2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi alşamlar kızlar

benim midem çok kötü sanki midemin üstünde taş gibi bişey var ekşimede yapıyor çok afedersiniz birde kabız oldum kayısı suyu içip duruyorum. bugünkü o kötü haberde beni çok üzdü kendimi iyi hissetmiyorum.

Geçmiş olsun canım,umarım çabucak atlatırsın problemlerini
Bugünkü habere ben de çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin..

Aman da aman maşallah maşallahDarısı bizim başımıza
Ben senin tickerindaki bebek arabası modelini çok beğeniyorum,hayalimdeki bebek arabası

sağol canım darısı başınıza inşallah bu arada o bebek arabasından var gerçekten ama fiyatı çook pahalı hatta en pahalı bebek arabası :))

Merhaba, ben de demir hapı kullanıyorum 11.haftamdan beri, aç karnına almam gerekiyor maalesef.. Ve bugün beklenen son istifra ettim

Genelde 1 saat öncesi iç ve tekrar yat, yoksa hep istifra edersin canım

Maşallah

Bu arada Temmuz annelerinden geliyorum. Birden birkaç hafta öncesine gittim. Yakında cinsiyetlerinizde belli olur hayırlısı ile. Rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

ay ay ay yerim ben bu bebişi allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah. Maşallah canım içimden kız geçti valla

amin canımm cümlemizinki sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü olsun inşallah. Valla bizde hep kızım diye seviyoruz erkekse fena bozuluyodur bize Saglıklı olsun da farketmez tabi ama gönlümüzden prenses geçiyor bakalım

bende 12 şubatta gidecem benimkide bu kadar olu dimi o zaman

olur tabi bak görüceksin sende kocaman olucak..Biz yarın 10.haftaya giriyoruz ona göre hesapla sende:)

Ciddi misin
Ama sen çok zayıftın,e hemencik belli olmuştur tabii

sorma herhalde zayıfım diye bu kadar belirgin oldu. Artık dısarıda tanımadığım insanlar bile kaç aylık diye soruyor, utana sıkıla 3.aya girdik diyorum. Hiçbir pantolonum olmuyo geçen gün ilk kez hamile kıyafeti satan bi yerden hamile taytı ve tshirtü aldım

Harika bence,doya doya tadını çıkar canım
Yavaş yavaş göbek topiği de açsak mı ki?
Ben çok merak ediyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…