uğraşmak istemiorum bu arada bahsettiğim arkadaşım bir kaç devlet hastanesinden eli boş döndü şimdi araya tanıdık koyarak şişli etfale gidecek ama ne yaptı bilmiorum ben illa anadolu yakasında olsun istiorum tek derdim eve yakın olması hani taxiyle gidip gelebileyim rahat diye çünkü çok halsizim otobüse binersem otobüsün ortasına kusabilirm

doğru söylüyosun canım ya, ben tahlillerimi bile özelde yaptırdım sigortam olmasına ragmen dünyanın parası tuttu...bu arad izmirdeyim ben. fiyat mutlaka değişiyordur. doktor ücretleri bile yarı yarıya burda...

bedeb bu kadar pahalı fiyatlar.ben hasteneme sordum 125 tl dedi.önemli bir test gittiin hastanede yaptırmak daha önemli tabi de 400 500 çok fazla.

doğru söylüyosun canım ya, ben tahlillerimi bile özelde yaptırdım sigortam olmasına ragmen dünyanın parası tuttu...bu arad izmirdeyim ben. fiyat mutlaka değişiyordur. doktor ücretleri bile yarı yarıya burda...

Ne güzeeellll hemşehriyiz bende KARŞIYAKALIYIM istanbulda yaşıyorum ama sülalem orda anne baba burda iş nedeniyle gelmişiz ama tatillerde geliorum

BUarada arkadaşımın eşide eylülde doğum yaptı izmirdeler sürekli irtibat halindeyiz ben ona ucuz buldum dr u doğumşöle diyince sen manyakmısın diyor bana inanamıyor:1:

bedeb bu kadar pahalı fiyatlar.ben hasteneme sordum 125 tl dedi.önemli bir test gittiin hastanede yaptırmak daha önemli tabi de 400 500 çok fazla.

benim hastanem 300 diorya mecbur başka yer arıyorum işte bnde gerçi daha bir kaç haftam var ama ozmn iki ayağım bi pabuca girmesin diye araştırıyorum

sizin hastaneniz neresi?

Back