2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

içini ferah tut, ne olursa olsun allahtan herşey..
ben çubuk testlerden yaptım, reglim 1 hafta geçmişti.. silik 2 çizgi çıktı, büyüklerim bana hemen gitme biraz bekle dediler, bir haftada onların hatırı için bekledim..sonra gittim doktor hamileliğimi ultrasonla bakarak onayladı.

çok eminim 28 aralıkta hamile kaldığıma ondan mı acaba buna göre 1 ay 4 günlük oluyor.

evet bencede Allahtan herşey veren Allah olmadı nasibinse gene verecek ama şuda bir gerçek eğer bir sorun varsa en erken zamanda halledilmeli beklemek gelecekteki gebelikler için büyük tehlike sonuçta herkes yaşıor bunları önemli olan gelen nasibin hayırlı olması

çok eminim 28 aralıkta hamile kaldığıma ondan mı acaba buna göre 1 ay 4 günlük oluyor.

onu en güzel doktor hesaplar, sana diyorumya benim hiçbirseyim benim dediğim gibi tutmadı.. ben denediğimiz tarihleri de doktora verdim, hangisinde tutmuştur diye doktor spermin 2 gün daha aktif olabildiğini söylemişti.. onda bile şaşma oldu..
kafanı hiç bulandırma, iyi bir doktora git..

cuma günü başka dr gidecem inşallah inşallah bu sefer olur dua edin lütfen

orası öyle tabi, ben ileri vadeye kadar beklemekten yana değilim zaten. kısa vadede sakin sakin çözüm bulunmasından yanayım..

canım nerden baktı sana keseyi görmek için?alttanmı yoksa karındanmı

alttan baktı canım...

bende çubuk testle yaptım canım, regl 4 gün geçince, sonrada dr a gittim... benmde silik çıkmıştı...
ama alttan muayenede görünmedi maalesef:26:

güzelim panik yapma lütfen..sen 28 aralıkta ilişkiye girmiş olabilirsin ama bu o gün hamile kaldığını göstermez.
benim normalde sat 16 kasımdı ama kan tahlili, dr kontrolleri ve ölçümler geç döllenme olduğunu gösterdi ve doktorum yeniden sat ayarladı ve buna göre 29 kasım esas alındı.. düşün arada 13 gün var ve maşallah bebeğim çok sağlıklı gelişiyor.
şimdi ilk benim satıma göre hesaplasaydık ve senin gibi eminim deseydim bebeğimin gelişimi nerdeyse 2 hafta geriden geliyor diye çok üzülüyor olacaktım.
bence bir sonraki kontrolde vajinal ultrasona karşı çıkma, düşündüğün gibi zarar verecek şekilde değil 3-4 cm girerek yapıyor hatta benim doktorum çatala bile almıyor normal muayene yatağında tek bacağımı büktürerek yapabiliyor bu işi.
unutma uzman olan onlar ve emin ol bizim kadar bebeklerimize özen gösteriyorlar.

canım teşeşkür ederim.stres tavan yaptı.
yarın saat 16.00 başka dr.gidecem eğer vajinal derse yaptıracam sanırım
hayırlısı ne diyim.

canım teşeşkür ederim.stres tavan yaptı.
yarın saat 16.00 başka dr.gidecem eğer vajinal derse yaptıracam sanırım
hayırlısı ne diyim.

kuzuum vaginal ultrason bende yaptırdımmm..
bazılarının geç duyuluyor panik stres yapma hemen bebişe yazık..
başka dr dene bide.. bidahaki randevunu ne zamana verdi??

bencede sana katılıyorum vajinal ultrason zaralı olsa beni drm de aala bakmazdı 7 haftalık hamileyim 4 kez vajinal muayne oldum korkmayın ve dr niz gerek duyuyorsa lütfen güvenin herşey bebişler için

Karından ultrasonda 8.haftada duyanlar var kalp atışını,bozma moralini şimdiden
Keşke baktırsaydın vajinal böyle daha çok dert olmuş içine..

Selam,
Yarına aldığın randevuyu iyi olmuş.Kan değerin kaçta şuan?
Kimyasal değildir bence bu kadar zamandır yükseliyor.
Ayrıca bazen rahim fazla kalınlaşıyormş o yüzden keseyi zor görüyorlar normal ultrasonda,doppler ile baktırman çok iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…