2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bugün yine gittim sskya bu kez erkek dr.a gittim dünkü yaşadığımı yaşamadan ultrasona soktu sıkıntın varmı falan diye sordu ilgilendi yani dünkü kadın kovmaktan beter etti resmen varmı öyle saçmalık özel dr.um izinde diye başka dr.lara gözükemicekmiyim git dedi bekle dr.unu dedi kadın bana nasıl sinir oldum neyse dr. idrara sıkışık gel bida dedi ultrason 1hafta kadar küçük gösterebiliyormuş kalp atışları normal dedi sorun yok gözüküyor dedi sata göre çok küçük olduğu için kaasına göre sat ayarladı dr. 16 aralık dedi çok komik değilmi aslında 23kasım satım bu arada bu cinsiyet belirleme testinin açıklamasıda polikistik overlerde kesin sonuç vermez diyor bende pkoluyum biz sürprizciyiz sanırım alternatifimiz yok malesef :90:

Bence süper kıdem, hepimize öncü oluyorsun işte:)

ilk haberi senden alıcaz desene.allah hayırlı etsin şimdiden.

1 eylülde de doğum haberini alınca mısır patlağı gibi herkes sırayla ay ne güzel

Allahın isi, belki den kalirim en sona dogum sirasi olarak, hepimizinki saglikla gelsinde.
Ama misir patlagi benzetmesine bayildim yani, soylemeden gecemeyecegim

Allahın isi, belki den kalirim en sona dogum sirasi olarak, hepimizinki saglikla gelsinde.
Ama misir patlagi benzetmesine bayildim yani, soylemeden gecemeyecegim

canım beklersin tam kıvamına gelince 1 tane patlar ondan sonra gerisi gelir işte....

allahım sağlık versin minoşlarımıza

geçmiş olsun tatlım özel hastanelerde bunun sıkıntısını çok yaşadım ben.. doktorunuz bilgi versin biz veremiyoruz diyolar.. doktorunda kaprisli bişeyse eyvah yani..

evet benim tercihim de bayan doktor. bende polikistik over vardı çocuk olmuyordu tedaviyle hamile kaldım ve tedavi için erkek doktora gitmiştim. normalde doktorumdan çok memnundum. ama erkek olmasından dolayı çekiniyodum. o nedenle doğumu bayan doktor yapsın istiyorum.

Noldu ki herkes sustu aynı anda? kilo aldınız mı diye sorulmuş daha önceden. ben evdeki tartıda kilo almıyorum ama doktorun tartısına gore kilo alıyorum nasıl iş bu boyle sizce

Ayy kislaar yaa nasi heyecan oldum cinsiyet muhabbetleri de konusulmaya baslayincaa..benim daha erken demi ya 18subatta gidecegiz ama ögrenemeyiz o zamana demi fikri olan var mi?

Noldu ki herkes sustu aynı anda? kilo aldınız mı diye sorulmuş daha önceden. ben evdeki tartıda kilo almıyorum ama doktorun tartısına gore kilo alıyorum nasıl iş bu boyle sizce

Ben almışım 1.kg offff şimdiden kilo alırsam sonu gelmez bu işin.

Ayy kislaar yaa nasi heyecan oldum cinsiyet muhabbetleri de konusulmaya baslayincaa..benim daha erken demi ya 18subatta gidecegiz ama ögrenemeyiz o zamana demi fikri olan var mi?

erken daha heralde maalesef senin öğrenmen için. Ama belli de olmaz doktoruna bir danışırsın olmadı.

Hep aynı saatte tartılmalısın, sabah aç karna ve WC sonrası. Doktora gittiğinde bu kriterler tutmuyodur, farklı çıkıyodur. Hem zaten aynı gün içinde bile kilo o kadar çok oynuyor ki...

ben kilo almadım ama benden öne giden bi göbişim var anlamadım

eşim kilo aldın diyor.ben o gaz diyorum

hıhı tabi diyor ya ama tartı aynı

biraz erken olur herhalde canım senin için. Genelde 14-16.haftadan sonra kesin sonuç alınıyormuş ama 11-12.haftada da öğrenenler duyuyoruz. Özellikle erkek bebişler biraz daha erken öğreniliyormuş. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşalllah..

Hep aynı saatte tartılmalısın, sabah aç karna ve WC sonrası. Doktora gittiğinde bu kriterler tutmuyodur, farklı çıkıyodur. Hem zaten aynı gün içinde bile kilo o kadar çok oynuyor ki...

ben kilo almadım ama benden öne giden bi göbişim var anlamadım

eşim kilo aldın diyor.ben o gaz diyorum

hıhı tabi diyor ya ama tartı aynı

sormayın sabah kaltığımda neredeyse icine kaçık duran alt karnım akşam oldu mu 2 metre öteden gidiyor. Gerçekten de gaz problemi inanılmaz, sıkıntı da veriyor insana. Çalışıyorsan hele gün boyu rahat olmadığın için akşama kadar daha da bir fena şişiyor insan.

bu doktorlar da botla kotla tartıyolar insanı, moraller sıfır oluyo. neyse şimdilik kilo almada, (şu anki kilomdan dolayı) doktorumun koydugu bir sınır ok. rahatım, yiyorum bol bol bebgim icin.

bende hamıle kaldığımda 65 kıloydum 12. haftaya girdik bugün hala 65im ama göbek şişti:) cinsiyeti ne zaman belli olur yaa cok merak edıyorum

bende hamıle kaldığımda 65 kıloydum 12. haftaya girdik bugün hala 65im ama göbek şişti:) cinsiyeti ne zaman belli olur yaa cok merak edıyorum

Maaşallah 12.hafta sen baya öndesin çok kalmamış 2.li test ne zaman senin tekrar ne zaman
doktora gidilecek.

ben de dr da daha kilolu çıkıyorum.kendi tartıma güveniyorum çünkü kilo aldırmıyor(bozuldu mu ne)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…