benim SAT 21 Aralık canım. 17 Ocakta adet olmam gereken regl tarihimdi. ama bizde kese görünmüyo maalesef. doktor düşürmeyi bekle dedi
o nedenle yarın başka doktora daha gidicez bakalım. keşke bir mucize olsada geç çatlama olmuş olsa bende de :26:
adetin kaç gün gecikince doktora gittin canım? hemen keseyi gördüler mi?
iyi bir doktora güveneceksin, bu işle başka türlü mücadele edemezsin..doktorundan emin olacaksın öncelikle..
sen vajinal muayeneye karşı olabilirsin ama bebeğin için eğer bir sakınca yok diyorlarsa sende muayene olmayarak böyle bekleme süreni uzatırsın.. 5 dakika sürmüyor, ölçülerini rahat rahat alıyorlar, kalbini dinliyorsun herşey güzel güzel işliyor, zaten doktorun gözü ekranda bakmıyorlar bile..
belki bebişinde bendeki gibi bir durum oluştu, regl ye göre ölçtünüz ama yumurta geç döllendi..
içini ferah tut, ne olursa olsun allahtan herşey..
ben çubuk testlerden yaptım, reglim 1 hafta geçmişti.. silik 2 çizgi çıktı, büyüklerim bana hemen gitme biraz bekle dediler, bir haftada onların hatırı için bekledim..sonra gittim doktor hamileliğimi ultrasonla bakarak onayladı.
çok eminim 28 aralıkta hamile kaldığıma ondan mı acaba buna göre 1 ay 4 günlük oluyor.
bak ben sana bir öneride bulunim bence güsel bir hastaneye git düzgün bir kadın doğum dr undan randevu al sonra sakin sakin vajinal muayene yaptır göreceksin hiç bişiy yyok ben yaparken eşim yanımdaydı düşün :) bu stres sana hiç iyi deil lütfen bunu yapma ben 6 haftadayken çok stresliydim aile sorunları yüzünden 6 gün kanamam oldu lütfen sakin ol
evet bencede Allahtan herşey veren Allah olmadı nasibinse gene verecek ama şuda bir gerçek eğer bir sorun varsa en erken zamanda halledilmeli beklemek gelecekteki gebelikler için büyük tehlike sonuçta herkes yaşıor bunları önemli olan gelen nasibin hayırlı olması
canım nerden baktı sana keseyi görmek için?alttanmı yoksa karındanmı
içini ferah tut, ne olursa olsun allahtan herşey..
ben çubuk testlerden yaptım, reglim 1 hafta geçmişti.. silik 2 çizgi çıktı, büyüklerim bana hemen gitme biraz bekle dediler, bir haftada onların hatırı için bekledim..sonra gittim doktor hamileliğimi ultrasonla bakarak onayladı.
çok eminim 28 aralıkta hamile kaldığıma ondan mı acaba buna göre 1 ay 4 günlük oluyor.
güzelim panik yapma lütfen..sen 28 aralıkta ilişkiye girmiş olabilirsin ama bu o gün hamile kaldığını göstermez.
benim normalde sat 16 kasımdı ama kan tahlili, dr kontrolleri ve ölçümler geç döllenme olduğunu gösterdi ve doktorum yeniden sat ayarladı ve buna göre 29 kasım esas alındı.. düşün arada 13 gün var ve maşallah bebeğim çok sağlıklı gelişiyor.
şimdi ilk benim satıma göre hesaplasaydık ve senin gibi eminim deseydim bebeğimin gelişimi nerdeyse 2 hafta geriden geliyor diye çok üzülüyor olacaktım.
bence bir sonraki kontrolde vajinal ultrasona karşı çıkma, düşündüğün gibi zarar verecek şekilde değil 3-4 cm girerek yapıyor hatta benim doktorum çatala bile almıyor normal muayene yatağında tek bacağımı büktürerek yapabiliyor bu işi.
unutma uzman olan onlar ve emin ol bizim kadar bebeklerimize özen gösteriyorlar.
güzelim panik yapma lütfen..sen 28 aralıkta ilişkiye girmiş olabilirsin ama bu o gün hamile kaldığını göstermez.
benim normalde sat 16 kasımdı ama kan tahlili, dr kontrolleri ve ölçümler geç döllenme olduğunu gösterdi ve doktorum yeniden sat ayarladı ve buna göre 29 kasım esas alındı.. düşün arada 13 gün var ve maşallah bebeğim çok sağlıklı gelişiyor.
şimdi ilk benim satıma göre hesaplasaydık ve senin gibi eminim deseydim bebeğimin gelişimi nerdeyse 2 hafta geriden geliyor diye çok üzülüyor olacaktım.
bence bir sonraki kontrolde vajinal ultrasona karşı çıkma, düşündüğün gibi zarar verecek şekilde değil 3-4 cm girerek yapıyor hatta benim doktorum çatala bile almıyor normal muayene yatağında tek bacağımı büktürerek yapabiliyor bu işi.
unutma uzman olan onlar ve emin ol bizim kadar bebeklerimize özen gösteriyorlar.
ya çıldıracam ya hala kalp atışını göremiyorum diyor.küçük diyor.vajinal bakalım görürüz diyor ben anlamadım hiç bir şey.vajinal yaptırmadım ruhsal bunalımdayım .kızlar ne olur yardım edin napim ben
canımkuzuum vaginal ultrason bende yaptırdımmm..
bazılarının geç duyuluyor panik stres yapma hemen bebişe yazık..
başka dr dene bide.. bidahaki randevunu ne zamana verdi??
canımkuzuum vaginal ultrason bende yaptırdımmm..
bazılarının geç duyuluyor panik stres yapma hemen bebişe yazık..
başka dr dene bide.. bidahaki randevunu ne zamana verdi??
canım
1 hafta sonraya.yarın başka dr.gidecem
git canım için rahat etsin ama sakin ol sen kendini sıkma duyacaksınn inanıyorum ben
inşallah canım ya....allahın izniyle....allahım yardım etsin.....
ya çıldıracam ya hala kalp atışını göremiyorum diyor.küçük diyor.vajinal bakalım görürüz diyor ben anlamadım hiç bir şey.vajinal yaptırmadım ruhsal bunalımdayım .kızlar ne olur yardım edin napim ben
yarına randevu aldım canım, doppler ultrason ile bakacaklar bakalım. hayırlısı, ne olduğunu öğreneceğiz... dış gebelik mi, kimyasal gebelikmi? bu arada siz geç döllenmeden bahsetmişsiniz. kan değerleri onda da normal mi yükseliyor, yoksa az da yükseldiği olur mu? siz bahsedince acaba dedim olabilir mi bende de:26: çünkü kan değerim hiç düşmedi daha, az az yükseliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?