Bence süper kıdem, hepimize öncü oluyorsun işte:)
ilk haberi senden alıcaz desene.allah hayırlı etsin şimdiden.
1 eylülde de doğum haberini alınca mısır patlağı gibi herkes sırayla ay ne güzel
merhaba şuan işte oldugum için gözüm saatte mesai bitse diyorum dün doktora gittik iyiymiş nar çiçegim ayım kaçında oluyor 12.haftan
Allahın isi, belki den kalirim en sona dogum sirasi olarak, hepimizinki saglikla gelsinde.
Ama misir patlagi benzetmesine bayildim yani, soylemeden gecemeyecegim
merhaba kızlar bugün yine gittim sskya bu kez erkek dr.a gittim dünkü yaşadığımı yaşamadan ultrasona soktu sıkıntın varmı falan diye sordu ilgilendi yani dünkü kadın kovmaktan beter etti resmen varmı öyle saçmalık özel dr.um izinde diye başka dr.lara gözükemicekmiyim git dedi bekle dr.unu dedi kadın bana nasıl sinir oldum neyse dr. idrara sıkışık gel bida dedi ultrason 1hafta kadar küçük gösterebiliyormuş kalp atışları normal dedi sorun yok gözüküyor dedi sata göre çok küçük olduğu için kaasına göre sat ayarladı dr.16 aralık dedi çok komik değilmi aslında 23kasım satım bu arada bu cinsiyet belirleme testinin açıklamasıda polikistik overlerde kesin sonuç vermez diyor bende pkoluyum biz sürprizciyiz sanırım alternatifimiz yok malesef :90:
Canım sen bir git belki doktorunu beğenirsin ben kızımı götürüyordum oraya bir kezde acil kendim için gitmem gerekti aradım "Ben acile geliyorum 15.dakika sonra orada olurum doktorunuz varmı dedim" gelin doktor var dediler.Gittim bekle,bekle kimse yok ağrıdan kıvranıyorum sürünüyorum eee hani doktor acil ameliyata girdi Yuhhhh koca hastanede tek doktormu var ölsek orda başını çevirip bakan yok.
Tecih edilme nedeni hastane doktorlarının geneli bayan. o yüzden tercih edilen bir hastane...
Noldu ki herkes sustu aynı anda? kilo aldınız mı diye sorulmuş daha önceden. ben evdeki tartıda kilo almıyorum ama doktorun tartısına gore kilo alıyorum nasıl iş bu boyle sizce
Ayy kislaar yaa nasi heyecan oldum cinsiyet muhabbetleri de konusulmaya baslayincaa..benim daha erken demi ya 18subatta gidecegiz ama ögrenemeyiz o zamana demi fikri olan var mi?
Noldu ki herkes sustu aynı anda? kilo aldınız mı diye sorulmuş daha önceden. ben evdeki tartıda kilo almıyorum ama doktorun tartısına gore kilo alıyorum nasıl iş bu boyle sizce
Ayy kislaar yaa nasi heyecan oldum cinsiyet muhabbetleri de konusulmaya baslayincaa..benim daha erken demi ya 18subatta gidecegiz ama ögrenemeyiz o zamana demi fikri olan var mi?
Hep aynı saatte tartılmalısın, sabah aç karna ve WC sonrası. Doktora gittiğinde bu kriterler tutmuyodur, farklı çıkıyodur. Hem zaten aynı gün içinde bile kilo o kadar çok oynuyor ki...
ben kilo almadım ama benden öne giden bi göbişim var anlamadım
eşim kilo aldın diyor.ben o gaz diyorum
hıhı tabi diyor ya ama tartı aynı
Erken canım bence en erken 13.haftada öğrenilir gibi geliyor.
bende hamıle kaldığımda 65 kıloydum 12. haftaya girdik bugün hala 65im ama göbek şişti:) cinsiyeti ne zaman belli olur yaa cok merak edıyorum
sormayın sabah kaltığımda neredeyse icine kaçık duran alt karnım akşam oldu mu 2 metre öteden gidiyor. Gerçekten de gaz problemi inanılmaz, sıkıntı da veriyor insana. Çalışıyorsan hele gün boyu rahat olmadığın için akşama kadar daha da bir fena şişiyor insan.
bu doktorlar da botla kotla tartıyolar insanı, moraller sıfır oluyo. neyse şimdilik kilo almada, (şu anki kilomdan dolayı) doktorumun koydugu bir sınır ok. rahatım, yiyorum bol bol bebgim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?