iyi alşamlar kızlar
benim midem çok kötü sanki midemin üstünde taş gibi bişey var ekşimede yapıyor çok afedersiniz birde kabız oldum kayısı suyu içip duruyorum. bugünkü o kötü haberde beni çok üzdü kendimi iyi hissetmiyorum.
Aman da aman maşallah maşallahDarısı bizim başımıza
Ben senin tickerindaki bebek arabası modelini çok beğeniyorum,hayalimdeki bebek arabası
Geçmiş olsun canım,umarım çabucak atlatırsın problemlerini
Bugünkü habere ben de çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin..
günaydın hanımlar. dün sağlık ocağında tahlil sonuçlarımı aldım. herşey çokk güzel dedi doktor. ne olur olmaz diye demir hapı verdi. duofer kapsül verdi sağlık ocağındaki ebe. aç karnına kullanmam gerekiyormuş. dün sabah aldım aradan 1 saaat geçti ve kustumilacı çıkardım. bu ilaçtan kullanan varmı aranızda. ilacı içtikten sonra çokmu aç kaldımda öyle oldu acaba. yoksa yaramadımı bana
ay ay ay yerim ben bu bebişi allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah. Maşallah canım içimden kız geçti valla
bende 12 şubatta gidecem benimkide bu kadar olu dimi o zaman
maşalah kırbir kere çok Allahım tamamına erdirsin
Aman aman maaşallahhhhh
Daha şimdiden böyleyse ayy demek ki ben 11'de gittiğimde
kocaman olacak benim kuzummmm
yaa gördünmü teyzesi seninki daha da kocaman olucak o zaman
göbüşü bile çıkmış benim meleğimin babasına çekmiş
Yesin onu teyzesi
Öyle deme tatlım,şurda birkaç ay sonra anne de göbekli olacak
Ay maşallah gerçekten ,koca bebek olmuş annesi
Annesi göbeklendi bile
Ciddi misin
Ama sen çok zayıftın,e hemencik belli olmuştur tabii
sorma herhalde zayıfım diye bu kadar belirgin oldu. Artık dısarıda tanımadığım insanlar bile kaç aylık diye soruyor, utana sıkıla 3.aya girdik diyorum. Hiçbir pantolonum olmuyo geçen gün ilk kez hamile kıyafeti satan bi yerden hamile taytı ve tshirtü aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?